Här har vi samlat några kommentarer from nöjda kunder som har handlat hos oss. Vi blir alltid glatt förvånade över hur många som tagit sig tid och skrivit till oss och berättat hur nöjda de är.

Hej!
För tre år sedan gjorde jag en storinvestering och köpte produkter av er: polotröjor, sjalar, vantar, handledsvärmare, mössa, klänning och en luvtröja. Jag är fortfarande oerhört nöjd med produkterna! Verkligen det skönaste materialet som finns!
Då jag är extremt frusen har jag alltid frusit konstant under vinterhalvåret. Numer har jag alltid en kashmirpolo som "undertröja" inomhus på jobbet och håller mig behagligt varm. Eftersom jag bär kläderna direkt på kroppen så tvättar jag dem ganska ofta (polotröjorna så gott som varje vecka under vinterhalvåret, naturligtvis i maskinens , 30 grader med milt tvättmedel) Någon liten lagning har jag behövt göra, men annars har kläderna hållt väldigt bra. Jag tycker faktiskt att de blir mjukare ju mer de tvättas. Fingervantarna är ljuvliga som "innervantar" i ett par "stickigare" fårullsvantar. Vet inte hur jag skulle klara mig utan era produkter! Snygga är de också, med fina färger som stämmer bra med bilderna på er hemsida.
Ville bara tala om att jag är väldigt nöjd!
Med vänlig hälsning Rachel

2:e February

Hej!
tack för snabb leverans, nu är jag nöjd och färgen rätt! Jag gillar verkligen er firma och era produkter.Bra service och kvalite
hälsningar

Nina Lindfors

8:e december

Thanks Caroline, i have ordered à beautifull pashmina and had it delivered yesterday!
Will order some more!
Best regards,
Marjolein

8:e December

Tusen tack för all hjälp, sjalarna låg och väntade när jag kom till hotellet.
Färgen är perfekt och vi är mycket nöjda!
Bästa hälsningar
/agneta 🙂

Riksantikvarieämbetet

6:e November

Hej!

Hämtade min sjal igår, underbar:)) kommer att bli en favorit.

Vänliga hälsningar

Ellen

12:e Januari

Hej!
Tack för nyhetsmail! Vill bara säga att jag är MYCKET nöjd med mina kashmirtröjor, även passformen. Ser i alla fall fram emot de som kommer i jan.

Mvh Margaretha

19:e December

Hej!

Jag har hämtat ut mina Pashminasjalar – otroligt fina färger och jag är mycket nöjd!

MVH
Annette Wickman

27:e September

Hej och tack för alla fina sjalar! Här en bild på hela min halsdukssamling, alla från Mypashmina! Vilken tur att vi går mot kallare väder.

pashmina

MVH
Krister Bohman, nöjd kund

27:e September

Hej!
Sjalen blev perfekt till personen som nu fått sin present! Tack!
Hej och hälsningar
Karin

13:e September

Bästa Caroline! Jag ville bara säga att jag är fantastiskt nöjd med den vackra röda sjalen. Precis vad jag ville ha! återkommer inom en snar framtid med ytterligare en sjalbeställning.

MVH Anna e

22:a September

Fick just min första order och jag är mycket nöjd med material och färger. Jag är en man som blivit sjal-frälst och använder dem till min i övrigt färgtråkiga outfit (låter dem hängs runt halsen utanpå jackan), vilket ger en läcker kontrast. Jag tycker det är väldigt snyggt. Nu har jag en samling av olika färger att växla med allt efter sinnesstämning. På utomhusteatern svala sommarkvällar kan även jag som man svepa in mig… Mycket praktiskt och användbart stycke tyg!

Krister Bohman

28:e Mars

Fick just min första order och jag är mycket nöjd med material och färger. Jag är en man som blivit sjal-frälst och använder dem till min i övrigt färgtråkiga outfit (låter dem hängs runt halsen utanpå jackan), vilket ger en läcker kontrast. Jag tycker det är väldigt snyggt. Nu har jag en samling av olika färger att växla med allt efter sinnesstämning. På utomhusteatern svala sommarkvällar kan även jag som man svepa in mig… Mycket praktiskt och användbart stycke tyg!

Krister Bohman

28:e Mars

TACK! Nu blir jag glad- och en positiv kund som kan rekommendera er till andra,
tack.

vänliga hälsningar från Karin W

3:e Februari

Trots januari torka i plånboken, slår cashmere holic till igen!!!…omöjlig att motstå

K.K.

23:e Januari

Hej igjen,

Har just mottagen den ombytade pashmina i ny grå färg. Den er perfekt og hvilken snygg kvalitet! Jag tvekar inte at köpa från Mypashmina igjen, och jag vill rekommandera Er till andra.

Ha’ en bra helg og God Jul.
Bästa,

Elsebeth

16:e December

Hej Caroline! Måste bara titta in och säga hur nöjd jag är med kashmirsjalen jag köpte för två veckor sen. det var verkligen på tiden för vintern har redan kommit till Småland! Väven är mycket mer hållbar än från vissa av era konkurrenter tex The wool companys sjalar. Deras fick jag skicka tillbaka bums, kvaliten var ett skämt, det såg ut som gasväv och stank naftalin!

Jag har handlat av er tidigare, men var inte helt säker på att färgen Purple Haze var tillräckligt dov för att vara lavendel. Men det var den, tom min man påpekade att den såg väldigt bra ut på mig 🙂 Därför tycker jag att den borde heta just lavendel, den är lite för "ren" i färgen för att ha haze i namnet. Jag är verkligen imponerad av vävtekniken förresten! Vår lilla katt fick tag på en ände när jag tog av mig den men släppte den fort. Tvärr resulterade det i att några trådar drogs upp till öglor, men de kunde jag dra tillbaka med nageln. Puh!

Daria Tatarowicz

22:a Oktober

Hej!

Fått min V-neck i Harvest pumpkin, den är helt underbar i färg och kvalit�,
har redan fått massa beröm. Har beställt en hel del från er och har alltid
varit lika nöjd. Skulle kunna beställa hur mycket som helst, har redan ett
flertal sjalar och tröjor.

Bästa hälsningar,
Malin

16:e Maj

Hej!

Tack för den jättefina sjalen i rose dust mp 41 (specialbeställd) som jag fick för ett par dagar sedan, den passar mycket bra till koftan som jag köpte tidigare från er. Den var mycket vacker i färgen, blev jättenöjd. Alla sjalarna + koftan har verkligen blivit till belåtenhet. Skulle vilja ha koftan i många fler färger, men tyvärr kostar den ju lite. Får beställa senare.

Med vänlig hälsning, Kerstin Nilsson

6:e Maj

Hej Sara m fl!

Tack så jättemycket för den fina koftan med volanger. Den var helt perfekt i färgen precis så som jag ville ha den. Jätteskön att ha på sig. Passade perfekt i storlek. Så jag vill verkligen tacka, den var värd att vänta på.

Villockså passa påatt önska en GLAD o TREVLIG PÅSK!

Med vänliga hälsningar
Kerstin

1:a April

Hej Sara –

och stort tack för all hjälp och goda smakråd om färg och storlek!

Nu har jag gjort betalning via den länk du skickade – och börjar redan så smått längta efter min Stora Röda…!

hälsar varmast,

Annelie 22:a mars

Tack för en alltid fantastisk service!

Bästa hälsningar

Inga Järnum

08.03.2010
(Specialbeställning – Pashminasjal – 100% Cashmere)

Jättenöjd!

Karin Gavér

20:e Januari

Hej, idag har jag fått tre st koftor
Jag har tagit en och den är jätte fin!

Hälsningar från Gunilla

14:e Januari

Hej!
Efter lång väntan fick jag äntligen min jumper! Vill bara säga att jag är jättenöjd den är ljuvlig att ha på sig!

Rita – 12:e November

"Hej!
Sjalen har kommit och den är helt underbar! Nu kan vintern komma bäst den vill – jag är redo!"

Sara – 25:e Oktober

Hej
Jag är jättenöjd med sjalarna och jag kommer alldeles säkert att återkomma med fler beställningar."

– Birgitta, 1:a Oktober

Hej Caroline
I morse när jag gick ut med hunden var det ruskigt kallt och bara 2 grader, men det gjorde inget, för jag hade min nya Cobblestone angelweave-sjal på mig, så jag var varm ändå. Tack för ännu ett lyckat köp. Ni är så söta.

Cecilia – 28:e September

Hej igen och tack för snabba besked och jättetrevligt bemötande! Jag håller på att lägga upp en grundgarderob med kvalitet och kommer att fortsätta att köpa från er. Dessutom blev jag överförtjust i mattorna! Jättefina kvaliteer, bra pris, litet annorlunda. Det skall bli en highlander eller skruvad variant så småningom!

Kristina S

14:e September

Hej

Tack för en härlig kväll i går kväll. Nu går jag till jobbet insvept i min rosa pasmina-sjal.

Stina Jansson

11:e September

Tack för bra service och tålamod.

Trevlig helg
Oscar

28:e Augusti

Jag vill bara än en gång säga att det är ovärderligt att som kund bli bemött med hjälpsamhet och tålamod, när man är okunnig, osäker och har lite svårt att bestämma sig… :O) Tack för det!

Helene, 20:e Augusti

Och jag är minst lika nöjd denna gång, ljuvligt.
Det är som att se en reklamfilm att stryka sjalen mot kinden.

mvh Lena

31:a Juli

Hej Katarina, Nu har jag hämtat ut sjalen. Wow! Perfekt i färgen och så mjuk!!!! Än en gång, tack för all hjälp med att hitta rätt nyans.

Med vänlig hälsning Nina

1:a Juni

Hej igen 🙂

tak for rabatkode 🙂 glæder mig til at vælge!

Hej så længe 🙂

Med venlige hilsner Anette o:)

27:e Maj

Hej Caroline! Jag skulle ju poppat in tidigare och sagt att sjalen till vår njursjuka konstnär, den i beige som har utgått var perfekt! Hon hängde upp den på ett stafli och det såg ut som om tavlan var målad med den som inspiration! Vi hade roligt åt att man tydligen kan fastställa rätt färg genom mail och telefon,utan att ens ha sett personen, för det har du ju inte.

Tack så mycket för färgkartan, det verkar som om min dator faktiskt återger färger rätt exakt, vilket ju är en tröst för en e-shoppare som jag:)

Vänliga hälsningar

Daria

8:e April

Super & stort tack för kanon service & den superba kvalité på de pashminor som jag hittils har beställt hos er! Nästa gång ska jag pova beställa en tröja! Glad påsk!

Mvh Ina

7:e April

Hej!
Vill bara tala om att jag är jättenöjd med min tröja, den är toppensnygg.
Kommer säkert att beställa mer.
Tack för en bra leverans.

Hälsningar
Marianne Thid

5:e April

Hej Caroline

Vill bara tala om att den nya halsduken är det mjukaste och ljuvligaste jag någonsin haft på mig. Det borde vara lag på att alla äger en sån. Då blev hela världen snällare. (Jag behöver nog en cobblestone och en mossgrön också, så småningom.)

Jag är så glad att ni finns.

Hälsningar, Cecilia

16:e Mars

Du har jättefin service, jag ska gärna rekommendera dig och ditt företag !

Tack / Kattis

16:e Mars

Hej!
Tack, jag har fått sjalen och den var jättefin! //Gunilla

16:e Mars

Nu har jag hämtat det lilla paketet från Nepal! Å vilken fin kofta!!! Jag är jättenöjd o kommer med all säkerhet att handla mer snart. jag älskar cashmere och det är faktiskt ganska svårt att få tag i koftor etc i klassiska material ute i butikerna, men nu vet jag ju att ni har fina saker och att storleken är bra!

Tusen tack

13:e Mars

Hämtade min röda pashmina, som jag väntat på så länge och den är underbar. Nu ser jag fram emot en rosa också.
Tusen tack!
Inger Sultan

13:e Mars

Hej!
Sjalen kom fram idag torsdag i vackert paket. 60-åringen kommer säkert att bli nöjd på lördag. Tack för bra och snabb service!

Vänliga hälsningar,
Kristina Jarkman

31 January

Hej, ville bara säga att jag är mycket nöjd med varorna jag fick. De är ljuvliga, jag har tidigare köpt kashmir jumprar i stockholm, de är också sköna men er kvalite var faktiskt ändå härligare. Vänliga hälsningar från en glad och nöjd kund.

29 January

Hej Pernilla och MyPashmina!

Varmt tack för en utsökt kvalitet av era produkter och en väldigt fin service!
Tröjorna är underbara och likaså min mössa och halsdukar som jag har så mycket glädje av!

Med vänlig hälsning,
T Lundmark

16 december

Har nog handlat 12-15 olika sjalar/tröjor och är LIKA NÖJD varje gång. Ni är beroendeframkallande!!

/kajsa

13 december

Vill bara säga att jag är jättenöjd med kvaliteten på min polo som kom idag.
Tack för snabb leverans!

Hälsningar Marianne

7 oktober

Hej!
Tusen tack för din hjälp. Verkligen trevligt att möta någon så professionell!
Vi återkommer och sprider ordet!
med vänlig hälsning Sophie

7 oktober

Hej igen Pernilla!

Jag hoppas att det inte gjorde nåt att jag inte handlade från er den här gången. Jag har för någon vecka sedan beställt en tröja från er som är på ingående om några veckor. Och det blir ju fler köp för det är ju så mysigt med kashmir. Och så har ni så fina modeller också.

Hemsidan är också vilsam att titta på. Jag är litet irriterad i ögonen ibland och då blir man glad över en sida som inte är krånglig och som det känns skönt att titta på. Det är nog den svarta bakgrunden som gör susen. Bra med er mailtjänst också att man får svar snabbt.

Med vänliga hälsningar
/M W

29 augusti

Hej.
Tack för trevligt bemötande när jag var hos er idag.
Jo jag hittade er genom att goggla på cashmere. Jag ville hitta nåt ställe som sålde tröjor och koftor i cashmere här i Sverige. Jag har några som jag köpt i Scottland för några år sen och har blivit förälskad i den ullen. Men det är ju lite långt att åka bara för att köpa en kofta. Jag har varit inne flera gånger på er hemsida och tilltalas dessutom av ert miljöengagemang.
Ser framemot att få min röda kofta om några veckor.
MVH

Birgitta Flysjö

16 april

Yes!

Igår kom min nya fina tröja. Vilket material och vilken passform.

Jag är lång o smal och har långa ärmar, den var som klippt och skuren för mig .

Tusen tack !!!

Anna Saers

21 december

Hej Caroline,

tack för mycket god service, färgen är perfekt för ändamålet.

Hälsningar
Laila Schuck

24 november

Tack! Jag glädjer mig till min sjal!

Katarina

20 november

well post arrived yesterday and WOW
you can feel it is a superior quality
I have other pashminas and yours is by far the best I have ever bought
very happy and will enjoy wearing for years
add the above to your customer comments
regards…
Michelle Moore
Russell Island

Mother and daughter so very happy with their wonderful 70/30 pashminas. Superb quality and feel. And authentic knotted fringe. Will become a staple accessory to have at hand for all occasions and every season. Highly recommended and excellent, speedy service.

Catherine

Dear My Pashmina,

My ring pashmina in steeple grey arrived this morning. It’s absolutely exquisite ! Superb quality, soft as a cloud and a really beautiful colour. It’s exactly what I wanted and I was so pleased to find the 200 x 90cm size. I am very tempted to buy more !
Please feel free to post my feedback on your customer comments page.

Yours sincerely

Janet Batchelor- June

Hi,
I wanted to say how delighted I am with the two pashminas that I have just bought from you. The colour of the hydrangea one is just fabulous! I already knew how great the quality is, I bought one about 5 years ago and until last year when a friend wore it and burned all the bottom of it on the Aga hotplate, it was as good as the day I bought it.

They are just so versatile. A shrug or shawl on a chilly summer evening, a thick scarf in the winter, a lovely blanket for an afternoon nap or when flying or even when traveling in the car.

The only downside is, having looked on the website there are just soooo many gorgeous items, I think I may be tempted again!!!!

Many thanks

Jacqui Shaw- May

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
My sister bought me one of your cashmere scarves a year ago and I wore it constantly for 6 months! the nicest, softest scarf I have ever had.

7th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
Have purchased pashminas from you in the past and have NEVER been disappointed , either with the product or efficiency of your service .I have no qualms with regard to my repeat order .

7th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
Previous customer like the quality of your items

7th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
I have purcahsed before and got good quality.

7th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
I have a small collection of your lovely sweaters, I love the colours and the luxurious soft feel. My thanks to your lovely people in Nepal and I hope to buy another one next year! Merry Christmas

7th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
I love the items I have bought from you over the years. Lovely colours and quality. Thank you again

7th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
We have bought several items from you previously and all, with one exception (which you refunded without dispute/quibble) were great quality and feel.

6th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
Buying as a present. A friend bought for me last year and I love my Pashmina!

6th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
I have had 2 pashminas from you previously and they are still being worn and are still in tiptop condition.

5th December

Please tell us why you purchased from us, or anything else you want to say.
I’ve bought your scarves before. They are good.

4th December

We bought your lovely cable knit baby blanket 3 years ago and love your high quality, non Chinese made cashmere

4th December

Just to say that I have just received my replacement pashmina in Gloxinia. What a fabulous colour and will be perfect for the outfit I am going to wear to a wedding on Saturday.

The pashminas are great quality and a good price and your service has been excellent.

I still think it would be good to make your website mobile friendly.

Kind regards. Sally

11th May

Thank you very much for the beautiful scarf received today – VERY quick – your service is second to none!

Kind regards

Christine S

1 x Varanasi Silk Scarf – 55x180cm

31st March

Many thanks for fulfilling my recent order.
It was for a Mother’s day present, which my mother received the following day after you dispatched it.
I haven’t seen the pashmina myself, but she opened it yesterday and says it is good quality and very nice so overall, we wanted to say thank you.

Victoria M

27th March

Hello

Thanks for the receipt. About 2-3 years ago I bought a pashimina from you for my goddaughter in America. She tells me that it is beautiful quality, loves the knotted fringe and the size is perfect. I am impressed by the range of colours. The first was a special order in blue and now I am giving her the same one in Chyrsanthemum, because you have it in stock and she asked for a coral colour.

I like the fact that we know where the pashminas are coming from and that you support a local charity.

Thank you and wishing everyone Mypashmina a happy christmas and a great new year.

Jacqueline Williams

25th November

Hi there

My pashmina arrived today and I wanted to say thank you for such prompt service. The pashmina feels lovely and I look forward to wearing it.

Jennifer

9th October

Thank you for the beautiful pashmina. It was worth the wait and completes my “mother of the bride” outfit perfectly.

Kind regards,

Gina Wilson

26th September

Thank you very much for the beautiful scarf which arrived this morning – less than 24 hours after placing the order! The colours are perfect for the Indian shirts I hoped it would go with, and I love it. Your service is excellent and I look forward to buying from you again.

Kind regards,

Christine S

14th September

The pashminas have just been delivered less than 48 hours after placing my order. They are beautiful!

Thank you so much for a superb product and a superb service. I will be back! (especially now I have seen all the gorgeous colours in the swatch book)

Thank you again

Janet W

12th September

Thank you very much for the beautiful scarf which arrived this morning – less than 24 hours after placing the order! The colours are perfect for the Indian shirts I hoped it would go with, and I love it. Your service is excellent and I look forward to buying from you again.

Kind regards,
Christine S

8th September

Hi there all of you and especially Stuart,
Thankyou for my gorgeous pashmina which arrived today.i was amazed at the small package which the postman was able to get through the letter-box but delighted with the quality of the materials.The stole is so light,almost weightless yet warm and cosy to wear.I look forward to wearing it at my son’s wedding in September and more occasions afterwards.It will be easy to pack and take on holidays.
In my search for just the right thing I looked at lots of web-sites but yours stood out for quality and integrity and so it has been with all my dealings with you.Thank you so much.
From one satisfied customer.
Kathy T

23rd July

Hi
My pashmina arrived this morning and I am really pleased with it – so soft and not too heavy. Thank you.

Janet H

1 x Pashmina Shawl – 90x200cm – 70% Cashmere / 30% Silk – Black

20th July

Many thanks for my Pashmina which arrived very quickly. The colour is a perfect match & the quality is exceptional. I will return to your site if & when I require another.
Stella B

18th July

Brilliant pashmina and service – a big thank you. I hope I have an opportunity to use you again.

Best

Anne D

17th July

Stuart

I just wanted to confirm receipt of my pashminas and confirm that I am really delighted with them.  The quality of the fabric is amazing, the cashmere is so soft and luxurious.  The colours are also perfect.

Thank you once again for your assistance, I’m a very happy customer and will definitely be back!

Kind regards
Gaelen

10th July

I have just received my pashmina in Narcissus. It is exactly what I wanted, thank you. Such quick service, I will definitely recommend you to my friends.
Dawn C

19th June

Hi Stuart pashmina arrived safely yet again PERFECT! Thank you so much regards …. Cheb

11th June

Hi Paul,
Just to say a huge thank you for dispatching my replacement Pashmina so quickly-it arrived this morning!!!!
You were absolutely right, the white was just perfect thank you! I’m delighted!
I recommended my friend, who placed an order today for her Bridesmaids Shawls.
Thank you so much for all your help, me and my gorgeous Pashmina will be on our way to my sons Wedding in Greece on Saturday, now very happy!
Kind Regards
Carol

12th May

Had to let you know how pleased I was with the service and pashmina. Arrived 3 days after ordering over a bank holiday weekend. The colour is exactly as expected and the quality excellent – especially considering the price . Wonderful !!!
Pat E

26th April

Hi

Just to let you know that I am really pleased with the cashmere silk pashmina I bought from you, its beautiful quality, warm and stylish. I am sure I will have a lot of use out of it
Thanks again
Alison J

15th April

Thank you so much! I have just received my beautiful pashmina and I am amazed at the quality of it! It is simply stunning! I will be back to place more orders in the future. Thanks again…

14th April

It’s arrived and I love it! Thank you v much. Ruth

11th April

Hi Paul

I’ve just received the replacement and the new colour is an absolutely perfect match! Thank you.

Regards
Sue B

11th April

Dear Stuart and everybody else at Mypashmina,

I’ve got it! My pashmina has arrived today! I’m so happy! It’s beautiful!
The colour is marvelous and exactly right..
So thank you for your help in getting it here (again)and for your very pleasant service.
It’s always nice to shop at Mypashmina..; I’m sure I’ll be back for more!
Have a nice week-end and thank you very much,

Yours sincerely,

Angela A

9th April

Good evening Stuart!
I’m very happy to tell you that my order arrived savely!
I’m very much enjoying the wonderful pashminas!
Many thanks!

Mit freundlichen Grüßen / Best regards / Bien cordialement / cordiales saludos / Saygilarimla
Feli B

7th April

Dear Stuart,

Shawl got there Tuesday and Mum was thrilled and loved the colour!

Thank you!

Yours,

Jill B

13th March

I have a small collection of your pashminas – classic and angelweave. My last pashminas (Rio Red and Navy) arrived about three weeks ago and as usual the quality was really great.

They drape beautifully around one’s shoulders and are perfect under a parka these last days of the winter – it’s cold where I live, and really cool summer evenings are not unusual- so the soft warmth of your stoles is a godsend.

They’re very elegant too and finish off an ensemble or a casual jeans/jumper set in the most stylish way, especially if caught up with a nice brooch on the shoulder. it’s a pleasure always to shop with you, many thanks,

Lucille. (PS. Do make use of this note as a testimonial if you so wish.)

11th March

Hi, my friends:

I´ve received my two georgeus pashminas!!!.
They are again in the same colour I´d choosed, and I like very much the “Bamboo pashmina”.

Thank you for your perfect and quickly sending!.

Best regards. MONTSE B.

3rd March

Many thanks, Stuart, thats very kind of you.
That will be the fourth pashmina I’ve had from your company. I think they’re wonderful and you give a very good service.

Best wishes,
Sarah.

