Fantastiska produkter med ett storslaget team bakom

Det finns för närvarande 69 personer som har fast anställning i vår fabrik i Nepal som är där för att skapa dessa ljuvliga ting i cashmere och silke. Teamet har varit ungefär detsamma under de mer än 15 åren som vi har varit verksamma. Det är sällan någon slutar – vilket är en indikation på att det är en bra arbetsplats.

Flera av våra anställda har titeln ’Master’ vilket betyder att de har mångårig erfarenhet och är skickliga på det de gör. Det är de här människorna som har ansvar och står bakom kvalitén på den färdiga produkten. Arbetsmiljön är lättsam och glädjefull i ljusa och rena lokaler, vilket är ovanligt i den här delen av världen.

Org no: 502074-8710
Moms Reg: SE502074871001

everyone-at-the-cashmere-factory

Ditt Mypashmina-team. Vi är här för att hjälpa dig!

Ada-rugs

Ada Stroici
Kundservice (på andra språk)

Ada will take your order in English, French and Romanian – call her on 0044 208 123 0557 or
031-799-5559
Det är Ada som sköter vår kundservice i England. Ibland hoppar hon in.

paul_real_rug_company_ceo

Paul King
CEO / Founder

Paul har läst ekonomi och revision och haft ”vanliga” jobb. Han gav upp detta för att påbörja sin pashmina-karriär som självlärd egenföretagare efter att ha bott och arbetat i Nepal i 6 månader. Han blev förtjust i landet. Expertisen i att sköta logistiken och tillverkningen av dessa varor i cashmere och silke i toppkvalité och se till att kvalitén bibehålls har dock alltid funnits. Mobil: +420774940426

Caroline King – Co Founder The Real Rug Company

Caroline King
Marknadsföring och design

Hon har spenderat månader i Nepal med att göra förbättringar både för miljön och arbetsmiljön samt ta fram många nya produkter. Sedan 2015 lever familjen på resande fot och Caroline jobbar deltid när hon hinner men har fullt upp med att utbilda barnen med världen som klassrum. Läs mer på www.denandraresan.com

Lite historik!

Mypashmina.co.uk öppnade 2002 och då såg hemsidan ut såhär (Wayback-Machine)

Sedan dess har vi växt en hel del och har för närvarande två lager. Vi har pashminasjalar i mer än tusen olika utföranden. För oss är kvalité och nöjda kunder allt.

Våra principer och sättet vi driver vår verksamhet på baseras på följande:

1. Vara normal, nåbar och inte ha för mycket företagskultur. När du ringer oss vet du att du kommer prata med normala personer som har ett genuint intresse att hjälpa dig att ordna det du vill ha hjälp med.

2. Vara snäll mot miljön. Vi sorterar vårt skräp och använder AZO-fria färger som är miljövänliga, eller naturliga växtfärger när det finns efterfrågan. Vi använder minimalt med förpackningar.

3.Erbjuda pashminasjalar och plagg i cashmere i högst kvalité till lägst priser.

4. Vi står för vår egen design och import av våra pashminasjalar och kashmirtröjor. Det finns inga mellanhänder vilket innebär at det reflekteras i priset för dig som är kund.

Vi samlar in pengar åt vår favorit hjälp-organisation (www.namastebanepa.com) som hjälper barn som inte skulle ha en möjlighet att få en utbildning att kunna få det. Om du vill hjälpa dig kan du kontakta oss.

Om du har fler frågor kan du kontakta oss på: info@mypashmina.se

Telefon: 031-799 55 59

163,90 kr  .
359,20 kr1 199,00 kr  .
399,00 kr1 364,00 kr  .
-20%
791,13 kr  .