Betalningsalternativ

Hos oss ska det inte vara något krångel med betalningen.

Välj hur du vill betala

1. Köp nu och betala senare med Klarna
2. Delbetala med Klarna
3. Betala efter leverans med Klarna
4. Betala före leverans med Klarna

Bli pashmina-entreprenör utan att ha ett eget lager!

1. Få tillgång till ett stort urval av produkter på i vårt lager som vi kan dropshippa
2. Enkel uppladdning av produkter för web-butiker.
3. Bli vår affiliate och få en bra procent av försäljningen.
4. Erbjud dina kunder möjlighet att specialbeställa.
5. Snabba leveranstider.
6. Låga leveranskostnader till hela världen.

Slösa inte bort din tid – kontakta oss idag för att börja tjäna pengar direkt.

Du kan använda livechatten, mejla eller ringa oss.

Kontakta oss

Telefontider 14-19:a augusti: Vi svarar på mail och live chatt hela dagen men har inte möjlighet att svara på telefonen för att hinna med då ordinarie personal har semester. Alla ordrar skickas i tid som vanligt.

Under våra öppettider går det bra att ringa oss eller använda livechatten annars går det alltid bra att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer alltid under våra öppettider:
Måndag-Fredag Kl: 9-17

031 799 55 59
[email protected]

Vår returadress är:
Mypashmina.se c/o BBAB Media
Norra industrigatan 5
27430 Skurup

karta 

Vårt lager finns i Storbritannien:
Heavenly Valley Farm
Twenty Pence Road
Wilburton
Cambridgeshire, CB6 3PU karta

Det är härifrån vi skickar din order. Om du behöver returnera något sker returen till Skurup.

ring pashminas

Ett brev från en återförsäljare i Sydkorea

“Hello Paul,

Thank you for everything. The way you’ve handled the business is so prompt, sincere and professional, you are the best vendor that I’ve ever worked with. Even our company president, Ms. Park, has been so impressed by you, that she said she’d like to do more business with you.

I shipped the black hoodie sample back to you today, to the address in Katmandu that you’ve provided me before. And as I mentioned on my previous e-mail, please send us back two samples we sent you for copying.

Thanks again, and best regards,

Hana”

Ett löfte om absolut topp-kvalité.

Vi som äger Mypashmina, (Caroline och Paul), har spenderat många månader i Katmandu i Nepal för att förbättra tillverkningen och skapa strikta rutiner för kunna få de fantastiskt fina produkter som vi har.

Det finns många steg i processen både för vävda och stickade plagg i cashmere. Vid varje steg kontrolleras varan flera gånger för att se till att den lämnar fabriken i perfekt skick.

Vi har ett dedikerat kvalitetskontroll-team i Katmandu vars enda uppgift är att kontrollera varorna. De har incitament för att finna fel.

Det betyder att vi kan erbjuda produkter som är av exceptionell kvalité. Om det skulle vara så att något inte skulle anlända till dig i den förväntade standarden kan du returnera utan extra kostnad så kan vi byta eller tillverka plagget åt dig igen. Det händer extremt sällan. Man behöver dock tänka på att plaggen inte ser ut som massproducerade super-perfekta plagg – utan de har små oregelbundenheter såsom man får med plagg som tillverkats för hand – exempelvis en väv som inte ser kliniskt rät ut och till exempel fransar på sjalarna som inte är onaturligt raka. Handgjorda pashminasjal har personlighet och en fantastiskt skön känsla som inte går att få i massproduktion där de vävts med maskin..

Cashmere Knitwear