27th February

THIS WAS IN IN RESPOSNSE TO A QUESTION IN OUR LAST NEWSLETTER

Hi there,
You were asking in your emails if anyone’s pashminas were older than 5 years; well, I just checked and my receipts go back to, this was when I bought myself and my daughter our most recent beaded pashminas, I have one which is about a year older than that and one even older. The oldest does, I have to admit, look a little the worst for wear merely because I washed it with something with a deep colour (albeit a wool wash) and the pale pink is not completely as it should be. Having said that I don’t expect you necessarily recommend washing anyway AND I wore it today to go out in anyway, the quality of the fabric is just as it always was, the colour is just a little “off”!
These are the pure pashmina large scarves; I (and my daughter) also have the softer non-beaded scarves too and these are also fairly old and still beautifully soft.
All in all I think the quality and longevity of your pashminas is FABULOUS and I wouldn’t buy them anywhere else.
Kind regards and best wishes,
LC (5 pashminas and counting!)

26th February

THIS WAS IN IN RESPOSNSE TO A QUESTION IN OUR LAST NEWSLETTER

Hi,

I saw on your email that you were wondering if anyone had any comments of the longevity and quality of your pashminas. It , I think, has to be more than 5 years since I started purchasing from you. Hard to tell , time flies and you are now the only source I use for my pashminas and cashmere cardigans…so it seems like forever that I have used your company !

Anyway, if it is that long, I can tell you that every single one of my pashminas still looks fabulous, quality is superb, they are always admired and I use them a lot. I prefer the cashmere/silk ones as they drape better, but I do still have one of the pure cashmere ones bought on a clearance. It still looks good, no wear showing, but the cashmere/silk ones all look like new.

Regards
Jaine

26th February

Pashmina received today, absolutely perfect,thrilled thank you!

17th February

Our daughter in law has now received her pashmina and is thrilled with both the colour and quality. Thank you.

3rd February

Many thanks for re-sending this present. It arrived in time and she’s delighted with it and the beautiful colour.

3rd February

(from our Swedish site… translation below)

Hej!
För tre år sedan gjorde jag en storinvestering och köpte produkter av er: polotröjor, sjalar, vantar, handledsvärmare, mössa, klänning och en luvtröja. Jag är fortfarande oerhört nöjd med produkterna! Verkligen det skönaste materialet som finns!
Då jag är extremt frusen har jag alltid frusit konstant under vinterhalvåret. Numer har jag alltid en kashmirpolo som “undertröja” inomhus på jobbet och håller mig behagligt varm. Eftersom jag bär kläderna direkt på kroppen så tvättar jag dem ganska ofta (polotröjorna så gott som varje vecka under vinterhalvåret, naturligtvis i maskinens , 30 grader med milt tvättmedel) Någon liten lagning har jag behövt göra, men annars har kläderna hållt väldigt bra. Jag tycker faktiskt att de blir mjukare ju mer de tvättas. Fingervantarna är ljuvliga som “innervantar” i ett par “stickigare” fårullsvantar. Vet inte hur jag skulle klara mig utan era produkter! Snygga är de också, med fina färger som stämmer bra med bilderna på er hemsida.
Ville bara tala om att jag är väldigt nöjd!
Med vänlig hälsning Rachel

2:e February

Hello!
Three years ago I made a big investment and bought products from you: turtlenecks , scarves , gloves , wrist warmers , cap, gown and a hoodie . I’m still extremely happy with the products! Truly the most comfortable material available !
As I am extremely frozen , I always have frozen to constant throughout the winter. Nowadays , I always have a cashmere turtleneck as ” undershirt ” indoors at work and keeps me warm. Because I wear the clothes directly on the body so I wash them quite often ( polo sweaters almost every week during the winter months , of course, in the machine , 30 degrees with mild detergent ) any small repair I needed to do , but otherwise has the clothes kept very well. I actually think they get softer the more they are washed. Finger Mittens are lovely as ” inner gloves ” in a couple of ” stickigare ” sheep wool mittens. Do not know how I would do without your products ! Good looking , they are also , with nice colors that match well with the images on your website.
Just wanted to say that I’m very satisfied!
Sincerely Rachel

2nd February

Dear Stuart,

This email is coming to you much later than I intended. We had some family difficulties over the holidays and into January that took much of my time and attention. In the back of my mind was this email and I hope it’s not to late to say thank you again to you and your lovely staff.

The emails below will refresh your memory of the pashmina I ordered and sent for Christmas to our dear, elderly friend Joy Malcolm in Scotland. You and your staff went out of your way to wrap the gift and enclose our comments to Joy. I received an email from Joy’s daughter-in-law within two days of placing the order and she said that the pashmina had arrived and Joy was so happy to receive it. It was especially nice for her as she was in the hospital when the pashmina arrived and remained there over Christmas. Joy is 95 years old and the woman is a wonder. She’s doing well now again, and we’re glad about that. We cannot thank you enough for the personal time and attention you gave our order and will not hesitate to order from My Pashmina again in the future. Your kindness made many people happy this Christmas season.

I’ve tried to post comments on your website, but can’t figure out how to do that. I also can’t seem to find your Facebook page, although I’ve “liked” it. If you would like to cut and paste my comments onto your site, please feel free to do that. I love promoting businesses like yours as they are a dying breed.

Thank you again and may bring you peace and prosperity.

Kind regards,

Linda S
Abu Dhabi, UAE

27th January

Has arrived. Is beautiful. Thank you very much.
Best wishes for Christmas.
Sandra

21st December

Dear Mypashmina

Just wanted to let you know that Mum’s order arrived safely this morning. She is absolutely delighted with the quality and colour. She says she’s never seen anything near the quality of this in the shops nor at such a good price. Thank you.

Regards

Heather
21st December

Fantastic Customer Service – ordered in the afternoon and received next day.

Impressive quality.

Thank you.

Sincerely, Jennifer F.
20th December

Hi Stuart,
Just to let you know I received my scarf this morning and once again – simply stunning! Thanks so much, everything about it is great – warmth, quality, style.

Quick query- do you do gift wrapping and postal to a third party ( i.e for xmas present ) ??

Thanks again

Maureen

18th December

Dear Stuart,

Thanks for the tip on the online greeting card services. I’ve heard of these, but have never tried one. I did receive a message from your dispatch team that the pashmina was gift wrapped and our message enclosed. I must say, this is service above and beyond and almost unheard of these days. I cannot thank you enough for your kindness. It is common to pay for extras like this and I would like to compensate you for your extra efforts on our behalf. Please let me know how I can do that.

I am always happy to promote companies that provide good service and maintain a personal touch in this very impersonal world. I will be spreading the word about My Pashmina. Look for my comments on Facebook and on your website.

I wish you and yours a lovely holiday and thank you again for helping us with ours.

Kind regards,

Linda S

17th December

Dear Staff at My Pashmina;

Thank you kindly for all your efforts to wrap the pashmina for Mrs. Joy Malcolm and enclose our message to her!

I will never forget the level of service you have provided at My Pashmina and will most definitely be passing the word and visiting your site again!

Happy Christmas to all of you!

Linda

17th December

Absolutely love it – thank you. Will certainly be interested in buying from you again!

SE

16th December

Hi

I want to say thank you for the great service and lovely products you sell! I’ve just received my order placed yesterday for 3 pashminas and I’m thrilled with them! Lovely colours, great quality and altogether excellent.

Thanks for your help.

Best wishes
Kate

11th December

Hi there

Just a quick email to say that the pashmina for my mum has arrived and it is perfect. I can’t wait to give it to her on Boxing Day. I know she’ll love it, especially the colour.

I wanted to thank you once again for your amazing service. I wish all traders were like you guys.

Have a great Christmas!

Kind regards

Aysh

9th December

Hello

My order has just been safely delivered, and I have opened it to see just what I’ve ordered and am absolutely thrilled with it. It is a Christmas present for our daughter-in-law and I know it is far beyond her expectations! It is lovely.

Thank you

KB

5th December

Dear Stuart

Thank you for your very prompt reply in regard to the refund for the pashmina shawl – I have already received the funds in my account!

Just to let you know – I had ordered two pashminas before this one (under my partner,s name) and wore one of them as part of my wedding outfit on 28th September (so my name is now Mrs Hibbert).

It was an absolutely perfect match for my dress on the day and I received many compliments.

Since then I have used the pashmina with both dressy and casual outfits and it is easily one of my wardrobe favourites. So it is absolutely very good value! and I will most likely splash out on another one in the very near future.

I definitely recommend your pashminas as a wardrobe must have.

Thank you again Stuart

Best wishes

Anne

28th November

Dear Mypashmina,

Thank you for your extremely swift service – absolutely thrilled withe colour of the pashmina received my mother will be thrilled and definatelu her idea of the perfect gift, useful, lovely to look at and feel!!
I will be back very soon for one for myself – just need to work out which colour..

Best wishes,

Sophie

22nd November

Just to say I ordered a ring shawl recently to take on hoilday with me. I was pleased with the prompt delivery and the shawl was perfect for the plane and wearing in the the evening. I am just browsing you website now to look for a cashmere scarf for the winter!

Many thanks.

Paulette

15th November

THANK YOU SO MUCH FOR SUCH GREAT SERVICE AND QUALITY PRODUCT , I WILL CERTAINLY USE YOU AGAIN AND RECCOMMEND YOU TO ANYONE .
THANKS AND KIND REGARDS

29th October

Thank you for sending my oder(sic) so quickly. The colour is perfect so thanks to the guy I spoke to on Friday.

Ann

28th October

Thank you very much, my order has arrived – what a service you provide!

On 21 Oct, at 14:16

1 x Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Chrysanthemum

I`ve received my items, both with the gift wrap… and quickly!!!.

All them are simply WONDERFUL!!!.

Many thanks.  MB

22nd October

Just wanted to say I ordered one for a friend’s birthday and I am very pleased with the colour. It was also very pleased that it came so quickly!

Thank you.

6th October

Thank you once again for my crystal pashmina it is, as usual beautiful ,it arrived yesterday as promised well done Stuart !

30th September

I have a silk dress…trying to find a matching pashmina was proving impossible. I sent for the fabric swatch book to try to get a colour match…and ordered a cashmere/silk shawl. It arrived within a couple of days and was very true to the swatch colour. Couldn’t have asked for a better or more helpful service when I phoned to make enquiries initially. Really appreciate being able to return the swatch book (£15) for a full refund! Couldn’t ask for more.
F Connell

25th September

Loved reading you advert pages so interesting and lovely colours easy to use and i really wan ted one of your pashminas which I will wrap myself in and enjoy the luxury of the cashmere and the wonderful colour. By the way I am 84!! With thanks MB

18th September

MADE TO ORDER – Classic Pure Cashmere Pashmina – (Nightshadow Blue mp111, 70 x 200cm , with tassels)

As a new visitor to this company I would just like to say thank you for the super quick delivery and easy web site , I am so happy with my lovely soft pashmina , and will use this company again

12th September

We had a wonderful wedding and the pashminas kept us warm and did loock beautiful! Thank you, we will recommend you and of course order from you again. Silvia

6th September

1 x Pashmina Shawl – 90x200cm – 70% Cashmere / 30% Silk – Mosstone

Good Afternoon

thank you for an excellent service again, the pashminas have arrived safely.

Kind regards
Monique

1st September

2 x MADE TO ORDER – Classic Pure Cashmere Pashmina – (Blackberry Cordial mp53, 70 x 200cm , with tassels)

I have just received the jumper I ordered from your clearance offer. It’s lovely! Beautiful colour and a gorgeous feel to it – I almost can’t wait until it’s chilly enough to wear it!

Best wishes
Patricia

26th August

Thank you so much!  That was quick!  I will be shopping with you again I’m sure.  Best wishes, VH

22nd August

1 x Pashmina Stole – 27 x 80 – 7030 – With Swarovski Crystals – Aqua Sky

Thank you very much – I actually received it on Saturday – the next day!!! Great service – thank you.

SP

21st August

Hi Stuart

Thanks very much, the pashmina arrived on time and my sister-in-law loved the colour!

Kind regards

Amanda

8th Agust

I ordered three pashminas from you last week and wanted to say how speedy and reliable the delivery was. I had left it late to order but you got the parcel to me in good time. Going to a wedding and no idea quite which colour I was going to need but glad to say Chrystanthemum looked wonderful! Not needed for warmth, this time, but to keep burning sun off shoulders as we admired a wonderful garden and enjoyed the summer before thunder and deluges blew in that evening – I was very glad to have my pashmina.

I will be ordering more… very happy with your pashminas; I have a pretty good collection from you now. Fashion or not – they work – that’s a good enough reason to keep using them! I also think that in the hot weather the larger ones make great throws on the bed, when you don’t want duvets or traditional bedding. Just enough warmth but with an airy lightness.
Many thanks

29th July

3 x Pashmina Stoles 70% Cashmere/30% Silk

Hi Stuart

Just wanted to let you know I’ve received my pashmina and am very pleased with both the colour and quality

Kind regards

Christine

11th July

I’m delighted with my pashmina scarf. Only trouble, so many lovely colours to choose from. It’s beautiful quality, I’ll definitely be ordering again! Thank you.        Regards,  Patricia

10th July

Hi Stuart,
I could not find a place to write on your website but am happy for you to post this.

I ordered 2 gorgeous pashiminas from MYPASHMINA neither of which unfortunately match my dress ,so I returned them and got fantastic customer service with a prompt refund.
I can high recommend them and will buy from this site again!
Nikki
Sydney
Australia.

28th June

Pretty purple silk pashmina arrived before midday yesterday, perfect service, happy customer,
many thanks,
Chris B

4th June

30106055-Pure Silk Scarf (210 quality) – 60x190cm – Royal Purple

THANK YOU FOR EXCELLENT DELIVERY. AND BEAUTIFUL PASHMINA. ANN R

4th June

1 x Pashmina Shawl – 90x200cm – 100% Cashmere – Blue Mist

the pashmina arrived today and it’s exactly what I wanted plus a swift service, thank you.
Regards
Viv D

30th May

1 x Pashmina Large Scarf – 45x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – White

Hello

Just wanted to drop you a line to say how pleased my wife was with the Pashmina, in fact she was so please i got a very nice bottle of 12 year old scotch as a thank you from her.

So cheers and thanks again

Chris D

13th May

the guy who i talked to when buying the green pashmina was top rate (ed. that was Stuart). thankyou for helping me (online failed and we did it the old fashioned way !!
the green is as emerald as i could get and will go down a treat at the reed xcarpet event in june

gilly

13th May

I received my pashmina on 8th May.  I chose your company as I wanted a quality product and after reading some reviews, I decided to try your product.
I am very happy with my pashmina, the quality, size and the colour is so vibrant.  I am looking forward to using it for a wedding. I would definitely shop with you again.

Krystyna C

8th May

1 x Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Grape Royale

Brilliant Service My Pashmina has arrived.
Ordered yesterday.
Many thanks
Marnie C

2nd May

Excellent service and delighted once again with the quality.  Many thanks.

Shelagh

23rd April

Hi Stuart,

Just to let you know my pashmina arrived today it is simply STUNNING! Thank you so much for your advice on colour- Rio Red is so perfect, I could not have done better
if I had painted it myself! It’s for a wedding hence my fussiness and it is just perfect. Quality of the 70/30 is gorgeous- I travel to India a lot and have many cashmere
shawls etc and the quality of your product is just lovely! And I think your prices are great too. I will be back.

A very happy customer! Thanks once again

Maureen

20th April

Good evening,

Received my pashmina today, very prompt service and fabulous quality!

Thank you and look forward to shopping again.

Kind regards, Grace.

17th April

Dear My Pashmina,
I just wanted to say I received my order 5 minutes ago – brilliant! Ordered it at 9am yesterday on-line and received delivery this morning when the post arrived today.
The colour is perfect for my outfit and I’ll look forward to wearing my shawl and stole.
Thanks for such brilliant service.
Best wishes,
Anne T.

15th April

To all at My Pashmina,

Just a quick note to say how pleased I am with the pashmina I received from you last month. After a slight hiccup with my first order (I decided the colour was not quite ‘me’ and you changed it for an alternative without any problem whatsoever), I have just returned from holiday in Australia and I couldn’t have been without it. Perfect on the plane (so much better than airline blankets!) and invaluable throughout the day. I am now looking forward to wearing it just as frequently whilst back home. Very many thanks!

Kind regards,
Kate

9th April

Thank you for the excellent service. I’ve just received my pashmina and I am delighted with it. I wanted red to wear with a black and white wedding outfit and I was worried that the colour (fiery red) would be too orange but it is perfect!

Best regards

Lynne

5th April

Hi Paul/Stuart

I just received my red, Formula One, pashmina specially made for me today, and would like to say that it is PERFECT!!! I love it and the red is just right – at last!! I searched and searched before Christmas for a red pashmina, and would like to suggest that you return the Formula One colour to your range as this colour is virtually impossible to find at the moment.

Anyway, having had it specially made, it was worth the wait, and I won’t hesitate to recommend your company. The quality is top notch and so lovely and soft, unlike the scratchy one I had before!

Kind regards
Mandy

4th April

I have just received the pashmina I bought for a 60th birthday present and it is stunning! The recipient is absolutely over the moon with it so well done for finding these fabulous scarves. I’m so pleased I found your site,With thanks,
M E Hughes

31st March

Hi Stuart,
I Received my pashmina today and I am delighted with it- I am already deciding what colour I need next.
Thank you very much for your excellent, swift service.
Fiona

21st March

Dear Customer Service at My Pashmina,
Just a quick email to say that I loved both the pashminas I ordered – the colour was spot on and the quality superb.
I most valued the advice from Stuart, who guided me on what sizes to order before placing my order – that was very much appreciated and saved me time and possible return postage costs.
I will most certainly order from you again – I’d like shawls in all the different colours!

With best wishes,
Anne Tate

20th March

OMG, I have recieved your four beautiful pashminas! They are GORGEOUS! I have bought pashminas from different places, but I come back to you, no one meets your high quality. (Maybe one of the reasons is because they are made under decent working circumstances?).
Anyway, I am very fuzzy about colour (a professional defect, no doubt, I am an artist). I recieved a yellow stole in New Wheat, with makes my heart flip with joy everytime I look at it, it is such a happy colour. However, I am a fairly pale Swedish woman, and I would very much like to try the other yellow, that I fancied, Italian Straw, up close to my face. To see witch one is more flattering. So I will order that one now (I will not return the New Wheat until I have had them both up to my face to compare. I hope it is OK that I will then return one of them.
It goes without saying that I will not use them.

By the way, in a previous purchase, I also wasn’t 100% sure about the colour, sent it back and ordered a specially dyed one. You were very flexible and friendly at the customer service. I can tell you that I wear that pashmina regulary. It is my favourite, and perfect for me.

Med vänliga hälsningar/ Yours sincerely,

KE

6th March

MY PASHMINA ARRIVED THIS MORNING AND I AM ABSOLUTELY DELIGHTED WITH IT , I SHALL CERTAINLY BE SHOPPING WITH YOU AGAIN.

KIND REGARDS
CC

7th February – Crystal Pashmina

Today I’ve received my order. The two pashminas are very beautiful, the colours are best than your catalogue and it has been sent in a very few days. Thank you very much. Regards.

29th January

1 x Handpainted Ring Pashmina – 70x200cm – Cobblestone
1 x Pashmina Ring Shawl – 90x200cm – 100% Cashmere – Pink Lady

Pasmina received and it’s lovely. Thanks for your very prompt service.
CR

28th January

Hello Stuart

Just to say I have received my scarves that I ordered recently, the delivery service was excellent and they arrived very quickly. I chose lighter colours with Spring in mind and I have worn the pink one all day today, it’s so warm and soft. Thank you again for your help and advice, I’m delighted to have won the competition.

Best wishes

Jackie

24th January

Just wanted to say thank you for your excellent service. My scarves arrived today and I’m very pleased with them, I chose lighter colours with Spring in mind, they are very cosy and soft and I know I will get lots of wear out of them. Thank you.

Kind regards

J F

23rd January

Thank you for the prompt delivery of my scarf.

This is exactly what I require and it will be a warm addition to my wardrobe during this period of very cold weather.

Thanks again.

23rd January

Many thanks for your speedy service,
Pashmina arrived safely and it is quite lovely
Kind regards
Mairi

14th January

Hello My Pashmina, My order arrived today and I am delighted with the speed of delivery, colour and quality.
Thank you, Lorraine

14th January

My order has arrived today. Whaoo!… (we utilize that expression for a lovely think). Really my two ring-pashminas are wonderful, the colour is exactly like your catalogue and specially beautiful the “ring pashmina in square two colours”. Surely I’ll continue my relation with you and I’ll take my pashminas with me in all my travels and cruisses. Thank you very much.

8th January

Dear Sirs

Thank you for the very prompt dispatch of the exchanged pashmina for my wife. Your service and company policy is much appreciated.

Regards

IB

8th January

Thank you so much, my new pashmina in Spicy Orange has arrived. It is the most lovely colour and is as shown on your website.
Thank you very much for your good service
Kind regards
Marnie

4th January

I have several pashminas from your company. The quality is excellent, the colours are beautiful, the quality and service are both top drawer. I buy the shawls because I take a pashmina with me every time I travel.

27th December

Date: 25 December 15:55
Subject: I made the right choice (testimonial)
To: Mypashmina <[email protected]>

Dear Mypashmina

At a time when a choice of gift was quite difficult, I chose a shaded silk and cashmere stole for someone very special. Delicate and feminine but also practical. It brought a long overdue sparkling smile and has become a must wear accessory for all occasions. Thank you so much.

Date: 19 December 17:00
Subject: I love my Pashminas
To: [email protected]

Thank you for the excellent and speedy service. I love the two items I bought and will be back for more!

Regards
PC

Hi there

I just wanted to thank you for the gorgeous frilled edge shawl that I
ordered from you on Monday, and which arrived today. I love the colour and
the 50% cashmere 50% silk mix is beautifully soft and perfect for
travelling.

It’s the second time I have bought from you, although my purchases were
several years apart, and I am impressed by your fast turn around. Keep up
the good work!

With best wishes for continuing success

Carol Gritton

12th December

Frilled Edge Shawl – 50% Cashmere / 50% Silk – 70x200cm – Rabbit mp63

Dear “Mypashmina”,

My pashmina has just arrived and it’s beautiful – really lovely colour and beautiful quality so I just wanted to send a quick word of thanks – particularly to the two helpful gentlemen I spoke to on the phone. One of whom (Stewart?) was particularly helpful and kindly arranged to send me the sample book. I’ll return this soon for my refund but am still enjoying looking at all the other colours.

MANY THANKS!!!

Jan

15th November

Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Bright Rose

Dear Mypashmina,

Thank you so very much for the stunning pashmina you sent me.

The jacquard water design is beautiful and incredibly soft feeling – I spend a lot of my wearing time touching the material and this one is wonderful when I do! The bright blue colour is particularly pretty.
M.H.

5th November

Jacquard Water Pashmina – 70x200cm – 80% Cashmere / 20% Silk – Brilliant Blue

I just received my order of 2 pashminas (pashmina/silk blend) and they are lovely. I just put in an order for one more. Delivery was fast and the pashminas are very high quality. Thanks for helping me get my Christmas shopping done early!.

29th October

Thanks
Just recieved my pashmina excellent service
Kind regards
GS

25th October

1 x Jacquard Water Pashmina – 70x200cm – 80% Cashmere / 20% Silk – Gloxinia

Hi
Just wanted to say how impressed I am with your incredibly efficient service. I am delighted with the col, quality and the speed with which my pashmina arrived. It is so nice when your expectations are fulfilled and things happen as they are supposed to.
Many thanks and well done.

GB
17th October

Thank you so much for changing my original choice of winter white to a white pashmina and for such an efficient service. The white one goes perfectly with the intended dress. I will recommend your company wholeheartedly to family and friends.
Regards, SJ

10th October

Hi Caroline and Paul,
yesterday I get my new scarf. I’m so happy. The colour is very nice. And the material is so fine. Many thanks. And all the best for you for the future-
Vielen Dank für diese schöne Qualität. Der Schal ist wirklich sehr schön. Für Euch das BEste für die Zukunft
Viele Grüße aus Rostock von
BB

10th October

30022045 – Pure cashmere scarf – no tassels – Red Violet

1 x Pashmina Ring Shawl – 90x200cm – 100% Cashmere – Raspberry Wine

My Pashmina is just perfect

For my wedding which is in two weeks time!

Arrived so swiftly and is the perfect colour.
Thank you!

5th October
JR

Good morning,

Re: 1 x Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Cobblestone

Thank you so much for dispatching my pashmina so promptly. This is the second one I have bought from you this year (the first one was for my wedding in June). We’re going to a Black Tie function later this week (definitely NOT a regular occurrence for us!). As my ‘wedding dress’ is not a typical wedding outfit (it is 1940’s style type of dress with a dropped-waist band and soft tulle fabric at the bottom), I shall be wearing it again at the ball and wanted a slightly darker pashmina which would be more suited for this occasion. Amazing colour match – soooo pleased with it and your service truly is brilliant too.

