Pashminas Fraktfritt

Över 500 kr. Leverans med posten eller UPS inom ett par dagar. läs mer…

Stort utbud av pashmina

Alla pashminasjalar och alla plagg i 100% kashmir (cashmere) som finns på hemsidan finns på lager. Allt är tillverkat för hand i vår egen fabrik i Nepal. Därför kan vi erbjuda så många olika modeller.

Din favorit pashmina

Ta dig tiden att läsa våra kundkommentarer för att höra vad andra kunder säger om oss. Ring oss eller skicka ett meddelande med dina frågor – vi är här för att hjälpa dig!

Etisk Pashminas

Från råvaror till färdig produkt kan vi försäkra dig om att vi har tagit alla steg för att se till att produktionen följer våra principer och vår höga standard. Från miljövänliga azo-fria färger till den trevliga arbetsmiljön som har fått våra skickliga medarbetare att stanna hos oss sedan mer än 15 år.

Pashminas Sedan 2002

I år fyller vi 15 år. Vi startade verksamheten 2002. Våra priser är fortfarande detsamma som i början (om man bortser från inflationen) men vårt utbud har ökat från en låda under sängen till ett stort lager.

Vi kan tillverka åt dig

Vi erbjuder kunder möjligheten att specialbeställa enstaka pashmina i vilken färg som helst utan extra kostnad. Vi har också en färgmatchningsservice och kan tillverka vad som helst åt dig som är företagare som vill köpa in ett större antal eller till din förening.  Ta reda på mer.

För återförsäljare

Vi förser ett antal exklusiva märken i Storbritannien. Har du ditt eget märke eller butik kanske du vill ta in det befintliga sortimentet eller dina egna designer?Ta reda på mer…

Leverans till hela världen

Eftersom cashmere är lättviktigt kan vi skicka ganska billigt till hela världen med Royal mail eller UPS. Ta reda på mer..

Kvalitetsgaranti

Vi har många steg i vår produktion där vi kontrollerar kvalitén för att se till att varje produkt som lämnar vår fabrik gör det i perfekt skick. Allt är tillverkat för hand så du kan förvänta dig en handgjord vara som har vävts eller stickats med omsorg, Allting färgas för hand också. Om du inte är nöjd går det givetvis bra att skicka tillbaka för ett byte eller återbetalning inom 45 dagar.

Mypashmina Ltd C/O BBAB Media
Norra industrigatan 5
27430 Skurup

TELEFON: 031-799 55 59