Söker du en leverantör för pashminasjalar och plagg i cashmere?

Vad kan vi göra för dig?

Ditt eget klädmärke

1. Bakom oss finns ett dedikerat team som ser till att enbart förse dig med produkter i toppkvalitet.
2. Konkurrenskraftiga priser.
3. Låg lägsta ordervolym.
4. Möjligheter för det egna klädmärket med hjälp av egna designer och etiketter.
5. Snabba leveranstider.
6. Etiskt producerat.

Bli pashmina-entreprenör utan att ha ett eget lager!

1. Få tillgång till ett stort urval av produkter på i vårt lager som vi kan dropshippa
2. Enkel uppladdning av produkter för web-butiker.
3. Bli vår affiliate och få en bra procent av försäljningen.
4. Erbjud dina kunder möjlighet att specialbeställa.
5. Snabba leveranstider.
6. Låga leveranskostnader till hela världen.

Slösa inte bort din tid – kontakta oss idag för att börja tjäna pengar direkt.

Du kan använda livechatten, mejla eller ringa oss.

Kontakta oss

Telefontider 14-19:a augusti: Vi svarar på mail och live chatt hela dagen men har inte möjlighet att svara på telefonen för att hinna med då ordinarie personal har semester. Alla ordrar skickas i tid som vanligt.

Under våra öppettider går det bra att ringa oss eller använda livechatten annars går det alltid bra att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer alltid under våra öppettider:
Måndag-Fredag Kl: 9-17

031 799 55 59
[email protected]

Vår returadress är:
Mypashmina.se c/o BBAB Media
Norra industrigatan 5
27430 Skurup

karta 

Vårt lager finns i Storbritannien:
Heavenly Valley Farm
Twenty Pence Road
Wilburton
Cambridgeshire, CB6 3PU karta

Det är härifrån vi skickar din order. Om du behöver returnera något sker returen till Skurup.

ring pashminas

Ett brev från en återförsäljare i Sydkorea

“Hello Paul,

Thank you for everything. The way you’ve handled the business is so prompt, sincere and professional, you are the best vendor that I’ve ever worked with. Even our company president, Ms. Park, has been so impressed by you, that she said she’d like to do more business with you.

I shipped the black hoodie sample back to you today, to the address in Katmandu that you’ve provided me before. And as I mentioned on my previous e-mail, please send us back two samples we sent you for copying.

Thanks again, and best regards,

Hana”

Ett löfte om absolut topp-kvalité.

Vi som äger Mypashmina, (Caroline och Paul), har spenderat många månader i Katmandu i Nepal för att förbättra tillverkningen och skapa strikta rutiner för kunna få de fantastiskt fina produkter som vi har.

Det finns många steg i processen både för vävda och stickade plagg i cashmere. Vid varje steg kontrolleras varan flera gånger för att se till att den lämnar fabriken i perfekt skick.

Vi har ett dedikerat kvalitetskontroll-team i Katmandu vars enda uppgift är att kontrollera varorna. De har incitament för att finna fel.

Det betyder att vi kan erbjuda produkter som är av exceptionell kvalité. Om det skulle vara så att något inte skulle anlända till dig i den förväntade standarden kan du returnera utan extra kostnad så kan vi byta eller tillverka plagget åt dig igen. Det händer extremt sällan. Man behöver dock tänka på att plaggen inte ser ut som massproducerade super-perfekta plagg – utan de har små oregelbundenheter såsom man får med plagg som tillverkats för hand – exempelvis en väv som inte ser kliniskt rät ut och till exempel fransar på sjalarna som inte är onaturligt raka. Handgjorda pashminasjal har personlighet och en fantastiskt skön känsla som inte går att få i massproduktion där de vävts med maskin..

Cashmere Knitwear

Låg minsta ordervolym för återförsäljare

Hos oss har du möjlighet att beställa så lite som ett plagg om det är en lagervara. Det är perfekt om du vill kunna sälja vårt märke online och inte vill behöva hålla stort lager. Vi erbjuder också “Dropshipping”, dvs du mailar och betalar ordern till oss när du får den och vi skickar direkt till din kund. Det innebär att du inte behöver hålla något eget lager överhuvudtaget.

Om du har en butik eller eget märke kan vi tillverka åt dig i dina egna designer. Minsta ordervärdet är 1-2 kg i varje färg beroende på vilket modell det är. I snitt är det 15 plagg i stickad cashmere per färg.

Om du vill att vi ska tillverka i något annat material, exempelvis bambu eller merinoull är det minsta ordervärdet 200 plagg, varav 15 per färg.

För pashmina med tryck (screen printing) betalar du kostnaden för att göra iordning trycket. Det kommer sedan finnas tillgängligt åt dig i framtiden. Minsta ordervärde är 20 sjalar.

Dina designer och ditt märke

Du kanske redan har ett framgångsrikt klädmärke där du vill lägga till cashmere till ditt sortiment. Vi kan hjälpa dig med det.

Eller så är du ny i branschen och påväg att lansera ditt eget märke med en kollektion i cashmere som du planerar att marknadsföra till exklusiva butiker? Vi kan hjälpa dig med det också.

Om du redan säljer plagg i cashmere och vill byta leverantör kan du skicka plagg till oss för att kopiera.

Vi kan också ordna etiketter åt dig. Annars kan du skicka dina etiketter till oss så syr vi på dem.

Vi kan hjälpa dig med hang-tags och förpackning också.

cashmere in your design
everyone-at-the-cashmere-factory

Vårt dedikerade team i Katmandu.

Etiskt producerad cashmere

Det bästa sättet att ta tempen på arbetsmiljön är att se över hur lång tid personalen väljer att stanna kvar. Tar de anställda första bästa möjlighet att byta till en annan arbetsplats?

Vi har samarbetat med samma team sedan starten 2002. Fabriken har tvingats flytta 3 gånger under åren (en gång på grund av jordbävningen 2015) men de som jobbar hos oss har också flyttat med. De enda förändringarna är egentligen expansationen – att vi har kunnat rekrytera fler och fler under åren.

När vi först startade gjorde vi en hemlig undersökning där vi hyrde in en tolk som hjälpte oss att intervjua samtliga medarbetare utan att säga till innan eller berätta vad det handlade om. Nu känns det lite smålustigt för vi vet att vi har engagerad personal som trivs men då var det viktigt för oss att kolla att styrelsen verkligen brydde sig om de anställda – och även när vi inte var på plats. I starten spenderade vi 2-3 månader om året med att jobba i och från fabriken. Efter den fruktansvärda jordbävningen 2015 samlade vi tillsammans med underbara kunder in tillräckligt mycket pengar för att kunna reparera två av våra anställdas hus som förstörts.

Om du har vägarna förbi är du alltid välkommen att besöka fabriken och se efter själv i Katmandu.

Support för dig som har webbshop

Vi gör det lätt för återförsäljare som vill sälja våra pashminasjalar och kläder i cashmere på nätet. Du får tillgång till en csv-fil för att enkelt kunna ladda upp produkterna samt en och lagerstatus-fil.

Du får också tillgång till våra bilder i en enda mapp som är optimerad för användning på nätet.

Online resellers of cashmere and pashminas.