The quality is superb, very soft and a delight to wear. I want them all in every colour !!!!!

Many thanks again … ‘til the next time.

Dominique

2nd October

Perfect as ever-thanks so much-you are a pleasure to deal with in every way!

L.J.

25th September

1 x Pashmina Stole – 27 x 80 – 7030 – With Swarovski Crystals – Bright Rose

Dear Mypashmina team

I just wanted to write and thank you for my beautiful ring shawl which arrived today. And for the brilliant service: I received it in under 24 hours without paying for priority delivery!

The shawl feels so luxuriously soft and I love the subtle colour of it. I’ve found that “pashminas” vary – even though they all state that they are 70% cashmere/30% silk, some are soft and others feel as harsh as wool. I have very sensitive skin, can’t wear wool and thought I was taking a bit of a chance ordering 100% cashmere but I am so glad I did – this feels gorgeous.

I can see that I will be tempted to order again in future!

With all best wishes
LE

PS if you wanted to know how I found you – I’m very “into” personal colour analysis and I found the link on one of the PCA blogs I read, which happens to be based in Australia. Colour matching is so important if you’ve “had your colours done” – I’ve become slightly obsessional about mine!

12p5036_4

19th September

1 x Pashmina Ring Shawl – 90x200cm – 100% Cashmere – Grape Leaf

Thank you for the efficient way you dealt with my order. The Pashmina arrived on Saturday.

19th September

I ordered my pashmina on Sunday as I noticed on your website that you offer next day delivery and I needed it for a function on Tuesday evening.  I was concerned that something might go awry but I am delighted to say that my postman knocked on the door on Tuesday morning to deliver your package and I am really pleased with my pashmina.  Thank you for a great product combined with great service.

 Best wishes

JL

18th September

1 x Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Deep Orchid

Hi,

Just to thank you very much for my order, received today. Absolutely beautiful, perfect colour, excellent quality. These pashminas were ordered for the bridesmaids at my daughter’s wedding, and they will be perfect.

Really swift delivery as well!

Thank you again.

JW

12th September

Hi there,
Pashmina arrived in Ireland thank you so much for your speed! Colour works also!
Great service!
Kind regards,
Niamh

3rd September

Hi

Just received my custom-made Pompeian Red pashmina and it’s superb. I’ve had pashminas from you before and they’ve always been lovely, but this is the first time I’ve need to get a custom colour. This time I needed to match an outfit for a family wedding and your book of swatches was so useful, as was a chat with your office.

The colour is spot on and looks superb. The quality is fantastic, as always. Thanks very much for a great service and beautiful products.

Alex

26th July

I ordered a frilled edge scarf from you yesterday and received it this morning.  That’s fantastic service – thank you.

I found the item in your clearance and I feel that I have bought a real bargain.
The quality is beautiful and the design creates a lovely drape as you wind it around your neck.  I can see me wearing this constantly
through the winter.

I’m so pleased with my purchase I have no doubt I’ll be back.

Many thanks
J.M

Hello,

Just to let you know my latest pashmina has just arrived…beautiful just like the others!

Many thanks and will no doubt be ordering again soon!

Best wishes
L.P

Dear Sir

Just thought I would let you know that my silk stole arrived this morning. It is a perfect match for the dress I propose to wear with it and I am absolutely delighted. Thank you so much.

C.R
26th July

Can I thank you for the very prompt service. I have received my pasmina stole and am extremely pleased. The colour is spot on, which really surprised me as sometimes colour indicators on computers aren’t always good. The quality of the product is excellent.

Thanks once again, I am very pleased with the purchase.

Regards

JH

16th July

1 x Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Nightshade

Thank you for my order,black cashmere small blanket its perfect for taking on a long haul flight this winter. Pleased with prompt delivery,and will certainly return for any further needs.
P.G

12th July

Pure Cashmere Baby Blanket 36 x 36 – 3ply – Jet Set (Pure Black)

Thank you for getting this to me in time for my son’s wedding.  The made to order pashmina was just perfect – thanks.
A.M

11th July

1 x MADE TO ORDER – Cashmere Ring Pashmina – (Wood Rose mp42, 70 x 200cm , with tassels)
1 x Pashmina Stole – 70x200cm – 70% Cashmere/30% Silk – Wood Rose

Hello Stuart,

The pashmina arrived today.  I am very pleased with it, it is a lovely quality item and and the colour is perfect.  Thanks for all your help and the excellent service.

Many thanks

MM

3rd July

Hi Everyone,

My beautiful cashmere blanket has arrived from Sweden safely and I cannot believe how gorgeous and soft it is.

Too good for my picnic blanket, this one is for snuggleing under on cool Summer evenings.

It really is lovely. Many thanks to you all.

A R

29th June

Pashminas arrived this morning. They are lovely, beautiful colours and super quality.
Thank you very much
Alison

28th June

1 x MADE TO ORDER – Classic 7030 Pashmina – (Pompeian Red mp126 , 70 x 200cm , with tassels)
1 x MADE TO ORDER – Classic 7030 Pashmina – (Woodbine mp86, 70 x 200cm , with tassels)

Dear Mypashmina!

I just wanted to let you know how thrilled I am with my new Spicy Orange pashmina. It is just what I wanted and feels divine. Thank you for your wonderful service and help. I will certainly order from you again and will tell my friends about you whenever possible!
Best wishes,
EW

30th May

Dear All

re: Invoice No. RCxxxx

I just wanted to say thank you very much for your terrific Customer Service – you were so helpful in letting me change the Pashmina that was bought as a present for a new colour that I really like and will get lots of wear out of – it was a joy to deal with such a ‘user friendly’ company – I will be back!

Best wishes

AA

2nd May

I just wanted to write a testimonial on the wonderful customer service I receive from your company.

Not only are the pashminas amazing quality and arrive so quickly but the staff are incredibly helpful and really can`t do enough for you.

Absolutely one of the best shopping experiences out there,

Best wishes

KB

28th March

Many many thanks for my ‘Made to Order’ pashmina which arrived this morning. It is the perfect colour and beautiful quality. Please convey my thanks to ‘the team’ for all their efforts to make sure it was everything you promised. What wonderful ‘Customer Service’. As my previous email said you and Sara went out of your way to make sure the colour was the perfect match to my outfit. One very happy lady!! (Please put my comments on your website as I am not sure how to add them.)

Again thank you
Kindest regards
H W

Made to Order Pashmina in Heron
16th March

NOTE: We promise this is a different customer to the entry below!

hi,
My made to order pashmina arrived today. The only thing I can say is how fantastic it is. I’m so thrilled.

This is the 5th pashmina I’ve odered and the quality and and value for money are excellent
thank you
H W

Made to Order Pashmina in Dark Navy
15th March

Just to confirm pashmina arrived a couple of days ago and is perfect and lovely quality. I will certainly pass on my recommendations to my friends and of course have your swatch book if they need to look at the colours

Thanks

SW

24th February

Hi,

I should start by telling you that I rarely write reviews good or bad, but I have just been so impressed by your company and your products I felt I had to tell you.

I picked up my pashminas from my local sorting office today (I missed the courier on Friday) I purchased the rio red with Swarovski crystals and the jacquard white. Opened the package up when I got home, they are absolutely stunning, so, so, so, so, so, BEAUTIFUL!!! I cannot wait to wear them 🙂

The Entire online buying experience with your co was fantastic, from the easy to navigate website, prompt order confirmation and despatch, the email from you customer service dept re-clarifying how the charge would appear on my statement, everything… First class!

This may have been my first purchase from Mypashmina, but I can guarantee it most definitely will not be my last!! 🙂

Thanks and kind regards,
MP

Swarovski Crystal Pashmina
14th February

Truly delighted with the Pashmina that arrived this morning – your speed of service, quality of website, ease of ordering, efficiency at processing etc etc. completely stunning.

The perfect answer to “birthday presents that couldn’t be shopped for due to flu”. I shall certainly be back – (without the flu next time). Very many thanks

best wishes

Anne

10th February

I ordered my new pashmina at 12 noon on Monday – it was dispatched at 2.00 pm on Monday – it arrived here on the Isle of Man at 10.00 am on Tuesday. Wonderful service – and wonderful pashmina!!

Best regards

Anne L Semple

7th February

Thank you, as always, for such brilliant service.

Best wishes
S. N.

25th January

The lovely dark grey pashmina scarf arrived a week ago and I am delighted with it It is so lovely and soft ….such a pleasure to wear. I hope you will be getting the cable shawl collar cardigans again as I would love to have one of those in the same colour. Thank you for the prompt and efficient service too.

With kind regards,

SL

22nd January

aren’t they lovely people to do business with?

Carolyn L

16th January

(Nb: the answer is yes! – MyPashmina)

Hi,

my name is Peter. I had ordered first time an Unisex Pashmina Herringebone (RC11310824 ). Today we received this one. Thank you so much. It’s very nice.

Vielen Dank für diesen schönen Schal. Eine sehr schöne Ware und super Qalität.

Für das neue Jahr alles Gute. Best wishes for year

Peter B

11th January

Dear Sara

My pashmina has arrived today and I am absolutely thrilled with it – thank you. I love the colour and the feel of it.

Thank you for your brilliant customer service – you have made one woman very happy!

Cheers Linda

11th January

Just to say thank you so much for such a quick service and what a beautiful pashmina I now have. It matches the wedding outfit for my son’s wedding and the beads on it look amazing.

A very satisfied customer.

JH

PS I think my son’s fiancee will be ordering the colourful ones for her bridesmaids……

10th January

My order has just arrived. The cashmere hoodies are exactly what I wanted. The stripes are gorgeous, quality is fantastic and the fit is super. Thank you for making my Christmas warm and toastie.

Cristina

22nd December

Hello
I received my Very Berry pashmina shawl the day after I ordered it and it is gorgeous! I have been dithering about getting a pashmina literally for years, but since I received it I can’t take it off! I can’t believe how something so elegant can be as warm and cosy they are, yet without being bulky. About to order two more colours! The website is good, too.

Many thanks,
Kind regards
CL

11th December

Thank you for most lovely of pashminas. It is such a beautiful colour
and texture. Real quality feels so good.

Kate

5th December

Hi Paul,

To let you know the scarf arrived today and is absolutely beautiful, so thank you. It’s my mum’s Christmas present and I know she will love it. So, thank you.

Shelley

1st December

Hi

I received my gorgeous pashmina this morning – only ordered on Sunday afternoon. If anything it is even more luxurious than all those I’ve bought from you in previous years – although they have all been beautiful quality and rich colours – my latest in Grape Royal is exactly the colour I wanted.

It is a pleasure to do business with you, as always.

many thanks

Thelma

30th November

Dear Sir / Madam

I have just purchased a scarf from you and cannot wait for it to arrive.

My mother has purchased many many scarves from your company for me as gifts. I just wanted to let you and your company know that your scarves are absolutely beautiful. I get compliments on them when ever I wear them and are perfect for when myself and my family go on holiday to Marrakech (my husband is Moroccan).

I couldnt believe the choose of colours available, which makes it so difficult to decide which one to buy as they are all stunning.

I look forward to shopping with you again and again.

Kindest regards,

Kelly

28th November

Just to say a very BIG ‘THANK YOU’ for the great service.

My daughter received the pashmina before 1 0 clock today and will be wearing it this eveing at a business event. Although I personally haven’t seen it yet she informs me that it is just FAB. So that says it all really.

Thank you also to STEWART (I think) who was very patient with me over the phone. I will be back on your site once I have more time.

Happy Christmas to you all,

Best wishes: Anne Huer.

10th November

Just received my pashmina and it is a gorgeous colour – thanks for speedy delivery and great service.

All the best,

G.S.

3rd November

Dear Stuart, thank you so much for the pashmina. I am delighted with the quality and I must congratulate you on your exemplary cutstomer service.

Thanks again
D.W.

31st October

Thank you so much for my gorgeous pashmina. The quality is superb.

It is refreshing to receive such great customer service and I am sure
it is not easy to provide consistently.

I am already choosing another color.

Regards,
S.B

28th October

I just want to say that I have been very pleased with every aspect of the transaction, from the opportunity to borrow the swatch book onwards, I have felt complete confidence in dealing with your company.

You will certainly be my destination whenever I want a pashmina in the future.

Kind regards
I.B.

26th October

It arrived this morning and is as beautiful as all the other things I
have bought from you.

Thanks again for your excellent customer
service – much appreciated!

H.R.

19th October

I just wanted to let you know that my pashmina arrived safely and I am very pleased with the colour.

Thanks for all your help. What a fantastic service!

Regards
V.W.

16th October

Dear My Pashmina,
I received the scarf today (Tuesday – just one day after ordering) and may I say it is just as lovely as all my pashminas and scarves.
Many thanks for your assistance in finding this for me, my husband is very happy with it!

Regards,
L.C.

11th October

Thanks so much for this very impressive service.

Kind regards

I.B.

4th October

Hi,
I have received the pashmina, it looks gorgeous. Thanks again for your help.

I will definitely buy again from you.

Best regards,
P.M.

29th September

thanks you so much – my pashmina has arrived and it is perfect. I am looking forward to wearing it at my daughter’s wedding on wednesday.

thank you again for your superb service.
regards
A.S.

27th September

DEAR MR PAULKING
I GOT YOUR NAME FROM STUART AS I WANTED TO THANK YOUR COMPANY FOR THE EXCELLENT SERVICE I HAVE RECEIVED DURING MY PURCHASE OF SHAWLS AND JUMPERS. IT IS NICE TO DEAL WITH A PERSON LIKE STUART. VERY UNDERSTANDING TO FIND SUITABLE ARTICLES FOR MY WIFE AND ME.
REGARDS
BEN B

8th September

Collected my pashmina today. It is super! Will warm me as the nights are getting cooler and cooler.

T. J.

5th September

Pashmina has arrived, looks just great. Many thanks for great service and
speedy delivery.

C. S.

30th August

Thank you, my pashmina has arrived safely, and is beautiful!
I. W.

30th August

All the testamonials on your website were true!

The pashmina arrived in 24 hours, lovely quality and very nice to discuss with Stuart on the phone prior to ordering the colour options,
Thank you.

P.J.

25th August

Brilliant service – my pashmina has just arrived and I am delighted with the colour and quality. Thank you.

A.S.

19th August

Dear All,

The first part of the order arrived yesterday – thanks very much – we both thought that the silk scarf was stunning and the colour spot on too.

Thanks, Peter

17th August

many thanks. And thank you for the excellent prompt service and great products.
Regards.

Regards,
K. F.

17th August

Hi!

I ordered my pashmina at 11.00pm on 2nd August and received it in the first post on the 4th! Absolutely delighted with your service and the colour is just beautiful (Woodbine). Exactly what I wanted! – have bought quite a few from you and am always amazed how quickly they arrive and what beautiful quality they are! Thankyou so much.

Kind regards

E.H.

4th August

Hi there
The pashmina arrived today and I am delighted. The lady I spoke to in your customer services – Sarah was a huge help. I needed to get something for a wedding and she gave me lots of advice about choosing a size and colour.

Without her advice I’d have bought black or grey to be safe but the sea grass is perfect and so much nicer that black would have been.

She also gave me help with size and was spot on!!! It might be worth highlighting this on your website as it was by chance I rang and Sarah was great!!

I want one in every colour now!

best wishes
S.M.

3rd August

Hello,

Thank you for your quick response. My lovely pashmina has just arrived.
I will definitely recommend your company to my friends.

Regards

Stella

26th July

My pashmina arrived the day after my telephone call, in time for the opera that evening where it was very much needed.

I am delighted with the colour and quality and will certainly recommend your website to friends.

Regards

L L

23rd June

Hello,

thank you for the beautyfull pashmina (rose dust, made to order). The color ist exactly corresponding to the clothes, I want to wear it.
Thank you!

Best regards

J S

20th June

– another happy international customer!

Greetings from Mexico yet again my friend Stuart.

It’s with great delight that I’m happy to inform you that the package not only arrived soundly and safely to Mexico, but to the hands of the intended receiver as well. And the reaction was even better than I expected. Needless to say (but I will go ahead anyway, lol), I’m happy to testify that the MyPashmina shopping experience was a success, and if time comes to recommend your services to any friend and/or acquaintance, I’ll be more than glad to do so. 100% Customer satisfaction will be the premise of such inclination.

Thanks for your invaluable help Stuart. You assistance throughout the process has been terrific, just like the quality of the merchandise.

Don’t be surprised if we cross e-mails again.

Enrique.

20th June

– thankyou Enrique! Much appreciated! – Stuart

Dear MP,

What delicious jumpers just arrived! And winter has just arrived too here in NSW/Australia.

Can’t wait to wear them.

Thank you and I look forward to visiting your website again!

Kind Regards,

G.B.

7th June

I’ve collected my pashmina successfully, and am delighted with the quality! I shall enjoy wearing on my hols!

Thanks for your help,

D. I.

27th May

My mum has just told me that she got her pashmina today and she is absolutely loving it.

She also found the packaging really pretty and is keeping it.

Many many thanks!

God bless

C.G.

23rd May

(Note: Beverley in our warehouse did some last minute Gift-Wrapping heroics!)

I am absolutely delighted with the Blackberry cordial/Heron shaded pashmina. It is SOOOO beautiful!!

Thanks also for the Aqua Sky large scarf – again I am delighted.

Best wishes,

K.S.

18th May

I received my beautiful pashmina today.

The colour is exactly as I hoped, thanks to your very accurate swatch display – not easy to achieve online!

Many thanks,

A.S.

14th May

Hi Stuart,
just wanted you to know the pashmina is great and the exact colour I wanted.

Thank you for your help.

Kind Regards
D. L.

2nd May

Hi , I just want to say thank you so much to Stuart for all the help he gave me with regard to getting the correct colour for my pashmina, and suggesting the 70% Cashmere 30% silk not the most expensive 100% Cashmere, that I originally chose. I needed one that looked the colour of straw and Antique Bronze is perfect, it hangs beautifully, what was even better it arrived the next day, sooooo…. glad I remembered your website. Thank you again.

Regards
J.B.H.

18th April

my pashmina arrived today, i am delighted

thanks for your help

Kind Regards

C.C.

14th April

I ordered a pure cashmere shawl to take on my holidays to Jordan and it was a brilliant and versatile addition to my holiday wardrobe.

Whilst others came with fleeces I was able to adapt my Pashmina to the every changing needs of the holiday – a warm blanket against the cold desert night or when dealing with fierce Air-Con, a discreet head scarf for visiting religious sites, a cushion for bumpy jeep rides and an elegant shawl for evening trips to local restaurants.

Really impressed at the flexibility of pure cashmere to be either cool or warm depending on need – so thank you once again for an excellent service and high quality product at a value for money price!

M.B.

7th April

Dear Mypashmina,

I’ve just received the pashmina and am delighted with colour and texture. Good and efficient service.

Thank you,

Kath M
5th April

Many thanks. My pashmina arrived within 24hours and I am delighted with the colour.

Thanks for your lightning service!

Best regards

Jackie T

4th April

Hi, My front tie cardigan came this morning and it fits beautifully!

Thank you- now all I have to do is make the dress to go with it –

Regards

Vicky P

1st April

Hi

just to let you know I received my pashmina today and I love it.

Thankyou very much

regards

Heather M

28th March

Hello Stuart,

thanks a lot for your confirmation. This is very kind and one of the many reasons, I love to buy your sweaters – excellent service which I do appreciate.

Best regards
S M

18th March

Hello!

Just a quick email to say thank you very much for exchanging the shaded blue pashmina I bought with the shaded purple.

I much prefer it and appreciate your good customer service.

I also received it very quickly as usual!

Your loyal customer,
J M

17th March

Hi

Just to advise my pashmina arrived today and I’m very pleased with it, thank you

Regards
L C

16th March

Very many thanks for your prompt attention.

My pashmina arrived yesterday , barely 24hours after placing the order and it is just perfect with my outfit and I am really thrilled with it..

Thank you again.

Kind regards
C. H

13th March

Hi

I purchased 4 pashminas from you for the bride and bridesmaids to wear at my daughter’s wedding.

Deutsch

The colours matched wonderfully to the dresses and they all loved them.

They were so soft and so warm. Thank you so much for helping to make a super ay even better.

Attached photo of the bridesmaids all wrapped up.

L. H.

28th February

Dear Stuart,

I think it is very important that if you are prepared to complain bitterly when things go wrong, you should also be prepared to compliment when things go well.

Therefore I wish to thank you for the superb service you have given me after my recent disappointment. I feel a company is best judged on it’s after sales service, and I can only say yours has been second to none, in every respect.

It therefore necessarily follows that anyone who ventures to purchase from Mypashmina.co.uk can do so with confidence.

I would be only too pleased for you to use this email as a testimonial.

Best Wishes

Mr R.H.

23rd February

(Mr R.H’s order had issues regarding the faulty colouring of an item, which I am happy to report we were able to resolve quickly! – Stuart at MyPashmina)

Received today – gorgeous pashmina. Many thanks for prompt service.

A.P.

19th February

Thank you for the very quick service. I am really pleased with the pashmina and your service.

Thank you

P.G.

15th February

Hi Stuart, Thank-you so much,

I received my pashmina on time and I love it! I am here with it showing it a good time in Mexico! I can thoroughly recommend holidays and sunshine, maybe you should treat yourself…

Thanks again, will definitely recommend your company to my friends

K.S.

14th February

Our customer E.J. ordered a frilled edge stole and was so pleased she came back for another!

Hi, I received both parcels. Thank you for the speedy delivery.

The pashmina was magnificent. I like this frill that goes all around more than the frill on the edges only. Do you still have the ivory coloured frilled pashmina?
(Note from MyPashmina…We do!)

If it’s not too expensive I’d like to buy that one too. I also wanted to let you know that I think you should definitely add this truly great design to your stock.

Kind regards E.J.

13th February

The pashmina arrived first thing this morning and the colour is perfect!

Thank you very much for your excellent customer service,

Regards
J.R

9th February

I have received my Pashmina and am absolutely delighted with it – lovely quality, wonderful colour.

Speedy, efficient service.

Cannot praise Mypashmina highly enough.
S S.

8th February

Thank you so much, the pashmina is just what I wanted, I am very pleased with it and it was definitely worth the wait.

Thank you for keeping me informed of the progress of the order throughout.

Best Regards,
H.P.

5th February

Thank you very much for the shawls, they are magnificent.

The quality is wonderful.

In fact, I am going to place immediately another order.

Thank you also for the free swatchbook and your genuine service.

Warm regards,
M.M.

31st January

Hi Stuart,

my beautiful pashmina has arrived and I am delighted with it.

Thank you so much for being so kind and helpful about the exchange.

When I need another one in future I shall order it from you!

Best regards
Tessa

21st January

Hello

I felt that I must contact you after receiving my bamboo/cashmere scoop neck cardigan today.

If I had paid full price I would have been pleased but at the sale price it is amazing!

The cardigan is beautiful and the quality is first class.

Can I congratulate you on your products and delivery which cannot be faulted.

Regards
Mrs S. P.

20th January

Hi,

I have just gone through the checkout process and paid the extra to go ahead with the custom made pashmina as detailed below and the sweater stone.

I look forward to receiving it in due course and thank you for your excellent customer service.

Kind regards

B.R.

20th January

I received delivery of my Paloma pashmina today and I am thrilled with it – it is JUST the shade I wanted so the swatches I received helped very much in the final choice.

Thank you for all your help
Best wishes
P.

19th January

Thanks very much for the jumper. Excellent service.

J.B.

19th January

Hello Mypashmina

Many thanks for the exchange of a barn red pashmina for a blue mist one. It was received a couple of days ago and I would like to thank you for such prompt attention to my request for an exchange.

My daughter and I both love our pashminas and will recommend you to all our friends.

Once again many thanks and all the best for your business in.

Kind regards

P.W.

17th January

Hi Stuart

Thank you, I received the replacement pashmina today, and it is exactly the colour I wanted.

Your customer service is second to none, as is the quality of your goods – I’ll be back.

best wishes

T.

5th January

Some time ago, I purchased a shawl for my elderly mother from Pashmina UK. My mother loves this shawl and wears it round her shoulders during the day and then spreads it out on top of her bedclothes at night.

