Våra paket skickas spårningsbara så att du kan se var de är och när de beräknas komma fram. Om du väljer vår standardservice skickas paketet med Royalmail och lämnas över till Posten i Sverige. När paketet finns i Sverige kan du enkelt spåra på postens hemsida. Du kan spåra paketet i rutorna nedan först.

UPS Tracking:

Royal Mail/Posten:

Fri frakt över 500 kr

Sista dagen att beställa för leverans innan jul: 14:december kl.13

Om du beställer innan kl:13 på en vardag skickas din order ut samma dag. Om du beställer en vara under 500 kr kostar frakten 79 kr. Leveransen tar 2-5 dagar beroende på var du bor i Sverige. Det går snabbast att leverera till storstäderna. Leveransen är spårningsbar.

Om du har bråttom kan du välja UPS express som leveransmetod. Då kommer paketet fram följande dag.

Cashmere-leveranser till hela världen

För internationella leveranser använder vi också Royalmails service som är spårningsbar. Inom EU kostar det 79 kr att skicka och tar ungefär 3-6 dagar. Utanför Europa tar det normalt upp till 10 dagar. Leveranskostnaden beror på vikten och storleken på paketet. En klar fördel med cashmere är att det inte väger så mycket och därmed inte kostar så mycket att skicka heller.

global_logistics1

Fraktpriser

Fri frakt (över 500kr) inom Sverige. För leveranser med värden under 500kr kostar det 79kr. För expressleveranser med UPS beräknas priset i kassan. Vi tar enbart betalt för vad det kostar för oss att skicka.