Praktisk Information

The Team From Kathmandu - Great pashminas require a great team.

Om Mypashmina

Mypashmina startade småskaligt 2002 med ett kreditkorts-lån på 10000 kr och en liten låda sjalar under sängen i Pauls föräldrahem. Idag har vi lager i två länder i Europa med tusentals produkter och förser dessutom butiker och företag. 69 personer har fast jobb i vår tillverkning i Nepal. Vi har gett arbete till personer i flera länder i Europa.

Läs mer..

Vanliga frågor

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor. Om du inte hittar svaret här så får du gärna fråga oss. Vi lägger till nya frågor och svar här kontinuerligt,

Läs mer..

Kontakta Mypashmina

Email: info@mypashmina.se Telefon: 031-799 55 59 Eller använd livechatten..

Läs mer..

Returer och byten

Vi har 45 dagars öppet köp utan krångel. Varan ska komma tillbaka till oss i oanvänt skick och förpackad så som den var när du fick den. Vi återbetalar eller byter varor direkt.

Läs mer..

Leverans och spårning

Vi skickar till hela världen med de lägsta kostnaderna. Vi har fri frakt inom Sverige under 500 kr. För de varor som understiger 500kr kostar leveransen 79kr. Det kostar också 79 kr att skicka till andra länder i Europa oavsett ordervolym. Möjlighet till expressleverans nästa dag med UPS finns också.

Läs mer..

Köp Cashmere och pashmina med Bitcoin

Bitcoin är framtidens pengar. Vi uppmuntrar bitcoin-betalningar och lämnar rabatt.

Läs mer..

Vi välkomnar förfrågningar från blivande återförsäljare!

Ska du köpa in till din butik eller skapa ditt eget klädmärke? Eller beställa in ett större antal? Låt oss tillverka cashmere åt dig!

Läs mer..

Köpvillkor

Osäker på hur lång tid du har på dig att byta varor eller vad som gäller i vår butik?

Läs mer..