She says that it is so beautifully light and warm – she absolutely treasures it. I was reminded of this when I went to stay with her over Christmas.

I’m so glad that I found your company again, I will be making many more purchases! With thanks and best wishes,

V.H-P

30th December

Dear My Pashmina,

My order has just arrived – and I could not be more delighted with it.

Thank you so very much.

M. W.

18th December

It arrived today – many thanks – it looks and feels wonderful

H.M.

16th December

I would like to thank you for getting me my pashmina to me despite these weather conditions.

It is beautidul and will delight my mother for christmas.

I will recomend your product and service.

Seasonal regards,

J. W.

15th December

Hello: I purchased made to order fingerless gloves and beret for my daughter. I know it’s been a while since this purchase, but I just gave them to her for her birthday. I am letting you know how much she loved them.

The quality, color and styling were excellent. A pleasure doing business with you.

K B

7th December

Thank you so much Received my beautiful Pashmina, and would like to say a big thank you for your fantastic staff & service. I will definitely be back for more!

I have 2 from you now, fab green one with crystals & now my new barely pink.

Regards
L
x

6th December

Have ordered so many pashminas from you I’ve lost count and they are always fabulous

L.Y.

2nd December

Thank you so much for your kind support ! It finally worked via paypal ! Great ! There was indeed zero item in stock when I purchased (Red is wanted before Christmas….I wonder why ! J ) but as a wizard did something special for me…..well, if it’s still possible….I would really appreciate this lovely favor ….THANK YOU !!!!

I really love your sense of service at “My Pashmina”….Caroline was great few years ago and you are today ! perfect….one of the reason I return….17 pashminas from your company in my wardrobe….nice collection isn’t it? Once again, thank you !

Kind regards to you and all the crew ! J

K.T.

2nd December

Thank you for an excellent service. The pashmina arrived this morning and I am absolutely delighted with it.

regards
P.

27th November

Very many thanks. Must compliment you on the brilliant website. Very user friendly, particularly scanning through the swatches.

The pashmina I just ordered is a gift for a friend, but I am now immensely tempted to treat myself too! Those fantastic colours!

Regards

A.

17th November

I have received the absolutely lovely sweater – any chance of any more identical in any colour?! It really is super and fits perfectly – do use my enthusiastic endorsement in any publicity – your products are wonderful.

S.

17th November

I love the two cashmere pashminas I already have from your company, excellent quality and value.

J.T.

12th November

Dear Caroline and Paul,

I am delighted with the crochet wrap cardigan I have received just this morning: it is splendid, an elegant and fine cloth. Its colour – ivory – is very luminous and easily combinable, the cashmere is pretty warm and mild: I can say this cardigan is really much more beautiful than in the photo. The diamond design on hem and cuffs is simply precious. I hope to find soon a similar item in a nuance of red, too. Very fast the delivery: only six days – but one weekend included – for Italy!

Thank you very much.

Regards. S.B.

12th November

Dear Caroline and Paul,

Thank you very much for the jumpers. They are fantastic quality and delivery was very fast. I am a big fan of your site!

j.l.

11th November

Purchased before, v happy with pashminas, am replacing my old black one (as its been worn to death I love it so much) and ordering a nice new caramel colour one! 🙂

N.W.

10th November

My sweater arrived this morning and I’m delighted! The delivery to France was speedy and the sweater, a Banavata V-neck, is lovely – so soft and a perfect fit!

Many thanks
C.S.

9th November

Just to confirm that my cardigan, hat and jumper are all absolutely beautiful. I love the colours and they are so soft and luxurious-feeling. And thank you for being so helpful, conscientious and efficient. I’m currently passing on your details for my Christmas list!

With thanks again and kind regards,
A.G

7th November

Many thanks for swift dispatch I am very pleased with my pashmina – colour exactly right.

kind regards

C.W.

30th October

The Pashmina arrived and I am very pleased with the quality, my daughter in law will love it. I shall not hesitate to order another, your service has been excellent. The PO however, could not understand why we did not get a card put through our door the first time!

Regards
M. B.

28th October

Hello, just received my pashmina today and it’s amazing!! Thanks for the excellent and fast delivery to Switzerland!! Kind Regards,

Z.S.

14th October

Just received my made to order pure cashmere pashmina shawl. Absolutely lovely – soft, warm, a wonderful colour (Nightshade) and the perfect size for wrapping myself up in this winter. Good to hear about the factory and know that it is run on ethical lines. Thank you.

CJ

13th October

just to say thanku for my beautiful pashmina arrived 13th oct as promised .colour perfect could not of asked for more.

Patricia

13th October

My pashmina has just arrived, only one day after being advised it was ready for despatch! I am absolutely thrilled – it matches my dress perfectly and it feels so soft!! I shall have no hesitation to recommending your company to all my friends. With tremendous thanks,

E. B.

13th October

Wanted to let you know that I just received my order–6 business days from the UK to rural New York–impressive!!! I had ordered the Pashmina Stole with Swarovski Crystals (in Italian Straw), and I just love it. The fabric is smooth as butter, and the crystals are lovely–just dressy enough without straying over into Vegas territory. I’ll be wearing this to a wedding next wedding. Thank you for adding the final, perfect touch to my outfit.

Best regards,

V.S.

28th September

Stuart is fantastic!!! If the quality of the product is anything like the quality of your customer service then I know this will be perfect and really finish off my wedding dress!

N.S.

31st August

(ps. Stuart barely paid anything for that comment!)

I received my pashmina safely today & I am thrilled, it is so gorgeous. I knew it would be nice from the picture but it exceeds my expectations. It is so soft, the pattern is lovely & those wonderful Autumn colours! I am hooked! Thank you so much. It was nice of you to give me the code & websites so that I could tract my parcel – I liked that.

Thank you again

Best wishes, J. S.

31st August

The pashmina is perfect – it is a fabulous colour. We collected it today from the Post Office today. We were out all day on Saturday then Bank Holiday yesterday meant today was our first opportunity. They could not put it through the letter box as it had to have our signature.

Thank you for an excellent service – I shall recommend you to other people and if I need another colour at another time I shall know what to do.

Kind regards
P.T.

31st August

I have bought several pashminas from you and really love the choice of colours and the quality and also the reasonable price.

H.W.

28th August

I now know why Mypashmina receives such glowing feedback…….I collected my parcel this morning, and (despite the temperature here being somewhere between 90 and 100 degrees!) tried the sweaters on immediately. They are gorgeous !!!

The colours, the styling, the quality are all superb. I have only ever bought from you previously as gifts for family back in the UK….clearly I need to shop for myself as well! (It gets amazingly cold in these old Spanish houses in the winter – clearly Mypashmina cashmere is the answer!)

Thank you for an excellent service and such beautiful products.

Best Regards
P.T.

28th August

………for my beautifully autumnal orange pashmina which arrived the other day – I’m really delighted with it and shall be back to the site again soon.

C.G.

25th August

Dear Sirs, I’ve just taken delivery of my new pashmina, it’s absolutely lovely. I’ll definitely recommend your company to my friends and family and your are on my christmas list!!! thank you

Mrs D.S.

21st August

My pashmina has arrived and it is perfect – thank you very much!

EB

17th August

I love it. I have been confused about real/fake for a long time, and have also found pricing prohibitive. Your came quickly, and I love it. I will have to wait until I can save up for more!

Many thanks,
Victoria

17th August

Thank you for managing to get my pashmina on time. I was very pleased with the quality and the colour is a perfect match to my dress.

Best regards
G. F

17th August

Hello ! This is just to confirm I have received both pure cashmere pashminas I’m very pleased with both the product and your service The pashminas are exceptional quality for the price, and I truly appreciate the possibility of having a customized product I will certainly order again from your site

Thanks !
V.R.

5th August

I purchased from you as last time I ordered I had such amazing service I’ve never forgotten it. I love all my pashminas (well some more than others) and so I knew the quality was first class. I’d really like one of each colour in the water pashmina range; the deep purple on next time please

25th July

I can’t believe that the beautiful cardigan I ordered from you yesterday has just arrived – less than 24 hours from order to delivery!  That’s probably the best service I’ve ever had, from anywhere……

And the colour (North Sea) is actually much richer & deeper than it looked on my screen, which I’m really pleased about.

Many thanks,
Kerry W.

29th June

I have bought several items from you before and have always been delighted with the quality, durability, range of colours for special orders and value-for-money. I have just moved to France and am very happy that you offer an overseas delivery service!

Julia H.

14th June

I already have a cashmere/silk pashmina from you that I can’t live without.

Elaine A.

9th June

We have purchased from you in the past and have been very satisfied with delivery and lovely quality.

Christine H.

2nd June

I have a number of pashminas from you and they are beautiful items, whenI wear them I get lovely compliments from my friends. This time I am going to my husbands masters graduation and needed something special to cover my shoulders this cashmere cardigan is just perfect.

Louise M.

31st May

This is the 3rd time I am purchasing from you, always happy.

Natalie K.

25th May

Thanks so much – I’ve been delighted by the excellent customer service – I’ll definitely be recommending you to friends.

Best wishes,

Carolyn B.

12th May

I have already purchasede a cashmere hoodie from you and it is fabulous. Thank you for your prompt service. You can expect more orders in future.

N. Cooper

10th May

Dear Paul,

Yet again, the shaded pashmina that I have just received is absolutely perfect. The colours are shaded perfectly in the middle and it really is just what I needed to go with an aubergine coloured skirt for the summer!

Thanks again.
Best wishes,
Katie

28th April

I have received my pashmina this morning!
I am so impressed how efficiently my order has been dealt with the colour is exactly what I was expecting. Daniebat to the Nepalese people who have made such a beautiull piece: the quality is one of the best I have seen in years.

With my best regards
a very satisfied customer
V.M. Debert

27th April

Hi there, Just to let you know I got my Pashmina and it is perfect!!! I love the colour and will definately be buying the green one you chose too.

Thanks once again for your help. Fiona

24th April

Hi Sara,
I received my pashmina yesterday & it is lovely—the quality is fantastic, really lovely.  The colour isn’t quite the same but it tones really well so I have decided to keep it.  I really appreciate your help & will not hesitate to recommend you to others, in fact my sister in Collier’s Wood is about to order a black one.  I will order from you again, I,too, have my eye on a black or cream one.
Thank you so much!
Best wishes,
Janis

19th April

Have ordered many pashminas from you before and always been delighted with the quality and speed of service.

L.Young

19th April

Dear Stuart,

I thought I should let you know that I was very pleased with my pashminas!  The fourth one was delivered just hours after I ordered it, it seemed to me.  Four pashminas is rather greedy, so I may offer one to my daughter when she visits this weekend.

Best wishes

A. Milnes

16th April

Hello!

My pullover arrived two days ago. It´s wonderful,
Thanks a lot!

Best wishes,

Else

30th March

Pashmina received, superb thanks, very pleased with it.

Regards

C. West

30th March

Hello,

Congratulations on your superb service.

Pashmina ordered yesterday afternoon.

Email received to confirm it was on its way.

Pashmina was delivered before noon today; I would estimate about 20 hours after the order was placed.

Many thanks,

John Huntington

19th March

I would just like to let you know that my gorgeous pashmina arrived yesterday, as lovely as ever, I am so thrilled with it!
Many thanks,

Clare Mills

17th March

Hi Sara,
I got my pashmina yesterday and I would like to thank you for your excellent service. I will definitely order pashminas from you again and recommend you to my friends in Germany.

Best regards
Maren

12th March

My classic pure cashmere pashmina arrived safely today and I am absolutely delighted with it. Many thanks,

Nicola Chandler

12th March

I really love ordering from you as I can browse your site easily and the quality of all your products are always excellent. I have bought several times over the years – for presents and myself. I also appreciate your caring support for the workers in Nepal.

S Hulse

11th March

We recievd the packet on 08 03 10. The cardigan is perfect and fits in both colour and size.

Thanks.

Hans Juul

11th March

Dear all,

on behalf of my mother, Patricia Jacobi, I want to let you know, that she has received her order and is very happy about the quality and the service. We will come back to you with a new order soon.

Kind regards,

Armin Siebert
10th March

Sarah and Paul

I wish to thank you for the off white gossamer 100% cashmere Pashima ring shawl that I ordered from you.
It is exactly what I was hoping for. Light, ethereal and warm.
It will be ideal for wearing in the evenings on my forthcoming cruise and afterwards. .
I also wish to thank you for your very prompt delivery. An excellent service.
Your catalogue and website is great.

Best regards
Mrs Lynne Patrick

8th March
(Pashmina Ring Shawl – 90x200cm – 100% Cashmere – Winter White)

Thank you for prompt service, I have received replacement scarfe & I am very satisfied with it. I will certainly be ordering from yourselves in the future & will spread the word regarding your customer service & quality. Thank you once again Anne Taylor

8th March
(7030 Pashmina Scarf)

Received my order today – fantastic quick service and excellent quality cardigan – I will definitely order from you again and recommend to friends.

Thanks

Yvonne Sutcliff
8th March
(Clearance V-Neck Cardigan)

Hello

The pashmina arrived today and I am absolutely delighted with it. The colour, weight and quality of the material is wonderful.

Thankyou for replying so swiftly to my emails, my concern was due to the importance of our holiday as we are renewing our wedding vows after 40 years of marriage and the pashmina will play an important role as part of my outfit for our special day.

Many, many thanks

8th March

Thank you so much – the parcel arrived safely several days ago but I have been away and a neighbour colected it for me. I have passed on the name of your business to her. She too thinks your colours are exceptional and your service excellent. Congratulations. I hope you will receive many orders.
Sincerely
Ann Fryer

5th March

Hi Sara

Thank you very much for the refund! For the next order I will get back to you in advance so it cannot happen again. Thanks for the good customer service! Love the products!

Best regards from Switzerland!
Katja

26th February

Hello Sara,
I have received by black cashmere sweater and i just want to order all the cashmere on your website, – it is fabulous, – so soft, the best cashmere I have ever bought. I cannot stress strongly enough how happy I am. Thank you so much and such a fast service too! Well done, I shall certainly keep an eye on the web site regularly.
Very best regards
Kathryn Wells

25th February

Hi,

I recieved my rich red pashmina today. It is lovely.
Thank you very much – it was an excellent service.

Best regards,

Kathe Rav, Denmark

15th February

I am really delighted with the lovely pashminas. They feel beautifully soft, and they look a million miles from the thin, creased, shiny ones you can come across elsewhere. The colours are gorgeous, though using the sample book may be helpful in case your computer screen gives the wrong impression. The staff are very friendly and extremely helpful. I will certainly buy from My Pashmina again and would unreservedly recommend them to friends. And – in case you are wondering – I have no connection with the company and no vested interest in saying this!

Jennifer Cousins
14th February

Hi,

Just to let you know that we received the pashmina we ordered safely and are delighted with it.

We will be visiting your website regularly in future whenever we need some cashmere items.

Regards

Betty Shlosberg

11th Feb

I loved the beautiful bright yellow stole that I bought from you so much! It brightened up my winter and received many compliments. I havent found any better quality cashmere products with such a great price and ethical working practices.

N.Church

11th Feb

Hi Sara,

Thank you so very much. That’s wonderful!

This is really fantastic customer service. The service I have received from mypashmina.co.uk over the years has been and continues to be excellent. I’ve always been more than satisfied not just with the quality of the products I receive but with the over-and-above service you deliver. As a result, I have recommended your site and company to numerous friends and I will continue to do so. And, as I have stated before, I will keep coming back for more!

Thanks again!

Sincerely,

Christen

11th Feb

Thank you,I have received my order today and am so pleased with it and your wonderful service again!

With good wishes,

Judi Best

10th Feb

My pashmina has arrived and I just wanted to let you know how thrilled I am with it! The colour is vibrant and makes me feel alive and the softness and warmth of the pashmina is unrivalled. I have a black one already and once you experience the joy of a true pashmina no other will do. It was well worth the wait.

Thank you!

Roberta Burnett

9th Feb

Dear Paul

just wanted to let you know it arrived yesterday. And to say that your
customer service is second-to-none. Your pashminas are of exquisite
quality – my preference is definitely for the 100% “springier” cashmere. But
what really sets you apart is your remarkably wide colour range. For those
among us to whom nuances of colour are critical, and to whom the
common high-street options of black/beige/red/white are profoundly
depressing, your company is a god-send.

Best regards
Emma G.
3rd February

someone has been blogging about us….
http://tigerbites.onsugar.com/Wrap-Me-Up-Your-Love-7243363

Hi,

Just a quick note to thank you for the swift delivery of my pashmina. I only ordered it late yesterday afternoon and it arrived this morning. Fantastic!

Thanks again,
Susie

20th Jan

Hi Sara,

Thank you so much for your response, I must say I find your news extremely satisfying to hear.

I will most certainly be buying a product from your company very soon and will spread the word about you.

I cannot wait to order and look forward to wearing the garment.

I wish you both geat success in the growth of your company as based on your information it is well worth supporting.

Kindest Regards

Victoria Burroughes

18th Jan

….because your pashminas are amazing and I always buy from you for family and friends:)
Camilla – 18th January

I have placed a number of orders with you previously and have always been delighted with the items and the service..thank you.
C. Price – 17th January

This is the third pashmina I have bought from you. They feel lovely and are heard wearing.
M.T – 17th January

I have ordered from you before and your cashmere is the best quality and the service is excellent.
Mrs. Berry – 16th January

Hi Sara, thanks I received my Hoody this morning it is really lovely and well worth the wait! I don’t know why I bother shopping anywhere else, best wishes Caroline – 14th January

Hi Paul,
I just wanted to say all family &/friend who received one of your pashminas from me, were delighted with them, Thank you for getting them to me in time for Christmas. The colours are really true to samples and they are fantastic quality for the money. I have had a number of envious, “where did you get that lovely pashmina from?” Of course I’m happy to tell them.

Kind regards,
Moira – 14th January

Antique Bronze arrived safe and sound!!!!! Excellent service… I am so glad I chose your company. Sincerely, Evelyn – 14th January

Thank you for my pashmina- the colour and shade are perfect and I am delighted with the service- thank the dye master- he’s a little gem. Would recommend you to anyone for service and helpfulness, Sue Stamper – 21st December

Can i just thank you for your excellent service.

Not only have you executed this refund so promptly, my mother was absolutely delighted with her two twin sets and short sleeve jumper. Everything was beautifully wrapped. Next say service really was next day service and the quality is fantastic. I’m so glad I found you on the web!

Happy Christmas and a prosperous new year to you!

Jane Walters – 21st December

I am so delighted with your company. Trusting you to chose the colour I needed to match something was fine,the colour was perfect.

Thank you so much and I know I will be using you again…and again and again.

Happy Christmas and may you thrive in2010

FBP, 19th December

Hi,
Just to say that I’ve just taken delivery of the Pashmina I ordered and it’s just about the softest thing I’ve ever encountered. I hope my partner’s mother will like it as much as I do – hoping for major brownie points here, thanks to the quality of your product.

Many thanks (and for sending it so promptly),
Richard
12th December

Thank you so much for your prompt and efficient service. The pashmina is superb and I shall certainly recommend you to friends.

Maggie Lenox
12th December

I received yesterday the Ladies O neck cardigan (Woodbine) and the Ladies Button Up Deep V (Melange Dark Grey). Both items perfect fit (true to size!), are soft and beatiful.
Thanks to all crew and to the ‘boss’, who replied to me very kindly.
Regards and best wishes for Christmas.

Luisa A.
12th December

Dear Paul

The pashmiina arrived and the discount was added – thank you very much. I’m so so pleased with the pashmina. It’s for my mum’s 80th birthday and it’s exactly what we wanted to give her to snuggle on the sofa with (she lives in Canada). I’m really pleased with the product and your website, was grateful for the sale, and will definitely shop with you again (I want one for myself now!)

Thanks and best wishes

Kristyan – 9th December

Hi there,

I just wanted to let you know that I received the scarf I ordered today. I am really pleased with it – the colour is exactly as depicted on the website and delivery was very quick. It was also great to read about your factory in Nepal; I am so happy I was able to find your company supplying ethical cashmere.

Thanks again. – 6th December

Dear all
My 100% cashmere pashmina arrived this morning and it is GORGEOUS, thank you. Jennie Porter.
2nd December

Hi
Thank you I received my pashmina this morning – very pleased.

many thanks
Maria
2nd December

Many thanks – it arrived today. Beautiful colour and lovely work.
Alos arrived in plenty of time for the birthday
much appreciate your splendid service
kindest regards
28th November

Hello – my Pashmina has just arrived and I am absolutely thrilled. The colour, size etc are “perfick”!! Thank you very much.

With best wishes

Elizabeth Palmer – 27th November

Hi!
I’ve got my Pashmina yesterday. I am very satisfied and I will recommend you company to all my friends. Thank You very much!
Your happy customer
Marianne Green – 24th November

Thank you so much for posting my order out so quickly – the pashmina is beautiful, great quality and a lovely colour

Rgds

Andree – 21st November

Hi
I would just like to say that I am really pleased with my purchase…but mostly thank you for keeping me updated with it’s progress. It was really helpful to know what stage my order was at.
Thank you
Anna Wilson – 20th November

Dear Paul,

My beautiful items arrived today and yesterday. Thank you so much – they are wonderful. The shaded pashmina is perfect and the ruffle edged cardigan is just right.

With best wishes and many thanks again,
Katie
19th November

Just to say it has arrived and I am delighted with it. Thank you very much

( CUSTOM – Ladies Crystal Cardigan – Fiery Red mp23 )

19th November

Dear Paul,

Further to my email below, I was able to give the pashmina to my sister-in-law today, and I am happy to say that she was delighted with it – both the colour and the texture, etc. She will enjoy wearing it, and it was a pleasure to receive it even though it is a month since her “special 0” birthday! I had explained why she had to wait for this gift. It was a particularly nice surprise, as she did not know what I intended giving her – the wait made it more so.

Your company was the first website I looked at for pashminas, and I did not look at any others, because I was favourably impressed by everything about Mypashmina: the style of business, aims and principles, including Fairtrade and helping the people in a developing country earn a living from the things they do best, helping their poor communities live dignified lives, including the younger generation. I have found your service reliable and helpful at every point – explaining the process for fulfilling my order, keeping me informed of the order’s progress at each step, and answering all my queries patiently! Well done!

The pashmina arrived just at the right time, too, and in perfect condition.

I will recommend your company to others.

With kind regards,

Miss M.E. Martin
19th November

Thank you, my pashmina arrived this morning, excellent sevice ordered on Sunday evening arrived first thing Tuesday morning. Love the colour and quality, will be using your site again.
Sally Nix – 18th November

Hi Paul

Both jumpers arrived this morning. They are absolutely perfect. The quality of the cashmere and the superb colours are wonderful. I’ll be back, thanks so much!

Tina Green – 18th November

Hi Paul

My gorgeous bright red baggy roll neck has arrived – just the thing to brighten a damp dreary winter!

Thanks for the superb informative service – definitely an outstanding website!

(Looking forward to seeing the crochet scarves).

Kind Regards

Cassandra Budham – 18th November

To-day, I’ve received my Biscay blue” pashmina and just want to say it’s really lovely quality and colour match to sample excellent. Well worth the wait.
Thank you!

Moira – 18th November

Hello again,

I have received the new Pashmina and it’s lovely – the colour is just what I was after.

Thank you

Sylvia – 18th November

Hi Paul,

I Have just received the Pashmina, and its perfect, thank you so much.

Kind regards

Angela
17th November

Dear Paul and Carolina,
the slipover I bought for my husband has just arrived: It’s very nice, with beatiful colors and the chachemire is so soft. (I’m sure it perfectly fits, as I made a comparison with another sweater).
Thank you. Great service, I will recommend you!

Luisa, 16th November

An excellent service! And a beautiful pashmina and colour

thank you

Margarita – 12th November

Dear mypashmina-crew,

thank you so much for your fantastic service and for my beautiful items.

I am more than pleased! Have a fantastic week – until the next order….!

Warm Regards – Marianne – 11th November

Hi Paul,
Just a wee note to thank you very much for my order which arrived today. I’m very happy with the items & colours :o)

Regards,
Cynthia. – 9th November

Hi Paul,

I have just received the two scarves, it’s perfect, thank you so much, I have been looking for this colour for a year!

Thank you

Jennifer – 6th November

Hello Mypashmina

I recieved my shawl yesterday and colour and material is perfect 🙂 thank you.

Yours
Tiina Linjamäki from cold & wet Finland – 6th November

Pashmina arrived today and is a perfect colour match to my bridesmaid and pageboy outfits – and will keep me warm on our Boxing Day wedding!

Thank you! – 3rd November

Just to say that we are all really thrilled with the wrap which arrived safely in New York in its lovely satchel. A great triumph and do make use of my enthusiastice endorsement of your quality and service.

Sally Stewart – 31st October

Hi there, received 2day and love it :0) will leave great feedback for u and let all my friends know about ya…
Wld it be poss to get swatches for other colours?

Eileen – 30th October

It’s arrived and perfect! I will be returning the North Sea one (please can you refund my card) and the swatchbook tomorrow. Please can you confirm by e-mail that you have received it.
Many thanks for all your help – I am a very satisfied customer and will definitely use you again in the future and shall recommend you to all my friends.
June Girvan – 26th October

Hi

I got my pashmina today and it is gorgeous. Thanks for suggesting the colour.

Best regards

Emily – 21st October

I just wanted to thank you for your very efficient service. My pashmina arrived this morning and I’m delighted with it.

Your online site is terrific. What an amazing range of colours and sizes and great value too.

I was slightly nervous about ordering it online without having a colour swatch to match to my outfit, but due to shortage of time I decided to chance it and the colour match is perfect.

Very many thanks.

I’ll be back!

Carolyn – 20th October

Thank you ‘My Pashmina’ I ordered my goods yesterday afternoon and received my beautiful scarves today!! Now that’s service!
All the best
Jan Thompson – 15th October

Very pleased with my pashmina. My daughter bought me two when tavelling in Nepal, unfortunately my serpia water pattern was left in a resturant earlier this year, never to be returned.It had travelled the world with me, the one i ordered from you is not an exact match but none the less i am delighted and shall use your company again.

Linda – 14th October

Hi Paul,

Just to say thank you very much for my pashminas. They are lovely and just as I hoped for. I shall be ordering some more early next year.

Thanks again and best wishes,

Suzy – 5th October (trade customer)

Hi Caroline

This morning when I went out with the dog, it was bitterly cold and just 2 degrees, but it did not matter, because I had my new Cobblestone angelweave-scarf on me, so I was hot anyway. Thanks for another great buy. You are so cute.

Cecilia – 28th September

Thanks, we have now received the order and are delighted by the quality of the product!

Thanks

Ernst Witter – 24th September

Just a quick email to say thank you for the brilliant service – I can’t believe that I ordered my pashmina on Wednesday and it has arrived today and is beautiful! My husband accidentally put my much used and loved old one in the washing machine on a hot wash (so I now have a pashmina handkerchief….) and I am so delighted to have a new one of just as good quality which was actually cheaper than the original I bought at least 8 years ago. All that and no P&P to pay – you should be proud of yourselves!

Beryl Claytor – 11th September

Beautiful quality and fast service
Many thanks
Sue – 9th September

It did turn up – sorry to panic. There was a strike in that part of London yesterday, hence the delay.
And I LOVE it! It’s beautiful quality and just what I wanted. I’ll have trouble keeping others from snitching it from me!

Thanks again
Sarah – 6th September

Many thanks for that!
Am delighted to say that the re-ordered cardi arrived today; the delivery prompt, the item is exactly as ordered, the quality, style and texture gorgeous, and the fit perfect! Top marks also go to your customer service team for the speedy response. I shall definitely be recommending Mypashmina to my friends, and ordering again from you myself in due course.
Thanks again,
R D-M – 2nd September

Hi Everybody,

Just wanted to say the scarf has promptly arrived, and is absolutely stunning. Shame it’s so hot, I don’t want to take it off… I’ll recommend you to everybody that listens, and will be back myself soon. Very happy.

Barbara – 21st August

Just a note to thank you for the Pashmina. I am delighted with the quality and service,many thanks.

Sheila Pattison – 21st August

I wanted to let you know that I received my scarf today. I was really pleased with it.

Thank you

Dora Vines – 19th August

The pashmina that I kept was fantastic and really made my wedding outfit! Thank you for your prompt service and for supplying such a good quality product. I will defintiely be using you again and would have no reservations in recommending you to others.

Ruth Morrison – 13th August

Thank you for such great service. The pashmina arrived on Friday morning, is exactly the colour I had hoped it would be and feels wonderful.

Best wishes,

Joan – 11th August

Many thanks. My pashmina is lovely.

Sue – 10th August

My pashmina arrived today, I absolutely adore it, its gorgeous, beautiful, I want to wrap myself in it forever!
Many many thanks, I’ll be back!
Clare Mills – 6th August

Many thanks for your brilliant service – the pashmina I used in the end was
perfect.

Annie Harrison – 4th August

Thank you for sending my order so quickly. The pashmina is beautiful, both in colour and texture, and I am delighted with it.

Best wishes,

Pat – 4th August

The order has arrived. My polo shirt is a seriously beautiful garment.

Regards,

Sandy Harbutt. 22nd July

I want to return this pashmina to you as it is not the right colour – however everything else was perfect including the fast delivery time. Thanks for your help – I will definately use you again if I require another pashmina.

Bella Garrett – 22nd July

Hi
Thanks very much for your excellent customer service and for putting a smile on my face. Can’t recommend mypashmina.co.uk highly enough

Cheers
Suzanne – 15th July

Hi
It’s just arrived – and is lovely.
And great service.
Thanks very much
Christie – 15th July

Today I received my custom made shaded pashmina in aqua and green – absolutely WONDERFUL. Thank you so much. Really gorgeous – very, very pleased.

Best wishes,
Katie – 10th July

Dear Paul,

My pashmina arrived at lunchtime – so thank you for pulling out all the stops, and the colour is beautiful, just what I wanted.

Thank you

Kathy Bright – 8th July

Hello Paul,

Thank you for everything. The way you’ve handled the business is so prompt, sincere and professional, you are the best vendor that I’ve ever worked with. Even our company president, Ms. Park, has been so impressed by you, that she said she’d like to do more business with you.

I shipped the black hoodie sample back to you today, to the address in Katmandu that you’ve provided me before. And as I mentioned on my previous e-mail, please send us back two samples we sent you for copying.

Thanks again, and best regards,

Hana – 8th July – (this email is from one of our trade customers)

Hi Paul

My “Real Teal” Pashmina Stole arrived this morning and it is beautiful. I’m so pleased that I “borrowed” your colour charts which were a great help. I’ll be returning them this week.

Thank you for your excellent service.

Regards
Jane Casswell – 6th July

Thank you so much for getting my second pashmina to me in time for our holiday. I have never worn a pashmina before and my intention was to buy one for taking on the ‘plane to stave off the chill (which I did!). I then ordered a second one which I’ve been using around the house when I just want something light to take the edge off – its brilliant. I’m now hooked.

Kind regards

Sandra Taylor – 5th July

Just to let you know many thanks for switching over the colour I wanted which arrived safely.
I am delighted with it.
Regards,
Rosemary Sutcliffe – 1st July

Dear Katarina
Thank you! – the pashmina is lovely and I’m very pleased with it. I will be back for another soon.

Kind regards
Anne Mandale. – 30th June

Hi Paul

The Scarf has just arrived and it’s very beautyful. Top quality and very fast delivery. Thank you very much.

Kind regards from Switzerland!

Bruna – 29th June

Arrived today! So quick. Pashmina is just beautiful. Can’t wait to wear it. Many thanks for such an excellent service.

Best wishes.

Katrine – 24th June

Hi, Just wanted to say thank you for all your help and that the last pashmina was just the right colour. I was very impressed with your site and will be recommending you to friends.

Thanks again.

Shona Saunders (Mrs) – 23rd June

I just wanted to tell you how trilled I am with my Pasmina. It is wonderful, soft and light, just as good as one I have that was at least 4 x the price. Thank you very much. I will be back to buy from you again.

Michele x – 22nd June

Dear My Pashmina!
My pashmina has just arrived and it is gorgeous! I love fine materials and this one definitely deserves one of the top positions in my collection.
Many thanks again.

Best wishes

Lubica Majercikova – 18th June

Thank you and „vielen Dank“ from Germany. My scarf arrived after only 3 days. Super!

Superschnelle Lieferung aus England innerhalb 3 Tagen. Die Auswahl hat mich begeistert. Die Qualität stimmt!

Greetings from Germany – 17th June

Dear Paul

Thanks for your email. The cardigan arrived after I’d emailed you – I now have both items.

They are absolutely beautiful and of superb quality. Shopping with you has been a great experience – I really appreciate speedy communication, and you have such a wonderful range of colours, I’m sure I’ll order again!

Kind regards
Dina – 17th June

Just a note to congratulate you on the brilliant service you offer . I ordered a pashmina on-line yesterday afternoon and it arrived this morning – such quick service even though there is no charge for p&p . it is a beautiful pashmina and great value for money .I will definitely buy from you again and would recommend you to friends
kind regards
Rebecca – 12th June

Got the sweaters yesterday – they are BEAUTIFUL!!!!! Thanks so much for all your great customer service – I truly appreciate all the help.

Best Regards,
Nancy Pauken – 11th June

Hi there

The sweaters arrived safely!
I am absolutely delighted with them. Hope you are going to sell more of the thicker ones in other styles at this great price! I’ll keep an eye on your website if so.

Best wishes
Janine – 11th June

Hi Paul,

I just received my new pashmina in Formula One red. It is absolutely fantastic!!! So soft and cosy! And the colour is just so energetic and juicy! I love it!

And so, I am just about to place yet another order! Looking forward to ordering and receiving more of your items as they are just superb!

Best regards, Patrycja – 9th June

Hey guys, just received my v neck this afternoon and it feels amazing. I’ve never had a cashmere product before and this product certainly lives up to the cashmere name. It’s about 12 degrees C out side at the moment so it feels fantastic to sit inside with my cashmere v neck and watch the rain pelt down outside. I look foward to buying another Pashmina product soon.
Kind Regards,
James (Victoria, Austraila)
9th June

Dear Paul, my Pashmina arrived today in perfect condition and I am very happy with it. Excellent service, excellent quality. 5th June

Thank you so much for the prompt delivery (as always!) of the beautiful ballet wrap cardigan. The colour is absolutely lovely and it is so soft.

Sharon
3rd June

Thankyou so much, my pashmina stole in Iris Blue is beautiful, wonderful quality and colour. I was a bit uncertain about buying a pashmina online due to not being able to feel the quality but your other customer comments assured me, and they were right! Jennie Cridge x
2nd June

Just a little note to say a ( belated! ) thank you!
I received my Pashmina last Saturday, and am really pleased with it!
Thanks once again!
Hope you are enjoying this gorgeous weather!

Very best wishes,
Kim
31st May

Many thanks – pashmina arrived today and it is perfect! Thanks for delivering so incredibly quickly!

Sarah Sleigh – 29th May

Mypash

Thanks for the top customer service! I will continue to recommend mypashmina.co.uk to all my friends.

Regards,

Salima

29th May

I received the pashmina in the post this morning and it is PERFECT.

Thank you so very much for all your help – it is very much appreciated and if you want a testimonial for your web site I will be glad to gush about how fab you all are.

thanks again,

diane
27th May

Thank you for dispatching the item quickly, I’m very pleased with the scarf.

Kind regards, Lynsey Lawton-Roberts – 26th May

Wanted to let you know my cardigan has arrived safely this morning. I am thrilled with it, the colour is gorgeous and the quality outstanding. The cashmere is beautifully soft next to the skin. I think this is going to be an all time favourite piece. Many thanks for your service. Best wishes Debbie Dixon – 23rd May

I just want to confirm that your order reached me in perfect condition and how satisfied I am with the item. Keep up the good work and if you can send me a catalogue of your products it would be nice.

All the best,

Vesna Gamulin – 21st May

Thanks very much for your startlingly friendly email and fabulous attitude! I’m sorry to be returning the blanket but you can rest assured I shall definitely be shopping with you again – keep up the good work!!
Caroline
21st May

Although this email is a little late, I must thank you for your continued excellent service. I ordered on a Thursday and requested I would like it to arrive on Saturday. It did and I am delighted. Thank you again.

Josée – 19th May

Thanks for my pashmina. Quick delivery, helpful staff and ideally the right colour to go with my guest wedding outfit which is brown with cream and straw spots. Also beautifully soft and warm for the possibility of unpredictable Scottish weather on the day.

Many thanks – 18th May

To whom it may concern,i just wanted to say thank you for my wonderful pashmina that i received today.The quality is fantastic and i will definitely be using you again and telling my friends.
Kind regards
Sue Parker – 14th May

Just to say that I received the jumper today and it is a perfect fit. It was well worth waiting for.

Many thanks
Kathleen
14th May

Hi .
I just wanted to say thank you for your excellent service! I ordered my pashmina friday lunch and it arrived first thing saturday morning as promised – so thank you!!
Kind regards
Claire Hawker – 11th May

Love my new sweater – put it on as soon as it arrived! Thanks for your help.

Arabella – 8th May

Your pashminas are really good quality and the colours as great, they always arrive next day! Excellent service! I can rely on you to provide good quality merchanidise.
7th May

Many thanks for all your help – your products are a pleasure to wear – I’m sure I’ll be purchasing more in the future.

Kind regards

Sue – 6th May

I just received my 80% Bamboo 20% Cashmere stole, and I’m amazed at how beautifully soft and incredibly smooth it is. Weightier than your cashmere, drapes exceptionally well, having about 10 or so of your cashmere pashmina’s, I am also absolutely delighted with this one too, a bit more of a sheen to the fabric, but only slightly so, I would highly recommend this fibre to others to try.

Thank you

Jan Smith – 6th May

 

Hi Paul

I want to thank you very much for your effort in getting this pashmina to me. It arrived the morning of the wedding. I don’t have great photos, but have attached one of when we were leaving. It is now on honeymoon with me – I love it and it matched the dress really well.

Thank you again for oganising the special shipment to me.

Cheers
Natasha – 29th April

click to enlarge
Pashmina with customized crystal design delivered to Australia directly from our factory in Kathmandu

 

The scarf is just the right colour and I am delighted.Many thanks,Brenda.
24th April

I was not at home when the postman called yesterday so went to the post office at 7am this morning to collect my Pashmina before going to work. What delight I felt when opening the package and seeing the colour, absolutely perfect to go with my outfit for a wedding in the USA in early June and it feels so soft to the skin. The size is just right for wrapping round me too should the day be a little chilly.

Thank you!

Best wishes, Yolande ,
23rd April

Thanks you for the pashmina, it`s beautiful especially the crystals effect on the cloth

Glen Barton
21st April

Thank you very much for your prompt and efficient service. My cardigan arrived this morning, just 24 hours after I had placed the order and it is really lovely.

Regards

Mary Vaidya

– 3rd April

Mrs Eyles has been blogging about us !
http://www.sheerluxe.com/blog/motb-seven-saturdays-to-go.htm

3rd April

I have bought 2 pashminas from you before and think they are fantastic and your service is great too. thank you

2nd April

I have bought from you before & I have been very satisfied with the quality of your product.

2nd April

I love your pashminas the ordering is made simple and delivery is quick with and no questions about returns.

2nd April

Thank you!

It arrived today, and I am delighted with it.

What a service!!!

Kathy – 27th March

Hi Caroline

I just wanted to say that the blue mist pashmina arrived this week and it’s perfect – spot on with the robin’s egg picture I sent you. Again, thank you for taking the time to advise me. I so appreciate it.

I know my friend is going to love it as this is her very favourite colour and who can resist cashmere?!

Kindest regards
Kenda – 18th March

Hello Mypashmina staff,

Many thanks for my recent order, the second pashmina (received yesterday) is the perfect colour match for my dress. Thanks too for a prompt, no fuss service, much appreciated. I’ll be back!

Best wishes,

Fiona (Edinburgh)

Thank you so much for the excellent service.

Margaret Lancaster – 18th March

I have bought several pashminas from you – excellent choice, quality and service.

Thank you!

H.Payne – 18th March

Thank you so much for your prompt and efficient attention to my order. My Pashmina arrived yesterday morning – less than a week to Australia. It is exactly what I wanted and the colour is perfect. Fantastic website, fantastic service and fantastic product.

Congratulations on a great job.

Thank you again,

Elizabeth Phillips – 18th March

My red polo neck sweater arrived safely today – just as beautiful as the other items I have ordered from you.

Thank you & kind regards

Dora Prebensen – 17th March

Dear Caroline
Just received my pashmina and very lovely it is! Extra soft and not too expensive – I’ll certainly order from you again. You asked me to comment on why I used you – well…if you want a pashmina, it’s a good idea to go to someone who specialises in pashminas – also you have the best range of colours and you don’t overcharge (unlike some companies I could mention!)

16th March

Dear My Pashmina,

Thank you so much for my beautiful pashminas. I am thrilled with them – though I love them so much I daren’t take them out of their wrapping lest I mark them! I orginally ordered two in different pinks, but as they weren’t the colours I had expected you kindly sent a swatch book so that I could select the pinks I really wanted. Thank you so much for letting me exchange my first two for Pink Lady and Bright Rose, which are just perfect. I am a very happy pashmina bunny!

Warm wishes, Libby – 16th March

Thank you for the pashmina – colour looks great and am sure my daughter will love it – thanks again for your help in the later exchange! – Gaye Forester

13th March

Thank you for dealng with my order for the two pashmina scarves so quickly and efficiently. I placed my order yesterday and they arrived by recorded delivery today. I am extremely happy with the quality and beautiful colours of the scarves and I will certainly continue to deal with your company as and when the need arises.

GR

10th March

Thank you for the beautiful scarves which arrived last Saturday.

C

5th of March

Caroline

Thank you so very much – I really do appreciate this. I have to say that the diligence I have received from everybody has been exemplary!

Regards

Emma – 4th March

Hi Stuart!

Just a little note to let you know I got my new pashmina today,
It’s perfect!!!! You were spot on with the colour! (Even for a fusspot like me!! Tee hee!)
Thank you so so much for all your help and patience, it really is very much appreciated!

Best wishes, K – 28th February

I ordered from you as you looked the most reassuring, quality website in a sea of dodgy ones!

AF – 26th Feb

Thankyou for order received and efficient service, it was appreciated.. will be ordering again. thankyou x

24th February

Hi Paul

Many thanks for my Black Pashmina which has arrived safely. It looks and feels very nice and I am sure I shall enjoy wearing it in due course. As I said when I rang to make my order, what a brilliant web site you have. Very easy to use, every colour under the rainbow and easy to see how many ‘in stock’. Congratulations, better than your competitors!

Helen – 22nd February

Hi Stuart

Thanks so much – think your customer service is the best and products are superb.

Y

19th February

To whom it may concern,

I just received the plain silk scarf I ordered and I am delighted with it. I wish it came in some other colors, especially pastel & bright ones, as I would definitely order them. I have a few traditional pashminas also and they are superior to anything I have ever seen in the stores, which cost considerably more to boot. Your service is as good as the products – I am in the U.S.A. and I received my scarf within a week of placing my order online.

A very satisfied customer,
Elisa

19th February

Dear Paul

I’ve received the scarves and they look brilliant – all the colours are perfect. I’ve counted them and they are all there so I am very pleased.

Thanks so much!

(wholesale customer , 335 items, 17th Feb )

The pashmina arrived today by post here in sunny Jersey. The colour match is perfect, well done, and my daughter is very pleased.. Thank you for your fantastic service, a donation to Namesta is more than welcome.

J

14th February

hey, just to let you know, i receieved my pashiminas today, they are fab!
thanks a again, and your customer services are very good!

Lin – 13th Feb –

Hullo Stuart,

Just a note to let you know that I am absolutely thrilled with the vapor blue i.e. silver grey pashmina – exactly what I want, so many thanks for all your help with it.

Kind regards, Jennifer – 14th Feb

Pashmina arrived safely yesterday and I’m absolutely delighted. The quality and colours are just as I had hoped for. Many thanks for such an excellent service.

Yours,
Denise Kaydar – Friday 13th Feb –

1) Item received on Friday – great service and my husband is delighted with the pullover, thanks again!

2) Thank you, I received the item on Friday – great quality, fantastic service; I will be shopping with you again!

Deb Grigg – Friday 13th Feb

The cashmere just arrived.

Many thanks for all your work in getting this to me in time for Valentines Day.
Excellent service and you went the extra mile.

Much appreciated

Have a good weekend

B

13th February

Just wanted to say I am amazed – I only ordered my pashmina yesterday afternoon and it arrived in the post this morning. It feels so wonderfully soft, I know it will keep me cosy at a wedding this weekend. Thank you so much for excellent service, will be recommending you and am looking forward to receiving my custom order soon.

Rachel Turner

Many thanks for letting me know so promptly – your customer service is faultless!

Looking forward to ordering from you again soon, P

9th February

I love the colours and quality of your pashminas, also your customer service team are very good. I am a returning customer and the last time I oredered I wanted emerald green but you did not have it in stock,but was advised an alternative ulta marine green, I am very pleased with this Thanks Lisbeth Morrison – 1st Feb

Thank you – order received safely on Friday 30th, very nice quality item.

(ordered ladies v-neck in white) 2nd Feb

I love the colours and quality of your pashminas, also your customer service team are very good. I am a returning customer and the last time I oredered I wanted emerald green but you did not have it in stock,but was advised an alternative ulta marine green, I am very pleased with this Thanks

1st Feb

Dear Paul

Thank you – my pashmina shawls arrived this morning. The quality is superb – I don’t know how you can provide such lovely shimmering jewel-like colours for the money you charge. I want one in almost every colour!

I purchased from Mypashmina because your web-site is easy to navigate, the colours you offer are beautiful, you offer a variety of sizes, you say that you are an ethical and fair trade company, you promise a good after-sales service if anything isn’t quite right and you publish up to date testimonials from customers, even ones where things haven’t gone quite right and an exchange has had to be made. When I phoned you to order a real human being answered! So far, I haven’t been disappointed.

Unfortunately the burgundy one wasn’t quite the colour I had hoped, (which a problem with colours trying to “match” colours on computer screens) and I have returned it to you by recorded delivery with the returns form and a request for an alternative colour – amethyst, please. Although I posted it this morning (Saturday) it won’t be collected from the local post office until Monday, so you won’t receive it back until Tuesday or Wednesday. The wedding I want to wear it at isn’t until 14th, so there is plenty of time. I hope that I have got it right with the colour this time!

With many thanks

Elaine Evans – 31st January

Dear My Pashmina,

My Pashmina arrived on Thursday. The colour is absolutely beautiful, like crushed blueberries and blackberries and it is as soft and luscious as all my previous pashminas from you. Thanks so much, it was very much worth waiting for and I love it. I am hoping to buy another ring shawl pashmina in spring/summer, and am trying to decide on the right colour! Something subtle and mysterious rather than bright and colourful. Thanks so much.

Kindest regards, Carol – 31st January

Dear My Pashmina,

It takes me about three days to pack my pashmina and return it to you (I already had a pink one and I wanted another colour)…….and you about 20 seconds to turn everything around and send it back to me by return. Amazing. I am delighted.

Thank you so much

Mrs Crew – 31st January

Superb quality, beautiful colour.

Thanks, Richard – 27th January

Many thanks. My pashminas have arrived, they are exactly as I hoped that they would be.
Kind regards
D

27th January

Hi

Just wanted to say thank you so much for my beautiful pashmina shawl. It arrived next day as promised and the colour and quality are just exquisite!

Thank you again, and love, Anne – 22nd January

Well what can I say? I phoned on Monday this week and spoke to Pernilla, a very helpful, lovely your lady, who took my order for a pure Cashmere, black pashmina stole. She told me the item was out of stock but deliveries were due in at the end of this week and that, hopefully, it would be sent to me by the end of next week. I actually received the item the following day! Service exceptional. Thank you so much.

The quality of the item is superb, I am so pleased with it.

Carry on the good work.

Best wishes

Su Adams – 16th January

Hello. Happy New Year to you all.

Just to let you know my parcel arrived a short while ago and I am absolutely delighted. Can’t wait to show it off!

Thank you very much.

Lizzie Palmer – 8th January

Thank you Paul you and your team always do that little bit extra thats why I have no hesitation in recommending your items to my friends and family.

Thank you again

Colin – 8th January

Many thanks for promp service and shipment of my pashmina – which I’m delighted with.
Happy New Year
I. Cowan – 6th January

Hi to all at Mypashmina

Many thanks for the gorgeous 70:30 scarves, which made perfect Christmas presents and several family members very happy! The one I’ve kept for myself (well, you have to when they’re that snug and beautiful!) is being worn almost continuously at the moment and is much admired for both softness and unusual colour (Royal Purple).

Your prompt email about the (very slight) delay to my custom order was much appreciated and it arrived exactly when you advised me it would.

Shopping with you is completely unstressful – the website is as informative and easy to use as I could possibly wish. I’ll definitely be shopping with you again in and have strongly recommended you to friends, family and colleagues.

Regards, Mrs Peta Leggatt – 2nd January

Hello,
Happy New Year to you. My sweater arrived today and it’s beautiful – again! Love the colour (Rich Red) I am wearing it now. Here it’s minus 13 Celsius, so it’s nice to have something warm to put on…
Kind regards
Dora Prebensen
Norway – 2nd January

The ordered pashmina came to day. Thank you for a quick delivery, and the very best service. I will come back to you later in January, and I will recommend you to my friends. Happy New Year.

Greetings from Norway
Ms Kirsten Alvestad – 29th December

Wanted to contact you to say how impressed I was with the speedy delivery of my recent order. I placed the order at lunchtime and it appeared the next day even though we are on a (not very remote) Scottish island. Couldn’t have been bettered and the pashminas are beautiful.

Regards

Joyce MacLean – 21st December

Hi Sara

The scarf arrived today and is just right for my daughter in law thanks a lot.

I will certainly recommend Mypasmina to my friends for excellent service and products.

Monica – 20th December

Many thanks for another super fast delivery. The unisex scarf was for my husband and he is just as delighted
as I thought he would be. Another winner. Many thanks and I wish you all a Merry Xmas and a Happy New Year.

M Gregory – 19th December

New Statesman Magazine – 18th December

“I could fill a whole column with how useful they are (I think I did once); I use mine every day. The only place to get them from is My Pashmina: great value, great service and wonderful quality for a reasonable price.”

http://www.newstatesman.com/lifestyle/2008/12/christmas-selfridges-online

What service!

As I mentioned in my note I ordered from the Cashmere Company over 3 weeks ago and they told me at the weekend they would not be able to fulfill my order.

You did in under 48 hours! Well done and happy holidays to you all.

Joanna Hadnutt – 16th December

Dear All

Just to let you know that my pashmina has arrived and I want to thank you all for the speedy delivery at this busy time. I love the colour as well!

Many thanks and happy Christmas

A. McGovern 12th December

Hi

Following our recent telephone call I am just writing to thank you so much for the pashmina – it arrived today (Tuesday) in plenty of time for Friday!  I was very impressed with the quality and your service – well done and will have no hesitation in both using your service again and recommending you to friends.

Happy Christmas

A.Niven 10th December

I have shopped here before and found the quality excellent, the price reasonable and the delivery quick.

V.York, London, 10th December

Excellent quality, excellent value, excellent service – need I say more!

Y. G-W Glocs. 10th December

Absolutely brilliant service – I ordered it yesterday afternoon and it arrived today at its destination!!!!

S.J 10th December

I compared the pashmina I purchased from Mypashmina to the very expensive Portolano ones sold at Holt Renfrew. To me, the quality is the same – the size, fabric content, hand feel, knotted fringes. However, your prices are reasonable, and most important, your colour range is far more beautiful. Thank you!

M. Gusikoski,Canada , 10th dec

 

Dear Sara

Just to say many many thanks for your prompt response. I received the new pashmina this morning and its fabulous. I would confirm that I am going to the post office now to return the original one to you.

Your service is wonderful – I am extremely impressed!

Best regards

E.H 9th December

Just wanted to say what fantastic service you have given me.  I received my pashmina within 48 hours of ordering and the product was just what I wanted for my sister-in-law’s Christmas present.  I would recommend you to anyone!

Happy Christmas.

Diana, 8th December

Dear Sirs

My order, invoice reference RC4256543, was ordered over the phone on Monday afternoon and arrived today .Having been worried by your email of yesterday mentioning delays, it is only fair to say now how pleased I am with the rapid service, and – most importantly! – with the pashmina.  The colour is exactly as it looked onscreen and it will complete my outfit this weekend.

Many thanks!

I.A. Towse

4th December

Hello, Stuart
just wanted to say I’m really impressed! After your email below about backlog of orders I have expected to get my parcel some time during next week. In fact it arrived today at lunchtime, only two days later. Colours are even better than on the web-site and am wearing my scarf as I type this.
Well done, fantastic service, and will definitely come back!
All the best, Magdalena, 3rd December

To All AT MY Pashmina,

Ordered my beautiful shaded pashmina on the telephone yesterday, and as promised it arrived the following day.

The quality and the colour is FABULOUS.

Thank you SO MUCH I will most definitely be ordering from you again. Your website and service is outstanding, you are in a” league” of your own and now stored in “my favourites”

Lesley Elden 20/11/08

Have purchased cashmere scarves and pashminas from you before. They are fab value, great choice of colours and wear so well. Very comfy and warm too!

S.A Surrey 18th November

Best price I could find for men’s pure cashmere roll necks on Google – and with quality guaranteed. Testimonials good too. How could I not order?

J.P Somerset 18th November

I would just like to say thank you for the excellent service and superb quality of goods! I received my pashmina less than 24 hours after I placed my order over the telephone and am delighted with it. The colour is amazing and everyone is jealous!

I will certainly be using the site again and have already reccommnded to some of my colleagues.

Kind regards and many thanks,

L. Hewitt 6th November

I AM DELIGHTED WITH THE QUALITY AND THAT IS WHY I AM PUTTING ANOTHER DELIVERY STRAIGHT AWAY. MY MUM WHO IS 80 LOVES HER HOODY! NOW I HAVE EMAILED YOUR SITE TO ALL MY FRIENDS WHO ARE SIZES 18PLUS MANY MANY THANKS!!!!

L.D, Gwent

6th November

Hi,

I must congratulate you on the turnaround time on the order I placed
late yesterday afternoon, it arrived this morning and I am totally
thrilled with the quality and colour. I have other cashmere pashminas,
but now I realise there is cashmere and cashmere! baby soft and
scruptious!

Very many thanks from a 100% satisfied customer!
Kind regards,
L. Brooks

5th November

My large scarf arrived so quickly and is absolutely beautiful. Just wanted to say “thankyou” – I’ll have no hesitation in shopping from your site in the future.

P.Smith 5th November

The item arrived today – amazing service – very impressed!
Thank you very much – I shall be recommending you to friends.

T.B 3rd November

I have purchased itens in the past and find them of excellent quality.

D.Chaplin, London, 2nd Nov

Previous items purchased from you have been well received as presents. The quality & service has been better than good.

R.Ratcliffe, Leicestershire, 2nd Nov

Very happy with previous purchase, well done.

R.Gibson London, 1st Nov

Found your site once before when browsing – excellent choice of colours & sizes of wraps.
R.Bone, Southampton, Nov 1st

The colour choice is wonderful but makes it difficult to choose! Much better choice than in shops and great value for money.

I.Bertram, Scotland,1st November

My mum loves your stuff, this is a present for her!
J.C 1st November

HAVE NEVER SEEN A GINGHAM PASHMINA BEFORE, THOUGHT IT WOULD FAB WITH MY NAVY SUEDE COAT AND JEANS!

L.b

Northamptonshire 31st October

Lovely, thanks for such a quick and efficient service. Very pleased with the pashmina I did keep too!

Regards,
E

3rd November

Many thanks for your help and excellent service

J

1st November

Great service

Kind regards
M

30th October

Many thanks for your prompt attention. I look forward to buying from you again in the future. It’s been a very easy and pleasant shopping experience.

Best regards

M

30th October

I bought a scarf and a cardigan recently because of the good price and I love both! Such great value for money and fantastic quality! That´s why I am back for more…

M.Gleimann, Warwickshire

21st October

I recently bought a black 100% shawl and absolutely love it. Delivery was fast too.
S.Lakey,Surrey

20th October

Love the site and ethos. Bought before and was very happy. Didn’t think I could afford to replace my beloved old pashmina but you proved me wrong! Thanks.
A.H, Oxfordshire

20th October

Purchased from you before and received excellent service. Product was fabulous and made a great Christmas present. Good value for money

J.Simpson, Ireland

20th October

I am a very happy ‘returning’ customer – and I love the look of your new colours!

A. Wilcock,Devon

A friend recommended you and I bought a cashmere stole in Wonder Red two years ago. I’ve been very pleased with it, particularly the fact it seems as good as new after being cleaned. I’m looking forward to receiving this new one!

S. Cullum, Herts

20th October

I love the two pashminas I already have from you and the discount was a good incentive to buy a third one!

S.Green, Gloucestershire

20th October

Purchased many times from you. Excellent service and quality.

H.R.Evans, Llanelli

20th October

I’m already the proud owner of 2 jumpers, 2 cardigans and 4 pashminas. I can’t wait for my new parcel to arrive!

D.Shepherd, Lincs.

20th October

They are the softest knitwear I have ever bought. No neck irritation. Very beautiful colours.

S.T, Gloucestershire

19th October

Hi Caroline,

I just received this morning my new pashmina “Emerald green”….and I already wear it. It’s great ! I love it ! What a gorgeous color! Thank you so much for your kindness, patience and follow-up !

Have a great weekend,

Warm regards,

Karine

11th October

I am so pleased with my pashmina – the quality is lovely, thankyou!

S.Hoskin

9th October

Hi – Thank you  – my jumper arrived yesterday. It is a lovely colour and a good fit. I am very pleased with it.

P E

9th October

I just received my order for a teal round neck cardy and i am amazed and delighted to find that it fits perfectly; often i have a problem with the sleeves being too short with sweaters but not this time! I shall certainly be back.

S Proud, London

8th October

Just to confirm that scarf received today and that I am absolutely delighted with it.  Colour matches my dress perfectly.
What a great service.
Many thanks
Jane

26th September

Just to let you know that my pashmina arrived yesterday, I was very impressed with the speed of your service and, despite my worries about choosing a colour from the internet, it’s a perfect match for my dress. Great quality, too. I will definitely be recommending your company.
Mrs. S.Plummer.

24th September

Thank you so much for my gorgeous cardigan,I love it,and very quick posting,will be back for more .

Regards,

S. Hughes

24th September

Just had to let you know that I have received my pashmina ordered from yourselves yesterday, and to praise you on such excellent service.

D.Burns

16th September

Hello!
The scarf arrived safely this morning and the colour is a perfect match.
Thank you very much for your excellent service.

Regards

R. Morgan

12th September

Hello Sara
I received my pashmina yesterday. Thank you for sorting it out so quickly. I’m really pleased with my purchase and will be recommending  you to my friends.
regards,
Megan

5th September

I can’t thank you enough for the effort you all put in to “rushing” this item through for me !

You’ll recall I rang on Friday 22nd August to place the order and you managed to get it added to last weekend’s delivery from Napal. The pashmina arrived this weekend, well in time for me to wear it at a wedding I’m attending this Saturday the 6th September  . The colour “New Wheat” is absolutely spot on and goes perfectly with the outfit I’m wearing.

Many thanks.

L.M

August 22nd

Many thanks for my lovely pashmina. I am very impressed with the quality of the product and also the excellent standard of personal service I received. You are welcome to quote me on that! I will definitely be recommending you to others. Thanks again.

Kate Black
August 18th,

Recieved . Gratefull thanks.

They are both beautifull.

I shall certainly recomend you to all of my friends and family.

Judith
August 18th,

Just got my order. Very fast delivery. Love it lots. The colour and quality is fab. Only one problem though : I now want a purple one. Thank you

Ashaa
August 15th,

item received excellent service will wear at wedding, will use you again and recommend

Jennifer
August 11th

Many, many thanks for my replacement pashmina which arrived today. The colour of this one is perfect and I can’t wait to use it.

I would just like to compliment you on your returns policy. As you know I originally order a pashmina in New Wheat. I received and returned this on Tuesday. Today is Saturday and I have received the replacement. I am incredibly impressed that this was done so quickly, with little fuss and with no extra cost to me. I wish that I received this level of customer service all the time! Sadly, the reverse is usually the case.

Congratulations on a superb service, and thank you for getting my pashmina to me so quickly. I will be sure to purchase from you again and recommend you to my friends.

Best regards,

Kathryn
August 8th

Hi

Just want to thank you for the lovely pashmina. The colour was just as I’d hoped for and I’m really impressed by the quality too. Would highly recommend you to others.

Philippa Wilkes
August 8th

I received my order of three long sleeved cashmere v-necks by special delivery this morning, which was brilliant considering I only ordered them in the middle of the afternoon yesterday. I love cashmere, but this is the first time I have ordered from you and am impressed with the quality, cut and colours. Beautiful. I shall recommend you to everyone! Very many thanks. Nicola Ruane.
6th August

Hi there

Just to tell you that my skirt (Indigo MP106, size 8) arrived today. Am absolutely delighted with it, it makes a super outfit with the wrap around cardigan. Am very pleased indeed and will no doubt be a regular customer, when I finally return to UK in November, at the moment am in midst of making a sideways move from 21st August until 1st November!! All go here. But glad the parcel arrived in time.

Thank you very much

Regards

Helen
5th August

Hi Just to let you know that I have received the top and I am very happy with it and the service I have had I will definitely be ordering again.

Many thanks,
Louise
4th August

THANK YOU VERY MUCH SARA,

I received the shawl this morning, in time before our departure.

I am very pleased with the color and presently do not regret the aubergine one.

Danièle
2nd August

Just to say my pashmina has arrived and the colour is beautiful, highly recommended for those who want a little more than cream but not yellow, a mellow straw. Thank you.

Kind regards,

Anna Thompson
2nd August

Hello,
I would just like to thank for the two beautiful cashmere sweaters which I ordered from you and which arrived yesterday. They were also very reasonably priced. Two years ago in Oslo I paid the equivalent of 170 pounds for a cashmere sweater! So I shall certainly buy more cashmere from you in the future.

Have a great week-end and best wishes from

Dora Prebensen
1st August

Dear Sir/Madam

This mail is to confirm receipt of the pashmina detailed below. Thank you for your prompt delivery, the pashmina is good quality and has excellent depth of colour.

Yours faithfully

Ms S. Bown
20th July

Just to let you know that I have received this item this morning!!! Extremely quick, next day after ordered ….and a very efficient service…I am MOST impressed with your organization, and will certainly use you again.
Many thanks

Dorothea Evans

29th July

I ordered a pashmina at about 10:30 am yesterday morning and it arrived at 10:30 this morning. What a brilliant service. I shall definitely recommend your excellent, efficient company.

25th July

The pashmina arrived this morning and is really stunning…I’m delighted…MANY THANKS! W

9th July

My pashmina arrived this Saturday morning! I only placed the order Thursday night! Fantastic service, a good informative web site and the pashmina is lovely and very good quality. Thank you I will definately be buying another one and would recommend you!

21st June

Dear My Pashmina, I have just received my order of a black beaded pashmina from you and I am over the moon. It is absolutely gorgeous. I cant wait to wear it. It is so lovely that I am sure I will find plenty of occasions for that. It is, also very good value for money. It was not that expensive and just shows that “fair trade” for want of a better expression does not need to be prohibitively expensive for the customer. I am sure some companies use it as an excuse to hike up their prices. But I am digressing.
I would like to especially thank Sara who telephoned me so promptly when I had that glitch with my online ordering. She was extremely nice, courteous and helpful, and I must say patient.
I was so pleased with my transaction that I have passed on your website details to my daughter.
Once again thank you very much. I hope to be dealing with you again in the very near future.
May your business grow and thrive
Sincerely yours
S

30th May

It has arrived already and is perfect, thank you for providing such
excellent service!

V

17th May

Dear Paul,
Gorgeous raspberry V-neck – thanks so much again. Raspberry is a great colour – wish I had discovered it earlier!
Best wishes,
Katie

8th May

Thank you so much for your help and the excellent service.

Best regards,
B

8th May

Dear Sara

Thanks again, your customer service can not be faulted. I will certainly be using your company again and will also recommend you to friends.

Regards

G

6th May

Your service is, as ever, fantastic !

L

1st May

I would like to thank you very much for the deep taupe coloured pashmina which you so kindly went out of your way to get to me in time for my sisters wedding! It was a perfect colour and beautiful quality and I really appreciate your high level of customer service – it means a great deal and I’ll certainly be recommending you!

Kind Regards,

L

1st May

Dear Mypashmina

Can I just say that I ADORE my scarf it is absolutely stunning!! Thank you!! I will log on to buy another one soon I think!

Alex – pashmina lover

22nd April

This is the second time I’ve ordered a pashmina from you and simply had to write and say how impressed I am by your customer service. Professional, efficient, fast and courteous … a lot of companies could learn from you. Well done … and thank you very much.

Nancy

18th April

Hi,

Just wanted to say I’m delighted with the Service of MyPashmina. The
scarves are absolutely beautiful, top quality and I can’t believe how
quickly they are shipped to Ireland. I would highly recommend this
site to friends and I am very impressed by the fair trade policy of the
company.

Have already bought three scarves and will buy more!

D

17th April

Hi
Wanted to confirm you that the new pashmina arrived this morning.
It’s really beautiful, I love it. It’s exactly how I expected it to be and
I’m really happy 🙂
I was already silk scarves addicted from my trips to Far East, but now I’m
getting cashmere pashmina addicted as well 😉

I know it’s no longer scarf season but I’m advertising your pashminas to
all my friends, especially when they touch the others I already have.
Just to let you know, I also talked about your pashminas on an Italian
fashion forum on internet, and the other girls asked me your address 🙂

Ciao and talk to you soon 🙂
B

14th April

The sweater arrived this morning and it is absolutely beautiful. Long, long roll neck which is so unusual these days. Thank you for your superb service.
S

12th April

Dear Sir/madam,

I have received my order and I am delighted with it, thank you. I bought my item from your company as you were able to accommodate my request for the colour that I was looking for (no one else could but you had this made to my request). Your prices are also very reasonable.

It is too early to say if I will make another purchase (I need to see how the garment washes), if it washes well, I will make further purchases.

Your service has been as promised and I am very happy with that.

Regards

A

11th April

Dear all,
I now have 4 of your pashminas and they are all beautiful. Delivery is superfast (always next day). Long may you continue. Ultimately i would like one in ever colour!
A very, very happy and satisfied customer.
P

9th April

An excellent and informative website – the description of the fabrics and explanation of the different sizes was so helpful; commendable all inclusive prices and next day delivery – why can’t more companies follow suit?; and a beautiful product – i am delighted with it. Purchased as an extra layer for a wedding next weekend as who knows what the weather will be!

Well done.

I shall recommend you.

Good wishes

v

1st April

Dear “Mypashmina”
Many thanks for the three wonderful pashminas which arrived yesterday. I am very pleased with them indeed and amazed that the colour matches the bridesmaids’ dresses perfectly. I will order up the bride’s pashmina when she returns home next week to make the final preparations for her wedding.

Thank you again for your excellent service.

Best wishes,
B

28th March

Thank you! The most wonderful pashmina snuggle sleeve has arrived today! What a treat! Perfect.

Your products are just perfect and I will continue to recommend.

Kind Regards,

S

26th March

Just to let you know my pashmina arrived safely today. Excellent service and beautiful product.
Kind regards,
A

26th March

Thank you so much. As always, stunning service.

J

3rd March

Pashmina arrived today, and is perfect thank you.

Kind Regards

L

29th February

You’re brilliant! I got my order today and it’s even better than I expected (and my expectations were high). I originally chose Mypashmina because of your Fair Trade policy (and your support of the Clean Clothes Campaign), plus the prices looked good, and so did the range of colours. Then I find on top of that that the quality of the goods and the service are both superb. I’m delighted. You’ll definitely be my source of cashmere in the future. Many thanks.

Very best wishes
Maria

22nd February

I received the Charcoal stole yesterday. It is beautiful…thank you very much for sending it so quickly. I really like it.

As always, I really appreciate your company’s great customer service. I have my eye on yet another pashmina and may order it perhaps in the next month. I’ll likely again order the swatch book to review the colours – which may be a ‘dangerous’ thing!

Thanks again.

Kind regards,
Christen

22nd February

Just to say the scarves arrived at the weekend.
They are perfect, exactly what I wanted.

Many thanks for such excellent customer care.

Regards,

Lisa

18th February

Thank you for the very prompt delivery. Excellent service
Yours
Sharon

13th February

Thanks – despatch very efficient and product excellent.
David

8th February

My Pashmina arrived this morning less than 24 hours after I placed the order. Thank you for the prompt delivery and it is very beautiful!

Joan

31st January

Am very impressed with your efficiency.

The reason I purchased from you was that you had the widest range of pashmina scarves and stoles.

Many thanks,

Ann

28th January

Yesterday I ordered 2 pashmina’s from you at approx 12.40pm, they have arrived today. I am amazed at how quickly they arrived & also the pashminas are absolutely beautiful. You had so many beautiful colours that I’m sure I’ll be back!!

I will very, very happily recommend you. Thank you.

Lisa

4th January

I just had to drop you a line of THANKS for such an amazing service you have offered and given.
I ordered online late yesterday and have just taken delivery of an amazing black cashmere sweater from Royal Mail just now… Timing: 10.10 the next day!

WOW!

I will for sure be ordering from you again and soon!
And will recommend you as well!

THANKS AGAIN you just made my day!!!

Best Wishes
Gill

3rd January

Hi, just to say the pashmina I ordered arrived in great time for the family wedding on 29th December in cold Aberdeen. It was light and warm and greatly admired, so I’ve passed your details to loads of people!

Barbara

31st December

 

Hi
Just wanted to say thank you so much for my beautiful red boat neck pashmina. I absolutely love it and so does everyone else! Every part of buying this from you was perfect – you were so helpful and as promised, it arrived the next day. And it’s amazing value!
Thank you again,
Anne

13th December

Thank you so much, the pashmina scarf duly arrived on Saturday.

I am very pleased with the way you handled the order, so professional and polite. You are obviously a super company.
I shall continue to recommend you to everyone I know!

Many thanks once again.

Happy Christmas and a very happy New Year to you all.

Judy

24th December

 

Hello

I received this today – many thanks for your prompt delivery and good customer service; I dread to think what would have happened had I submitted the wrong postcode with other, larger companies but you were really professional and I received my beautiful large cashmere scarf today.

My mother is going to love it!

Anna

13th December

Received yesterday, delighted yet again!
Thanks so much – hope you’re having a great Christmas season.

Sarah

12th December

Thank you so, so much, team! The immediate delivery items have come and I am thrilled with them, particularly the wild rose colour which will suit my mother enormously. Wonderful as usual!

Regards and thanks for all your help,

Jennifer

11th December

Hi
Just to let you know I received my pashmina and it’s lovely – very pleased.
I will definately be getting some different colours in the future.

kind regards
Maria

11th December

I would like to convey my thanks to you for a very speedy delivery. I ordered my pashmina scarf yesterday and received it by recorded delivery this morning. I am very pleased with it and the quality is excellent. I have absolutely no hesitation in recommending you to anyone requiring one of your items. I had difficulty in finding a pashmina scarf especially in the colour I required so turned to the internet. I am so pleased I did.

Once again, thank you.

Cathie

10th December

Just wanted to say thankyou very much for my pashmina, the service you provided has been excellent. Lovely pashmina, that arrived very promptly.

Thanks
Helen

8th December

Just like to say many thanks for very good service and excellent products. Very pleased I stumbled across your website!

The 2 pashminas I ordered arrived 2 days after ordering them online. You can’t ask for better than that. And the pashminas are gorgeous – especially the black jacquard. And they are very good value.

Thanks again,
Amanda

6th December

I would like to thank you for fantastic service. Right from your easy to use, and very informative website, to the updates telling me how my order was progressing and receiving the order this morning, I wish all companies were as good as you.

Yours truly,

Ann

5th December

I am extremely happy with the pashmina I have received, the quality and
feel of the fabric is lovely & I shall really enjoy wearing it, thankyou for
the prompt processing of my order also

Fiona

3rd December

At the risk of repeating myself, thank you! It has been a pleasure doing business with you. You are a good advert for your company.
Angela Watson

30th November

Glad to hear you got the Chocolate Stole back ok. I love the replacement pashmina I received – just what I was hoping for.
Many thanks for the really efficient service.

Tina

29th November

Just wanted to say thank you for sending a pale pink pashmina so promptly. My Sister had her’s stolen and I have replaced it for her Christmas box.
Can’t wait to see her face

I will ofcourse be buying again!

Dionne

28th November

Thank you for the excellent service! The pashmina arrived today as predicted, and looks perfect: a present , so I haven’t opened the cellophane wrapping.
Having trudged around Birmingham for an item such as this to no avail (no purple pashminas to be found) I was delighted to be able to order, and receive my purchase so easily.
Again, thank you. I may be tempted to order one for myself!

Margaret

22nd November

 

Thankyou so much for all your help. I shall recommend you!

Take care and hope to do business again with you soon.

Regards

Jane

11th November

 

Brilliant! What a speedy service. I look forward to receiving them and hope to do more shopping with you.

Pen

2nd October

Hi!
The shawl arrived yesterday an it is wonderful like the one I already got. I am absolutely delighted. Thank you very much, also for the nice contact.

Susanne

1st October

I am delighted with the three shawls I bought this week – ordered on Monday arrived Tuesday – top quality as ever from you.
Sorry you didn’t make it in the American market but as you say great for us here. It’s not often you get a genuine bargain on such lovely items.
I have recommended you to all my friends and tried to drum up some more business!
Thanks again you are, as ever, a fab company to do business with.

Kind regards
Louise

28th September

Got my stole today and it is just perfect. Thanks very much for the prompt
service. I shall recommend Mypashmina to friends and family.
Regards
Kerstin Richter-Catling

14th September

Hi,

And thankyou for my order which arrived this morning.

The stole is beautiful and I shall greatly enjoy wearing it!

Sorry about the confusion with the first order (scarf). Your prompt refund/cancellation and swift delivery service of replacement order is much appreciated.

Best wishes,

Nicky.

13th September

Hi Paul and Caroline,
Just to let you know that my pashmina arrived yesterday morning and it is
fabulous!

Thank you so much!
Margherita, Italy

24th August

Amazing service! Placed my order yesterday and already have my lovely new scarf.
One thing – it’s still listed as available on your website.

Thanks, will recommend you to friends

Claire Brown

24th August

Just to say thank you for such efficient service.
I ordered my goods on Monday at midday and I received them this morning!
I have a wedding to attend on Thursday and, because of our lovely Bristsh summer,
I needed a cover up for my dress in a hurry.
I am very pleased with my scarves and have no hesitation in buying from you again.
The website is very comprehensive and easy to use. Thank you!

Mrs Toni Ward

21st August

Hello Paul or Sarah

just to say this have arrived and I am DELIGHTED with it yet again. This makes my 4th cashmere stole from you!! – and one cashmere hoodie which is also much loved! – love this garden green – the colour I have tried to find for some time without success. Very pleased – thank you very much! – Will alwyas recommend this company to anyone. Lovely quality and pricing reasonable that makes one buy rather than just look….
best wishes
Lucy

17th August

I was anxious to match my made to order pashminetta with shoes &
a bag for a forthcoming wedding. Ordering the swatch book was so simple! I
am absolutely delighted with the quality & colour of the garment I
received & can’t wait to wear it soon. What VFM! Thank you! I will
recommend to all my pals.

Tracey Kershaw

8th August

My pashmina arrived today and I just wanted to congratulate you such a speedy and efficient service. The pashmina is beautiful – great quality and colour is perfect and exactly as I imagined from your website. I would recommend you highly and will certainly order from you again.

Kind regards

Carol Arthur

7th August

But, more importantly, I have had an email from my daughter to say the pashmina has arrived – less than 24hours after I ordered it. I think that’s amazing and shall tell everyone how good Mypashmina is.

Best wishes and may the company prosper – it deserves to with service like this.

Sue Greenwood

7th August

Received my Pashmina Friday 3/8/07. It was perfect

Thankyou from a very pleased customer

Mrs A Brown

6th August

Just to say thank you very much. The beautiful pashmina arrived this morning. It is perfect.

Thanks again

Sue Dewhurst

3rd August

I would like to say how delighted I am with my beautiful pashmina which arrived today, great service and great price.

Thank you

Angela, Edinburgh

25th July

Hi there

Just thought you might like to know that my pashmina arrived, as promised, and I’m absolutely thrilled with it. It’s very unusual to find such a beautiful item accompanied by friendly, personal and efficient service. Many thanks.

Best wishes
Sophie

25th July

Thank you. I received the silk stole today – it is lovely. I am very pleased with the quality and your excellent speedy exchange service.

Kind regards

Angela Lloyd

20th July

I am very impressed with your company so far. The website is lovely, easy to use and you are able to see the products clearly. The contact I have received from you has been excellent, and I will certainly recommend you.

Kind regards

Heather

13th July

Cashmere jumper arrived the following day – amazingly speedy service! Most importantly, the jumper is absolutely beautiful – a gift for daughter number 2. I think the other three may be getting cashmere now too!

Many thanks for excellent service and quality

Deborah Toft.

12th July

Delighted with purchase and service
will definately shop again

P. Whitfield

10th July

I received the tie front cardigan yesterday. What a brilliant
service – order to delivery in under 24 hours. The cardigan is pretty
special too.

Thank You

Annette

– 21st June

Thanks very much Sara – am really impressed with your products and also your customer service. Will definitely be coming back and recommending you to anyone I know!
Kind regards
Jane – 21st June

Quick email to say I’ve just received my 2 pashmina’s less than
24hours after ordering with the assistance of a wonderfully helpful
customer advisor. Excellent quality product, wonderful customer service,
great price and quick delivery- no complaints at all. I wish I could say
this of more things in life.

Thanks

Mel
21st June

Many thanks for your highly efficient and courteous service Emma. I shall not hesitate to use MyPashmina in future.

N.Gregory

8th June

Dear My Pashmina,

Just wanted to complement you on providing such a fabulous service.I had ordered my pashmina after 1pm on Wednesday and it still arrived on Thursday morning which was brilliant! I am very impressed with the softness and the quality of the stole and also the fringe quality which is an integral part of the look of the stole. I will happily wear it to a friends wedding on Saturday!

Many thanks again!

Sarah

24th May

I found your website through Google and decided to order after talking to Sara on the phone – i was so impressed with your efficiency and friendliness – not to mention the variety and colours of the shawls on offer!

Mrs. Chessun

15th May

Dear Sara

Thank you so much for this being done so fast

I would just like to say you have the best customer service I have encountered on the internet, and I shall be recommending your company to all my friends

Thanks again,

Kate

11th May

Sara, many thanks.

May I say what a pleasure you and your company have been to deal with. It is rare to receive such prompt, friendly service these days!

All best wishes,

Sue.

27th April

Hi from Cairns, Australia.

Just to let you know that I received my Pashminas last week on the 18th. What wonderful service. I ordered something from Melbourne, Australia, at the same time and I am still waiting for it.

My Pashminas are gorgeous, I cant wait for the weather to get start cooling down.

This has been my first purchase on line and it all went very well. I will be ordering another one in the not to distant future. I believe you can never have enough Pashminas

Cheers

Gail
23rd April

Hi there Paul and Sarah

I just wanted to say that I love my made to order hoodie. Worth waiting for as it fits beautifully and the colour is really quite stunning. The cut is very feminine but quite classicaly trendy too. Really lovely ‘thank you’ and I wanted to give you back that feedback.
thanks for all your help too Sarah with regard to sizing beforehand
best regards and no doubt be ordering again soon
Lucy (Alwyn)

22nd April

Hi,

The olive shawl is in my possession since yesterday.

The colour couldn’t be better. In actual fact, the colour that we can see on the general display is correct ; if we enlarge the picture of the shawl, then the colour displayed on a flat screen is brighter than the real colour.

The shawl is totally perfect: I am delighted.

Thank you for it, and thank you for the quality of your service.

Best regards , Danièle (France)

10th April

hi Sara, just wanted to let you know that i’ve indeed received the Dark Choc pash today, and also to thank you again for being such a big help, and to say that mypashmina.co.uk is the best online shop i’ve had the pleasure of buying from (and i do quite a bit of online shopping!) – you’ve been so friendly, helpful and efficient – all online shops should learn from you and your colleagues! so thanks very much, and i’ll be sure to recommend you to friends and family; and i’m sure this won’t be the last pashmina i buy from you 🙂

SU

22 March

name: Nikki Wetherill
Submit: send
feedback: Order No: RC1321238
I feel compelled to write to say how impressed I am with
www.mypashmina.co.uk. I ordered 2 pashminas yesterday and they arrived
(recorded delivery) this morning (free postage!). They are beautifully
soft and I absolutely adore them. Your customer service and speed with
with you have dispatched them means I will definitely be a returning
customer. Well done. Customer service is notariously poor in the UK but
you seem to have got it right.

Nikki (a very satisfied customer) 🙂

22nd March

I did not know exactly what to expect from my first order of a sweater. Delivery was swift, and the product – well, just yummy. As nice a cashmere sweater as those I saw at Nieman Marcus! You can count on me as a repeat customer.
Janette
Milwaukee

18th March

Hi.

OK some comments.

I have spent a lifetime in Marketing & Sales in several countries.
Your web presentation is first class particularly the opportunity to speak directly with you.
My em were written in a way to see your reaction. You stuck with me. 10/10
When I eventually placed the order it was taken by SARAH who was very pleasant and helpful. 10/10
(being a Christian anyone with the name Sarah gets my vote)

Now that we have made conact you will be receiving more orders.

Every Blessing

16th March

Hi,

I just wanted to say thank you for my order. I received my two items today, a 100% cashmere shawl and a 70/30 stole. They are incredibly beautiful and sumptuously soft and warm. I was very impressed with the quickness of your shipping to Canada and would highly recommend you to anyone thinking of ordering from you. I can’t wait to order another!

Thanks
Daphne M.
Edmonton, Alberta
Canada

13th March

Dear Khin Khin,
Just to say the white silver Pashmina has arrived safely. It’s beautiful. It’s the first time I’ve bought one of 100% cashmere, usually I buy 70% cashmere 30% silk. It’s a birthday present for a very special friend so I hope she will be very pleased.
Thank you again for the discount. Have a good weekend. Regards Jane

27th February

Dear Paul,

everything arrived – in good order – today.

thank you again for the good service.

with very best regards

Marie

26th February

Paul;
I received the new jumper yesterday and it fit my wife perfectly. I cannot tell you how happy she is with it. It is truly amazing that a jumper that light in weight could be as warm as it is.

Stu Tentoni
Delafield, Wisconsin
USA

24th February

Dear Paul,
Thank you so much for my Persian Violet and Tea Rose pashminas – as usual they are just right. Please pass my delighted appreciation on to the Nepalese people who made them. Thanks again.
Best wishes,
Katie

15th February

The sign of a good company can be discerned by the way in which customers are treated; not when things go right, but when things go wrong.  Something did go wrong, however I am very happy to state for the record that the customer service is exceptionally good and wrongs are quickly put right at MyPashmina.  It would be remiss of me to not mention the quality of their products as well; superb is probably the right word.  I have absolutely no hesitation in recommending MyPashmina to anyone reading this.

Nov 1st

Received ok thanks very much.  Sister very pleased with it as it was a birthday present
Great service – have used you before and will again
thanks
Eileen Burke

It has been quite impressive shopping with your company; thank you most sincerely for your help and spectacular customer service policy.

Kind regards

Mrs Pauline Camm

 

Dear Paul

I would like to thank you very much for going to so much trouble to get the complimentary peppercorn pashmina to me in time for the wedding; the colour was perfect and I would like you to pass on my appreciation to your colleagues…..

…..I have told everyone about the amazing range of pashminas you sell and of the tremendous customer service and I imagine that there should be a whole bunch of people who were at the wedding from all over the UK will be on to your website in a few days.

With thanks and very kind regards

Mrs P Camm

Thank you so much for the beautiful black polo neck I have just received from you.
I am frankly stunned at the amazing quality.I usually pay £150 for a cashmere mix- good for you as I will definately buy more- bad for me as  I now think I may be horribly addicted to your fabulous site.
I will try to buy in moderation. It will be hard.
Thanx so much
Caroline Douglas

Hi Paul and Caroline,

Just had to let you know how delighted I was with the “duck egg” colour scarf that arrived today. You know I am a regular customer – but I have to say this must be the most gorgeous colour I’ve ever bought from you. I can see why it would be popular. But colour aside, it was also the softest 100% pash I’ve had yet; and at this stage I only buy 100% unless its a gift for someone (I think most people seem to go for 70/30) and happily this gorgeous item was for me!

Its just too beautiful, my only regret is that I didn’t order a larger one, but thats for the next colour…

Thanks as always!

Diane

Hello Paul
Just to let you know that the sweater arrived this morning – it is really beautiful, lovely colour!  Many thanks
best wishes
Carolyn

Thank you for the very swift delivery of the pashmina it is lovely and I will certainly recommend your Company and probably be back for more!
Jennifer Pott

Just to say thank-you for your promt and efficient service – my super pashmina has just arrived -less than 24hrs after ordering it ! Many thanks Orla

Hi Paul,

Just to say thanks again. The three pashminas arrived this morning – and they are beautiful.

Best regards,

Ruth

Hello

Thank you so much for the oil blue fitted v-neck sweater which arrived today. It is beautiful and was delivered the day after I ordered it which is terrific service. Really great value too, about half the price of nearly every other supplier I could find but I am delighted with the quality. The website also gave me the feeling that the people behind it care about their customers.

I will be back – and am recommending you to all my friends.

Best wishes

Liz Bellchambers
Ickenham
Middlesex

HI PAUL!!

THE SWEATER AND PASHMINA ARRIVED TODAY!

THEY BOTH MATCH PERFECTLY, I AM JUST THRILLED WITH THEM!

I CAN NOT THANK YOU ENOUGH FOR YOUR TIME & ATTENTION.

THANKS AGAIN

TABITHA

Paul,

Hi. Received my Tibetan style hoody yesterday. Very pleased with it – it’s
beautiful and fits really well.

My cardigan arrived yesterday, I am extremely pleased with the quality, and I shall in due course be ordering more.

Mary Duke

I would not hesitate to use the company again, it was only that the colour was incorrect on this occasion. Thank you.

Ruth Davies

Thank you very much for your wonderful business, I’m doing my shopping with you feeling completely safe and comfortable.
It doesn’t happen often to have such a great business through internet.
thank you Paul, and may God bless you and your family.
Regards,
Helen

Good morning,

I am very happy with the shawls, quality is perfect as well as the colours and the packing.

Thank you and till the next order.

Kind regards

Gudrun

 

Hi

Just to let you know I received my Pashimina on Thursday and am delighted with it.

thanks

Lorraine

The pashmina has just arrived and we are delighted with it.  Thank you so much for your help and offer of the special delivery.  Regards  Jane Howarth

Many thanks – it has just arrived – beautiful – I am really pleased. Thanks so much for your help, I will definitely order some more later this year the quality is excellent

I hope you are settling into your new home well.

Many thanks, again

Michelle

hi paul,

just to let you know recieved the pashmina today and it is lovely, thankyou for such a good service

wendy barrell

what can I say….. my pashmina arrived this morning and it is absolutely beautiful, the colour, quality and size are perfect, many thanks these will be on my friends wish lists!!!!!!! Bridget O’Hara.

HI Paul,
Thankyou for sending it so quickly, it arrived for the event I had wanted it for
Thanks again its lovely,
regards
tamsin

Hi Paul,

Thanks for the jumper – it looks perfect.

Frances

Paul

It has arrived this morning, & it is absolutely beautiful,  thank you very much.  Val

Val Corbett

Hi Mr. Paul
Thank you for the beautiful pashmina shawl I received to day – it is perfect, soft and beautiful colour – Thank you

Sincerely
Susanne Nielsen

Hi Paul,

Many thanks.  Pashmina arrived and I am absolutely delighted !  The quality is superb – I really don’t know how you do it for such am amazing price.

I will be recommending you to all my friends and in the meantime, please do send any promotions to me by e-mail.

With kind regards,

Alicia Kozlowska

I have just collected the jumper from post office and am absolutely thrilled – colour is fabulous – fit is so comfortable!!
thank you
will definitely use this service again
thank you also for your customer service in keeping me informed about where the jumper was in the process – I was impressed
kind regards
Gil

Dear Paul, I just want to say how please I am with my beautiful cashmere cardigan. The colour – Persian violet – is lovely and the cardigan feels so soft and gorgeous.

Many thanks, Sarah

My pashmina with Swarovski Crystals is just fantastic….I couldn’t wait to wear it!

Sincere thanks
Maureen (Surrey)

Dear Paul, Caroline,

May thanks for my previous order (ref: RC591675) I loved my shawls, they are beautiful and were delivered quickly and perfectly packed.
I discovered another your site – pashmina-pashminas where I ordered next two shawls with discount (which is great!).

Thank you for your wonderful assistance and business. Think that I’m going to order new shawls soon.
Thank you.
Have nice Easter Holidays!

Best regards,
Helen Meijer-Nikitina

Hi Paul,

Thanks for getting back to me. Thankfully, my pashmina arrived today – i’m so pleased! It’s beautiful so i’m delighted it arrived in time for my wedding.

Thanks again
Catherine Jones

Dear Paul,

Thank you, that sounds like a good arrangement. Elseways, I am thrilled about the products I have bought from Mypashmina. They are SO warm and soft and I like to use them everyday.

Kind regards, Charlotte

Many thanks Paul .. confirmation received.  .. and in addition to all the existing compliments on your website for the quality of your products which I too whole heartily endorse, your customer service is exemplary !

Will be back soon for some shopping.

With kind regards,

Rita Lenko

Pashminas received thanks – very happy with them

Hi Paul

The sweater arrived today and is divine, the entire process from start to finish is so easy and efficient, thanks I’ll be back, not to mention all the people I’ll refer to your site.

Regards Michelle (New Zealand)

Dear Paul and Caroline,
Just to let you know that the water pashmina arrived yesterday and it is amazing! I didn’t really know what to expect but it is more beautiful than I had imagined. Its exquisite, and I am DEFINITELY having one of those for myself before the summer is over! I had been wondering whether it was a good idea to give someone a pashmina at this time of year, but this type is perfect for spring and summer. Its so delicate, hard to believe its handmade,it really is a work of art.
Last night I ordered yet another clearance item, that page is dangerous! Hard to pass up bargains, so I’m already thinking ahead to other gift giving occasions.
Thanks for everything,
Diane (26th APRIL

Hello Caroline (et al),
I received the jumper this morning, I love it! It fits perfectly and the colour is really gorgeous! My thanks to you both for all the effort you put in, I really appreciate it!
I have told my friends and family about your site, and I know when I need to feed a developing cashmere addiction, I will certainly come back to you.
Thanks again,
Hazel (APRIL 26th)

Hello.
My order arrived this morning, having been placed on Wednesday
evening.
The colours are beautiful and the fabric is of excellent quality. These
are both gifts, but I will undoutedly be buying some for myself.
Many Thanks,
Linda Farmer.
April 29th

reetings Caroline,
Good news my Shawl arrived .Thank you for your quick response and
attention. I will be recommending these beautiful shawls to my
brides as gifts for their wedding party attendants.


Best Regards,
Susan
APRIL 30th

i there,
My order arrived today, and I just wanted to thank you for the
beautiful goods and wonderful service. It’s always a pleasure to shop
with you. Many thanks, Hannah
May 4th

Hello

Just to let you know I received my Pashmina today and I am really
pleased with it. It’s beautiful and exactly what I wanted for my
wedding day.
Thanks also for your prompt and helpful e mail replies.
You have an excellent web site which I shall highly recommend to friends.
Many thanks again
Pam Tyler
31st March

Comments: – bought from you last week. Quality fabulous. fab quick service. that is why I am back again
19th November

Caroline,

The pashmina was received this morning. Yet again we are delighted with
the product and your service.

Regards

David Leslie
`18th November

Just a note to thank you for the excellent service and beautiful jumper,
which arrived well within 24 hours of ordering.

The jumper was rather an impulse purchase so I was a little worried
that I would regret splashing out on myself. However, I am really
thrilled with the lovely jumper. I am unused to buying myself luxury
items, being a single mother of three, but I will be back! I will be
happy to recommend your service to my friends and family.

Thank you so much!

Kind regards,

Sue Jackson
NOvmeber 15th

Dear Caroline – I received the three pashmina’s yesterday, and I so happy with them. They are beautiful! So soft and luxurious!! My bridesmatron & Matron of honor will be very pleased with them this January, I am sure!! And I can’t wait to wear my ivory pashmina on my wedding day, and beyond. Thanks for all your help! Best regards, Cari
9th November

Hello Paul

today my pashmina was delivered. It is so gorgeous.
Thank you for the uncomplicated and quick delivery

Thank you so much
Andreas Hofmann
6th November

I recently placed an order with you (ref no. ID89601474) and then requested that you exchange the pashmina which I had ordered for a different colour as the original colour was not as I expected. I have now received the replacement pashmina and am happy to say that it is exactly what I was looking for.
Needless to say, I am very pleased with the replacement and would like to thank you for the service you have provided.
Wendy
3rd November

Dear Caroline,
When I got home from work this evening, your package was there. I am thrilled with the shawl. The quality is unbelievable–I couldn’t be happier. Now I just have to figure out what colors to order for my next purchase. Thank youi for being exactly what you purported to be=-an online company with high quality product, and excellent service. We are going to London in February and I will be wearing this black shawl and however many colored ones I can order for the trip.

Thank you again,
Ronna Novello
2nd November

Just to say thank you so much for the beautiful Pashminas I received yesterday – the day after ordering them, amazing!
I am delighted with both the Pashminas & the fantastic service. I am spreading the word!

Best wishes,

Catherine Baxter
1st November

hi paul

my pashmina arrived today, i only ordered late yesterday, i am really pleased with them,
i will placing another order in the next few days ready for christmas present.

once again thanks for the fast service

sharon

I appreciate the efficient and hassle free way you have handled my
order. I will be recommending you to my friends and family.

Regards

Andrew Darnley
26th October

Hi Paul
It arrived on Saturday! Absolutely perfect! I love it! I must say I’m very impressed and telling everyone who will listen about the site!
Thank you and good luck for the future
Stephanie
25th October

Hi Paul,
I guess you aren’t aware of how quick you really are, because I received them yesterday! It only took 4 days! They are beautiful and my family is going to love them.
Thanks for all of your help.
Kristin
Oct 23

13 Oct

I would like to thank you for my recent pashmina order, the colour and
quality was just what I wanted.
Regards
Judith

Yup – absolutely delighted with it (sweater), hence repeat order 🙂
Can you advise as to washing instructions please,
Cheers
Steve
12th october

Hi Paul

Just received my third pashmina from you, and again I am delighted, the custom colour is exactly as required and the quality is lovely. In fact they seem to get softer the more you wear them – just gorgeous – thankyou very much. I will be ordering some more soon!!!

Regards, Janet Smith, Leeds
11th October

Just wanted to say thanks for the beautiful pashmina shawl , colour was exactly as the colour chart, and the delivery was head spinningly fast.
Will definatley shop again.

Brenda Gibbard

12 Oct

Hello,
My order arrived this morning, thank you for your prompt response. It’s a pity the postal service couldn’t get it right first time ! If it does arrive I’ll let you know. By the way, the pashmina is exactly what was wanted for a 70th birthday present. I’m sure the recipient will be delighted.
Regards,
P.K.Pye.

11 Oct

Morning !
Just to let you know that my order arrived safely at the delivery address
Saturday morning. I havent had chance to open the pashmina out yet but if
feels gorgeous and I’m sure my Mum will be thrilled. I may have to order
one for myself before long !
I note that the e-mail address I gave you was wrong. Its actually Sarunds
not Farunds but its not easy to say or even spell !
Thank you again for you prompt service !
Lisa Cutler
7Oct

Never done this before, but felt I really must thank you for the astounding level of service I have received:

Left it too late to order really (last Saturday) and hoped it would get here by Friday ( for 18th birthday) … it arrived on Wed. Colour wasn’t what I’d wanted – spoke to Paul who advised me on an appropriate exchange and to return it. Explained the Friday time constraint and offered to purchase a second and return the original for a refund.

Paul assured me he would send me the replacement anyway … and he did!
Thursday morning I have the correct colour in my hand – amazing – believe me, I will sing your praises. The original is in the post and should reach you tomorrow – thank you so much 🙂

Shelagh Brumpton
7 OCT

Just to let you know that i have recieved my pashmina and will look great with my new dress. All my thanks verity jade hayes
4 Oct

Thank you so much for the speed at which the order was despatched. My
Mother was absolutely delighted with the beautiful shawl. I would be
very happy to recommend your company to my family and friends and look
forward to using your services in the future.
Once again many thanks
Fiona Marsden
Thanks to everyone for an excellent, professional and prompt service.
Pashmina arrived today and its exactly what I wanted.
Barbara Rimer
5th Oct 04

Caroline

Thank you so Much. I received it the very next day. Super Service –
Beautiful Pashmina!

Kind Regards

Odette Lannon
26th Sep 04

My sweater has arrived yesterday, in only 3 days. It is simply perfect, the colour is stunning, the fabric wonderful. I had looked for something like
this in Regent’s Street without success, now I’m really happy with it. And your website is also very friendly and nice. Thanks and keep up the good
work! ;-)ciao from Italy
Rosella Bertolotto
24th Sep 04

Hi Caroline

Just realised I never replied to you when I received the pashminas – I wanted to let you know that they are perfect and the colour you selected matches the dresses exactly, which I didn’t think would be possible, so I’m absolutely delighted! Thank you so so much for all your help. Just one week to go till the big day now… when I’m back and the bank balance is a bit more healthy than it is at the moment, I’ll be in touch again – but to treat myself rather than the bridesmaids this time!

With best wishes

Fleur
16th Sep 04

I heard about your website from www.handbag.com after trawling the high street Sunday afternoon in the hunt for a baby pink pashmina I ungently needed for a wedding do. Had no luck on the high street so decided to give you a try; and I’m so glad I did.
The promt service and superb quality of the pashmina means I’ll be recommending you too all my friends!
Many Thanks again
Julie Pickering
02/09/04

Have just received my pashmina and am very impressed … pashmina goes well with my outfit, and delivery and service were excellent. What is more, it was able to fit through my door…so no problems with having to go and pick it up!!!!

Keep up the good work!

Sally Eccleston
2nd Sep 04

I forgot to tell you something very exciting- life is a bit manic at the moment. We had a call from Asparagus publications on Friday asking to feature us as the stationery supplier for the region on a cdrom they are doing. They had searched the net, particularly liked our website, that it was easy on the eye, easy to navigate and simple! oh and it also got a mention at David’s mum’s meeting where she is chair(i think) of the cheshire home committee. Apparently they had some expert in who picks holes in lots of things and said their website is rubbish. She apparently flagged ours up as being very straightforward and classy!

Thanks
Suzi (www.h2hdesigns.co.uk)

Good morning, Paul!

I don’t believe how quickly my shawl arrived. It has just been delivered to my desk, and we’re not even 10 o’clock Thursday morning.

The photograph of the pale lavender that was on your website does no justice at all to the lovely delicate shade of lavender of the pashmina I have received. It is just beautiful.

Many, many thanks.

Leonora

P.S. A U.S. site, from which I have purchased a very nice sleeveless cashmere sweater, also offers pashminas featuring Swarovski crystals; is this something you could do, to?

Hi I just want to say that I absolutely love my pshminas that I received today. They are so soft and the best value ever! Thank you Paul! – 27th April ‘04

My sister has now received her pashmina – and is very happy with it

Look forward to buying more pashminas from you

Regards

Tariq
(25th April)

Hi Paul
Pashminas arrived on Saturday. All are exquisite, and my Christmas and birthday shopping is now sorted.
Kind regards
Jen
(25th April)

Dear Paul

My pink pashmina arrived today – I’m absolutely thrilled with the colour. I’ve got it on and feel like a queen! Temperatures are dropping nicely at last – it’s 21 today, just right to show off my pashmina! I was in Cape Town over the weekend and saw pashminas in some of the upmarket shops – priced at over 100 pounds. Felt very pleased with myself – thanks again, and will probably be in touch again.

regards
Wendy
(22nd April)

My pashmina arrived today and it’s absolutely lovely – I’m so pleased with it. The colour is stunning. Thank you
Melinda
(22nd April)

Dear Paul,

Many thanks,

the last order was a HUGE hit with all those who received them. I’ll keep this in mind if I think of anyone I need to give a prezzy to.

Best wishes, hope all’s well.

Emma
(21st April)

Paul
Many thanks for the quick delivery of the pashmina stole. Colour is
wonderful – very pastel – and amazingly goes with nearly all in my wardrobe.
Many thanks for all your help when i could not decide on colour (I drove
my husband mad!). There are just soooo many colours to choose from.
I will be buying a scarf for next winter – so i have time to make up my mind
many times!!!!
Regards
Andrea
(20th April)

Dear Paul
The stole arrived on Saturday morning – that was
quick!! It is such a gorgeous colour. Despite the
pictures and description I was intrigued as to what
the colour would exactly be like as “cowhide” doesn’t
sound particularly appealing, but was 100 % satisfied
with the colour when I saw it.
I shall be recommending your company and I’m sure you
will hear from me again at some future point.
Best wishes,
Fiona Skillern
(20th April)

Dear Paul,
The Pashminas arrived yesterday, which is one of the fastest deliveries
I have ever had from UK.
They are lovely and I am most pleased with them and your service.
(17th April)

Hi Paul
Just thought I’d drop you a line to thank you for the swift delivery of my beautiful Lagoon stole! It really is fabulous and the colour and style will be the perfect compliment to the vivid “gentian” blue outfit I’ve bought to wear to my brother’s wedding. I can’t believe how quickly it got here – I’ve already recommended you to my colleagues who witnessed it’s arrival!
Thanks again
Leanne
(14th April)

Hi Paul
Thanks for your prompt shipping.
My mum is delighted with the shawl!.

Wishing you much success in your business.
Regards
Mike Hall
(9th April)

Dear Paul
I have just received my pashminas and they are STUNNING!! Thank you very
much for the prompt delivery – its’ been so lovely doing business with you.
(8th April)

Hi,
I want to thank Paul for going to such trouble to match my new Pashmina to my nail varnish. I am absolutely thrilled, it is a perfect match with my outfit for the San Francisco wedding. Now I can look both stylish and warm.
What wonderful service – Thank you!
Patsy Tansleyxxx
(7th April)

Hi Paul,
Just to let you know,I received my pashmina yesterday. I’m delighted with the quality and colour and hope to place more orders with you in the future

Thanks very much

Mrs E Murphy.
(3rd April)

A day ahead of schedule. I just wanted to say thank you very much for organising it for me. It is absolutely lovely and so soft. The crystals are really pretty and should be perfect for the wedding.
Thanks so much for your help.

Ursula

Dear Paul
Have never in my life bothered to comment on a Company’s service until now …. HUGELY impressed by My Pashmina.
Five (perfect!) items all delivered in less than 24 hours from ordering, thanks so much.
Just wondering how long before I can resist buying a few more!
Will definitely recommend you to everyone I know, plus complete strangers on the streets!
Well done.
Lucy

Dear Paul King –
It appears to have showed up on Sunday morning, so thanks ever so much for a prompt and effecient service!

Terry Johnson.

Hello Paul….. I got the Baby pink shawl today…. it’s wonderful…..my grandmother love it…. I am very satisfy with your service… I really, really appreciate all the follow up and the patience you had to respond my concerns…. The shawl is great, not only the color (that was exactly like the picture) but the texture..I will be coming back to your company for more parshmina products…. Thanks and keep the good work…… Irina

Hi Paul, Scarf arrived as promised,it is really lovely,and the colour is just right. Thanks Sue Taylor.

hi paul
I just would like to say thank you for your help concerning the pashminas. today I received them and I am so happy 😉
best regards simone

Thanks Paul,

Its good to find excellent service like this – will recommend you to my friends and will definitely use mypashmina again!!
Many Thanks Sarah.

Dear Paul
Here is the cheque for Candy Pink pashmina – lovely colour! You are right, when I got it out of the packet it wasfine – ..
Now considering myself a ‘connoisseur of Pashes’ I am amaszed by the poor quality of others in compariaon to yours – none of the ones I now feel belonging to friends are anything like as soft.
Hope you are well – and that business is going well – you really do offer a wonderful personal service, reassuring after some of the disasters/long waits I have experianced shopping over the Internet.
Regards Carolyn

Dear Paul,
I recently received a pashmina ordered from your site and was just writing to say I was extremely impressed with every aspect of the service.
Choosing and purchasing the pashmina was quick and straightforward, there was a useful amount of information available on the site and the scarf was delivered swiftly.
On top of that the pashmina is very good quality, all at unbeatable value.
I highly recommend this web site to anyone considering purchasing a pashmina. I’d like to wish you every success with the continuation of this site.
Many thanks
Robert

Thanks, yes got the refund e-mail.
You provide a great personal service and the no quibble returns is great as it’s not always easy to judge a colour from the internet.
The pashmina I kept was certainly a necessity at a Valentine’s Ball I attended at Lulworth Castle in Dorset as it must have been the coldest place on earth that night!
Thanks again

Dearest Paul,
I received my pashmina yesterday and it is so beautiful and the perfect pink!
Thank you so much for the chat on the phone and for helping me choose the right shade of pink. I am already looking forward to my next purchase! I will be recommending your on-line shop to all my friends and colleagues.
I wish you all the best for your business although I am sure you will not need too much. Please continue making such beautiful luxurious fabrics available to everyone! Thank you so much and I will be in touch soon.
My Kindest Regards,
Dalisa Collins UK & Nordics Territory

Dear Paul King,

Thank you very much for sending me the shawl. My sister is obviously delighted with it and the ‘Baby Blue’ colour is perfect.
She has already received many compliments, particularly regarding the quality and the name of your company has been passed on.
Yours sincerely,
Jane Merritt

Hi. I am so pleased with my pashmina. I ordered it on the spur of the moment a few days before setting off to Cornwall to get married. It arrived on the morning of the day we left, a week ago today and was invaluable in keeping the chill off on the big day. It matched my outfit perfectly too. I was amazed by how warm it is to wear and it was very windy and chilly down there. We had a lovely day and it was the perfect excuse for getting a gorgeous pashmina. I am so pleased with it. I would recommend your products with excellent speedy delivery to anyone!
— Marion

I received my Persian Violet Shawl yesterday – it’s even softer than the last pashmina I bought from you and the colour is just divine – the computer screen didn’t do it justice – am now saving form my next colour!
Great website – fab service – very happy customer!
Thanks again
Kind regards Louise

Paul,
Just a note to say how pleased I am with both your company’s product and the service I received. The pashmina is lovely, and it arrived very quickly–quicker, in fact, than an order I had placed the same day from a company here in the United States. I’ll certainly not hesitate to recommend your company to friends.
Thanks, Helen Putre

[email protected]

Hi Paul   Just wanted to confirm that I received the green pashima’s today – thank you SO much for helping me out here. I haven’t posted one back yet as I wanted to take them home to see what colour fits best with the outfit for the wedding. I think the stole is winning at the moment and so will post back  the scarf to you on Tuesday.   You offer a brilliant service and I will certainly be recommending you to all my friends!   Have a great Easter.   Kind regards  Karen

Hello,
Just to say thanks for sending my order so speedily- I received it today (monday) and I had ordered on last Thursday evening. I was amazed to have it so quickly as I live in Brussels and I love my shawl. I will certainly revisit and order from your site time to time. I will indeed recommend you to everybody I know.
Thx, Joanne

Dear Paul
Thank you for the very prompt delivery of the beautiful pashmina stole that the postman delivered this morning.
The colour – blush lavendor – is so vibrant and pretty and it matches in very well with my lilac clothes.
The stole is incredibly light and gossamer fine and will be treasured for years to come
Many thanks, Jenny

Dear Paul
Just to say thank you for the prompt delivery of two scarves which I ordered off your website last weekend. They were delivered to my office in Hong Kong on the morning of Sat.26th Oct.
They are lovely, just what I wanted for a couple of stocking-fillers for my two daughters! In fact I am going to look at your website again today as I think I will treat myself to one as well.
Of course I can buy pashmina scarves here but there doesn’t seem the variety and they are quite expensive…you can pick up some in the markets but although they bear a label you never know whether they are the genuine article..great ones for fakes here!!
Thanks again
Gemma Holmes

Hello Paul,

Just to let you know that this arrived with my Mum this morning and she’s really pleased with it. Also, your BBC offer should be going on our intranet site shortly (and the orders start flooding in….!)
Thanks Emma

Dear Paul
Thank you very much for finding just the right colour. IS 1075 is a super colour and exactly what I wanted
The shawl itself is absolutely lovely – wonderfully soft and certainly one of the nicest I have seen yet. My friends are most envious.

Thanks again Helen Hewitt

Dear Paul,
Again thanks for a great service. I ordered another scarf last Monday and received it on Saturday morning..6 days to Hong Kong! I will certainly recommend your website to my friends and no doubt will be ordering again from you.
Thanks
Gemma Holmes

hi Paul
I was delighted to receive my pashmina which you posted so promptly. The colour is a soft black and as such is more flattering then the Last Black. it is so warm and light and feels very luxurious belying the competitive price
Fran

Hi Paul,
Great service,
wonderful stole
N.M. Matti Kuikka
Porvoo Finland

Paul —
The wrap arrived on Monday, it is beautiful and exactly what I expected. Thanks for the great product and service! Sincerely,
Evelin

Hello Pual,
Just wanted to let you know that my pashmina arrived yesterday and I’m really pleased with it. It is lovely and will go fantastically with my wedding dress.
Many thanks Emma

Hi Paul!
Thank you so much for sending me my replacement pashmina. The large pashmina is perfect and the colour is just right.
I was very impressed by your friendly, personal and efficient service and will definitely be recommending your web site to my friends!
Regards Emma

Paul
I called you the other day about a projected delivery date for a pashima I ordered as a gift for my wife, which you told me had been shipped already.
Imagine my embarrassment when 30 minutes later my neighbour called with a package that had arrived early that morning while I was out. You’ve guessed it – it was the pashmina!!
Taking into account that I had ordered it after midnight on the previous day and it arrived approximately 36 hours later in a rural Ireland – this had to be the best delivery ever in around 10 years of internet shopping.
Oh – and by the way – the shawl is perfect in every way – colour – shade and quality. My wife is delighted with it.
Paul, if you ever come to float your company – keep us customers in mind.
Thanks for everything – you have our recommendation.
Regards
David Dunwoody

Dear Paul,
In my excitement I forgot to mention one thing – the shawl cost me CND$ 109 or thereabouts after the exchange – MUCH cheaper than shawls featured on US and Canadian sites (of course, this particular one was on sale, but a normal price would still come in much cheaper than anything else I have seen).
I am used to British goods being a lot more expensive than their equivalents here, so this was a nice surprise!
Trisha

Dear Paul,
My pashmina arrived today (27 Feb.) and I am delighted with it!
Even better – our post office (in a small town just outside Ottawa) did not charge anything extra. The shawl was my present to myself from earnings as an occasional substitute teacher at my kids’ school (first earnings in a long, long time!).
I was determined to get myself something luxurious, something out-of-the-ordinary. I will definitely be ordering another one sometime soon and I would definitely recommend your site.
Thanks again, it was nice to get a personal message from you, all the best with your business.
Trisha Doyle

Dear Paul
The 70/30 Scarves are brilliant, thanks.
Charlotte

Good Morning Paul,
Just a quick email to say a big Thank you – I received my pashmina yesterday and am really chuffed with the colour.
The quality is just lovely, far superior to any other I have seen.
I am really impressed with the professional response to my initial enquiry and speedy delivery and will recommend My pashmina company anytime.
Alhough I wasn’t sure just how to wear it a first, I think I have sussed it now !
Kind regards, Gaynor Wood

Thanks Paul for all your efforts – you deserve to make your ‘fortune’ – because you really care about your customers – unlike some snotty-voiced and toffee-nosed firms!!!!
Carolyn

Thanks Paul
You were extremely helpful (+ incredibly swift!).
Will probably be ordering something else at some point.
Thanks very much,
Louise Shellard

Paul,
I’m sitting here with my lovely shawl wrapped around me…..thanks so much for your assistance which certainly helped me making the tough decision about which colour and size I should have.
I’m really chuffed with my choice……it was obviously worth it!!
many thanks
rona

Dear Paul
Thank you very much for sending the pashmina so quickly.
We ordered it on the Wednesday afternoon and received it on the Thursday morning!
It is lovely and my daughter very much appreciates it.
Mrs I V Redding

Dear Paul
I received a phone call from my mother this morning saying that the blue pashmina that I ordered from you has arrived.
Thank you, it arrived much sooner than I expected and she seems delighted with the size, colour and quality.
Best wishes,
Caroline.

My friend in America received her pashmina today and is delighted.
Thank you very much.
Suzanne Mills

Dear Paul,
I am delighted with my new pashmina scarf. It was great to have your advice and expertise on what I was actually looking for, and I was particularly impressed – and grateful – for your endless patience and cooperation as we struggled to find exactly the right shade of ‘dark red’ that I needed. Sending to Nepal for one specially was beyond the call of duty! Definitely a company with the needs of the individual at heart!!
We will recommend you to others with enthusiasm.
Many thanks,
Katharine King

Dear Paul,
I have sent the pashmina on to my daughter and she loves it. Did I tell you the story? She did very well at university and unfortunately was in India for her graduation, so I bought, in a wonderful Kashmiri shop in Shimla, a beautiful paisley pashmina as a congratulations/guilt present. At Christmas time this year she had her handbag stolen from her in the street – with the pashmina in it of course. We were all very upset as it was so unusual and of such sentimental value. Now we have replaced it so satisfactorily we are all very pleased!
Many thanks for being so helpful.
Julia

Hi Paul,
just wanted to say thanks so much for letting us both come to yours on Saturday, it was very kind of you. The pashmina is fab (have worn it constantly since!) and I think Julie is equally pleased with hers (despite the fact that she hadn’t intended on buying anything at all – she blames me!).
Kind Regards, Haddy

Bonjour Paul,
I received this morning my pashmina,so blue,so bright,so light.It’s such a pleasure to have it in my hands.And you mailed it so quickly!
I’m afraid i’ll be addict and sure I ‘ll order another one very soon.
Francoise.

Dear Paul,
Many thanks for such swift and kind service.
Will definitely promote your business amongst friends and family and will almost certainly be coming back to buy things for other people.
Best wishes for your continued success
Christina

Dear Paul
I would like to say that I have been very imressed with both the quality of the stole and the service you offer so I will definately be visiting your websitein the future and I have already told several friends about it.
Your sincerely
Mrs H Butler

Dear Paul,

just to let you know that I am absolutely delighted with my beautiful pashmina – it arrived exactly in time for Christmas and beautifully packed – thank you, you will be hearing from me again!! –
Cheers, Daisy

Dear Paul
Firstly, I’d like to say how wonderful your pashmina are – SO soft and really intense colours. Secondly, your service has been brilliant. I gather you’ve been really helpful to my mother on the phone and, after I wasn’t very keen on the original colour you sent, you managed to send the replacement in time for me to open on Christmas Day. So, thanks very much. Pashmninas might not be quite as fashionable as they were but mine is so soft that I find it hard not to wear it all the time!
I found your website via Google and just from the tone and the recommendations (let alone your very reasonable prices), I could see I had found a good thing.
I will very happily recommend your service. Thanks once again and I wish you much luck with your business.
Kind regards
Sarah Barr

Hi Paul,
Your service is GREAT!! Feel free to use my comments on your website 🙂
It’s still a bit longer than I’d prefer, so if it really is ok, and you really do have a smaller one in the same colour arriving next week, then I’d like to swap.
I’ll get the original one posted back to you today – many many thanks.
Merry Christmas to you too!
Angharad

Thank you for sending me the pashmina as requested and so promptly. The colour – capri – is absolutely beautiful and completes an outfit I shall be wearing to a wedding in Australia next month. It is just what I wanted – something light and colourful.
Margaret Rhodes

Hi Paul!
Just a note to say that my shawls arrived today.
Thank you so much for your help in getting them here before Christmas. The colours are stunning and I’m sure that my sister and mother will love them. Once again thank you for your assistance.
Wishing you a Merry Christmas and a happy, healthy and peaceful new year.
Kathy Bordean

Hi Paul,
Thanks for responding, it’s amazing how a little communication can put your mind at rest,
(I’m having problems with other sites I placed orders with and as yet they have not responded!)
Anyway, I have literally just received the pashmina and am delighted, so thank you very much. Incidentally, for next time, is the 100% pashmina the warm one?
Thanks again and have a great christmas and a blinding hogmanay.
Lisa

Hey Paul! I bet you can guess what I am going to write: I received the second pashmina today! Fantastic! It must be softer than my girlfriend’s skin (don’t tell her I said that)! I have to admit, I was a bit worried ordering over the internet at a shop I had never heard of. Especially because I ordered two products from you for a fair bit of money… But it was well worth it! I have already recommended you to a few friends and colleagues of mine, so I hope business from Holland will be coming your way. As you know, I too am a salesman. If you ask me what the most important things are in sales: 1. follow up on agreements made with clients; 2. honesty. 3. customer service/satisfaction. You’ve succeeded in all three points, so my guess is you are walking the right path. Make sure you stay on that path Paul! Good luck to you and your business, and have a merry Christmas! Regards, Arnout Koning PS: If she lets me, I will send you a pic of my girlfriend wearing the pashmina. She’s a model, so I am guessing you won’t object 🙂

Hi Paul, Thanks for the prompt delivery of the pashmina I ordered last week. I am very pleased with the colour and the quality of the scarf and indeed the efficieny with which my order was dealt. I shall certainly use your site again and will recommend it to my friends. Kind Regards Karen

Dear Paul, Just wanted to confirm I received my Pashminas (over a week ago !) and they are lovely colours. I had never bought a 100% before – only 70/30. The 100% are much “fluffier” and less “rigid” than the 70/30s and are almost not as “smart” to look at. I might go back to 70/30 next time !! is that the silk that does the “smart” trick ?? Anyway, I’m not complaining about your work !! The order was fine ! the colours great and the timelines correct. Look forward to working with you again and good luck for the business. Best regards. Moira

It is just Fantastic!!! Bellissima!!! Just Perfect!!
Now if I hadn’t have been wasting time surfing the ‘My pash’ site I would never have found it (can’t give you the credit for this one!!).
The contrasting fringing in pink just wunderbar! Returning other/s tomorrow – only opened this one when I returned home tonight – will decide on others in morning.
Thanks so much for your patience .and Happy Easter to all at My Pash! Carolyn

Will def. recommend you to friends as quality & service are 1st rate.
Antonia

dear Paul,
I received the two pashminas, they’re both great and look fantastic, I will surely talk about them to my friends here in Italy and as soon as possible I’ll purchase other pashmina shawls.
I’m very happy to have known you thanks a lot.
greetings from Italy Antonella

Very many thanks
Will certainly let my friends know about your company & excellent service.
Biddy

Hello Paul,

I’ve got my scarf and I LOVE IT!! Thank you so much – you’ve been great. I will certainly spread the word to as many people as I can!
Best wishes for the New Year,
Angharad

Thank you very much for the pashima you sent to us.
It was of excellent quality and was by far the best Mother’s Day present! Good luck for the future and if I need another pashima I’ll know were to go!
Regards,
Adrian Freeman

Good morning Paul,
I just wanted to thank you for the super quick refund for the baby pink pashmina, unfortunately had it been a little lighter it would have been perfect, but I would also like to say my beige (2 ply) and black pashmina’s are fantastic.
I have been telling all my friends about your website,
Once again thank you very much
Caroline

Hi,
This is just to let you know that my two pashmina’s arrived safely this morning, and I’m very pleased with their quality.
Thank you
Jean Lewis

Hi Paul,
Got your parcel this morning and I can only admire your determination to find me the right colour! I think we may have cracked it! So thanks opnce again and I shall be returning the other two as soon as possible. I shall certainly recommend you to any friends who need a pashmina!
Ros Plosker

Hello Paul
Thank you so much for the gorgeous pashmina. I very much appreciate your kind offer to keep the larger one, which I will do.
I understand that you are a new business and I wish you every success. I will certainly recommend you to anyone I can think of, and will very definately be ordering more from you.
I was delighted to receive my order so soon after placing it. If the baby pink shawl is the quality of all your other goos, then I don’t think you will go far wring. It realy is lovely.
Thank you for your courtesy in calling me about my order, and for your offer of a different style pashmina. It was much appreciated.
Good luck and every success with your business.
best regards, Sylvia Orwell

Dear Paul
The 70/30 scarves are brilliant, thanks.
Charlotte Dewhurst